2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hadiyaa kaynanasımıı kuzum kıyamammm onaa şimdi valla stres altnddr beee acck gırse surayada desarjj olsaa barii:)

hazırlarsn dimiiii:1hug:delikafaduldenhihoyyyt:dance::teytey:

yok yok kaynanası iş yapıyodu evde
iyilerdi bu sefer sempatiksalakcinni

yok yok kaynanası iş yapıyodu evde
iyilerdi bu sefer sempatiksalakcinni

hadi yaa iyimiş ozmn kıssss alla alla sasırdımmmmsempatiksalakcinni kaynaanalr ve saadettt bende buaksam gıdeyımde kaynanamaa yemek yıyeym orda bari sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni özlemiştr beni arayp duryr

Evet, biz de anneanneme kullanıyoruz, hatta külot gibi giyilebilenleri bile çıktı. Markadan markaya da fark ediyor bunlar.

Evet, yani ben öyledir diye sanıyorum

aaa napcan kız onları?
Hasta bezi yerine kullancam kısss

ayy iyi sabretmişsin ben deli olur sonrada kovardım kesinnn azcık cadolozluk var bendebilmiyorumkismilehatta şimdiden diyom kimse çok durmasın yanım da diye

zaten yatarken evin o kadar kalabalık oldugunu söylemedıler bana, kafayı yerdım heralde, eve geldıgımde dunya başıma yıkıldı, aylarca ev kendıne gelemedı. hıç kıomseyı ıstemıyorum yanımda bı tek annem olsun yeter. gerısı sıkıntı, yemek yap hızmet et, herkes kendı derdınde oluyor kımse senle ılgılenmiyor zaten.

bu arada arada gırebılıyorum evde ders verıyorum kızlar, kusura bakmayın.cevap yazmazsam alınmayın

ben yemege kacar kıslarrrrr cok kaynatmayn gelınce yetısemyrmmmm sizeee

git git yee
burnunda tütüyosundur sempatiksalakcinni

aklinialirimsmile

orası kesın du bakalım ne bombalar patlatack buaksam arayp duryr ztn kac gundr torununu soryr enttersn ama

Valla benim doğum yapacağım hastanede sancıyı odanda çekiyormuşsun özellikle sordum asla sancı odasına almıyoruz kendi odanızda doğumun başlamasını bekliyoruz zaten nts cihazı odanızda olacak dediler. Hasta bezinide benim bildiğim hastane verir gerekirse ayrıca çok acil bir durum olursada ya hastanenin içinde yada yakınındaki bir yerde satılıyordur. Ben hiçbir arkadaşımdan duymadım önceden aldıklarını

Hasta bezi yerine kullancam kısss

İşte o hasta bezinin ne işe yarayacağını sonradan anladım ben de.

Ben de senin gibi yaparım, eşimin anneannesinde görüyorum o hasta bezlerini, çok zor bişi yaa, bebek gibi altını bağlıyoruz. Aklıma hiç başka amaçla kullanılabilecekleri gelmezdi

hadi yaa iyimiş ozmn kıssss alla alla sasırdımmmmsempatiksalakcinni kaynaanalr ve saadettt bende buaksam gıdeyımde kaynanamaa yemek yıyeym orda bari sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni özlemiştr beni arayp duryr

ayy benimde canım dün akşam tortellini makarna çekti koçişe dedim yarın beni capitole götrü dieee ayyyyy bakalım keyfi olursa götürecekkk

gögus uclarım kafam kadar oldu ohaoldumsmile afrıka kabılesınde kı kadınlar gıbı oldu memelerım eyvahedigeldismile

ne dersi veriyon kıss

ayy benimde canım dün akşam tortellini makarna çekti koçişe dedim yarın beni capitole götrü dieee ayyyyy bakalım keyfi olursa götürecekkk

ooo tortelli mı yiyiyonuz siz akannehir ne kadar zengınsınız sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…