hadiyaa kaynanasımıı kuzum kıyamammm onaa şimdi valla stres altnddr beee acck gırse surayada desarjj olsaa barii:)
hazırlarsn dimiiii:1hug:delikafaduldenhihoyyyt:dance::teytey:
Hasta bezini çocuğun altına sermek için de alın kızlar daha steril sonuçta...
yok yok kaynanası iş yapıyodu evde
iyilerdi bu sefer sempatiksalakcinni
Hasta bezi yerine kullancam kısssEvet, biz de anneanneme kullanıyoruz, hatta külot gibi giyilebilenleri bile çıktı. Markadan markaya da fark ediyor bunlar.
Evet, yani ben öyledir diye sanıyorum
aaa napcan kız onları?
anaaaamm bide mal meydanda gezecez sancı çekerken sempatiksalakcinni
ayy iyi sabretmişsin ben deli olur sonrada kovardım kesinnn azcık cadolozluk var bendebilmiyorumkismilehatta şimdiden diyom kimse çok durmasın yanım da diye
anaaaamm bide mal meydanda gezecez sancı çekerken sempatiksalakcinni
git git yeehadi yaa iyimiş ozmn kıssss alla alla sasırdımmmmsempatiksalakcinni kaynaanalr ve saadettt bende buaksam gıdeyımde kaynanamaa yemek yıyeym orda bari sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni özlemiştr beni arayp duryr
:kedi:
ya sancı çekelim derken doğarsa veletler bilmiyorumkismileBunları yaşamamak için aslında sancıyı evde çekip öyle gitsek?bilmiyorumkismile
git git yee
burnunda tütüyosundur sempatiksalakcinni
aklinialirimsmile
banada arkadaşlarım dedi sezeryanda olsa normalde olsa lazım oluyo mutlaka al ilk 2 gün ped yeterli olmuyo hasta bezi daha rahat oluyo demişlerdi. normallerdede sancı odasına alınınca hasta bezi oluyomuş hemşireler gelip gelip hasta bezini açıp açılmaları kontrol ediyomuş hemde orayı üşütmemek için iyi oluyomuş sancı esnasında çamaşır giydirmiuolarmış çünkümmm
Hasta bezi yerine kullancam kısss
hadi yaa iyimiş ozmn kıssss alla alla sasırdımmmmsempatiksalakcinni kaynaanalr ve saadettt bende buaksam gıdeyımde kaynanamaa yemek yıyeym orda bari sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni özlemiştr beni arayp duryr
ne dersi veriyon kısszaten yatarken evin o kadar kalabalık oldugunu söylemedıler bana, kafayı yerdım heralde, eve geldıgımde dunya başıma yıkıldı, aylarca ev kendıne gelemedı. hıç kıomseyı ıstemıyorum yanımda bı tek annem olsun yeter. gerısı sıkıntı, yemek yap hızmet et, herkes kendı derdınde oluyor kımse senle ılgılenmiyor zaten.
bu arada arada gırebılıyorum evde ders verıyorum kızlar, kusura bakmayın.cevap yazmazsam alınmayın
hasta bezi genıs buyuk oluyor sanırım dimi ondn rahat oluyrdur
ayy benimde canım dün akşam tortellini makarna çekti koçişe dedim yarın beni capitole götrü dieee ayyyyy bakalım keyfi olursa götürecekkk
ya sancı çekelim derken doğarsa veletler bilmiyorumkismile
ne dersi veriyon kıss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?