ay benim arkadaşımın eşi sezaryen yaptı
kız birkaç gün içinde kalktı ayağa yaa
şans meselesi herhalde
iyiyiz xcanım sen nasılsın
ay benim arkadaşımın eşi sezaryen yaptı
kız birkaç gün içinde kalktı ayağa yaa
şans meselesi herhalde
üzülme canım unutmuştur bile annesi göbüşünü sevvvHerkese selam kızlar, dün akşam bişeye kafam bozuldu saatlerce ağladım..Sabahta şi gözlerle uyandım..Şimdi de bebişimi çok üzmüş olmalıyım diye üzülüyorum.Tam pisişik oldum bugün.. sempatiksalakcinniİnsan kendini çok suçlu hissediyo onu üzdüğünü düşününce. Ben ağlarken o da karnımda sağa sola dönüp durdu..Yaa çok moralim bozuk.Kızımdan özür diliyorum sizin huzurunuzda. :Saruboceq:Onu bi daah üzmüycemopuyorumnanaktan
ayy canımm cok geçmiş olsun yaaselam anneler..çantalar hazırlanmaya başlanmış.Geçmişi okumak pek zor doldurmuşsunuz yine.Ben pek giremiyorum nete birazda canım sıkkın bir aydır. Bebeğin sağ böbreği 12mm olmuş 1.5 hafta sonra hem ürolog hem kendi doktorumla randevum var.Bakalım ne diyecekler amniyo sıvımda azalma olursa erken doğum riski var.takipteyiz yani .2 haftadabir kontrol geçmek bilmiyor.Sıvı azaldı mı var mı bir problem diye kendimi yiyorum meraktan. 27+2 yiz şuan zaman bir geçsede rahatlasam artık diyorum.
üzülme canım unutmuştur bile annesi göbüşünü sevvv
canım çok geçmiş olsun inşallah sorun yaşamadan atlatırsınıza.s.selam anneler..çantalar hazırlanmaya başlanmış.Geçmişi okumak pek zor doldurmuşsunuz yine.Ben pek giremiyorum nete birazda canım sıkkın bir aydır. Bebeğin sağ böbreği 12mm olmuş 1.5 hafta sonra hem ürolog hem kendi doktorumla randevum var.Bakalım ne diyecekler amniyo sıvımda azalma olursa erken doğum riski var.takipteyiz yani .2 haftadabir kontrol geçmek bilmiyor.Sıvı azaldı mı var mı bir problem diye kendimi yiyorum meraktan. 27+2 yiz şuan zaman bir geçsede rahatlasam artık diyorum.
selam anneler..çantalar hazırlanmaya başlanmış.Geçmişi okumak pek zor doldurmuşsunuz yine.Ben pek giremiyorum nete birazda canım sıkkın bir aydır. Bebeğin sağ böbreği 12mm olmuş 1.5 hafta sonra hem ürolog hem kendi doktorumla randevum var.Bakalım ne diyecekler amniyo sıvımda azalma olursa erken doğum riski var.takipteyiz yani .2 haftadabir kontrol geçmek bilmiyor.Sıvı azaldı mı var mı bir problem diye kendimi yiyorum meraktan. 27+2 yiz şuan zaman bir geçsede rahatlasam artık diyorum.
ayy canımm cok geçmiş olsun yaa
bişi olmaz umarım sağlıkla doğar bebişin
Ben sezeryandan sonra kanamam ne kadar sürdü hatırlamıyorum ama hatırladığım şu ki uyku boyu pedler kullandım ve hiç çamaşırıma çıkmadı yani öle yatak döşek kirletmedik hastanede. Ama yine de temkinli olmak lazım. Annem 2-3 saatte bir değiştirdi enfeksiyon olmasın diye.
he çoh zenginik paramızla döverik sizisempatiksalakcinni
ay ne güzel bende bi süre dersanede çalışmıştım gençlerle olması hem zor hem güzel
canım çok geçmiş olsun inşallah sorun yaşamadan atlatırsınıza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?