olumunekankayizsmile ŞenizGel öpecem seni olumunekankayizsmile
BEN taçdan nevresim takımı aldım bi tane 50 tl
bu hafta sonuda karyola için uyku setini aldım 135 tl di 110 aldım havuzlu handan
%80 ama doğum limitinin allah cezasını versin. 4000 TL doğum limiti mi oluy yaa
Ben sabah özge, öğleden sonra güneş, akşam üzeri archiyim taaaam mıııı? Gece de kim olduğumu sölemicem siz tahmin edin sempatiksalakcinni ama ipucu veriim, ateşim yerinde.
hava mı atıyosun sempatiksalakcinni
benim de yüzde 70 ama doğum limitimi bilmiyorum eşimden faydalanıyorum ben senin kendi şirketinmi yaptı özel sağlık sigortanı buna da şükür canım
selamlar senin gene dört binmiş benim muayene dogum dahil bin tlkaydirigubbakcemile3
memorial de doğum için o fiyatlar gayet iyi..
gidin de hizmet görün valla..
3 yıl çalıştım orda içini dışını bilirim..
zeynep sen kesin karar verdin mi
he evde otursam da piskopat kapı sureklı çalsa dıye bır hayalım vardı, o nedenle hava atıom töbee aklinialirimsmile
sempatiksalakcinniben eve ebe çağırcam sempatiksalakcinni ucuza kapatayım diyom
sempatiksalakcinni ben bildim
aa iiymiş o kadar da uçmamışlar, küvöz ne kadar?
pembik sen medicananın fiyatını öğrendin mi?
uyurgezermiş sempatiksalakcinnineymiş neymişsempatiksalakcinni
slm kızlar... evın kapısı bır daha çalarsa nah çekecem haberınız olsun kötükedihüso durmadan kapı çalıo bu ne yaw...artık kısmet kıme bılmem
senne kadarını ödiceksin zeyno ben yüzde 30 sanırım
olumunekankayizsmile Şeniz
uyuyo musun şimdi sempatiksalakcinni
neymiş neymişsempatiksalakcinni
küvez metropolitanda 600 den başlıyormuş bebeğin durumuna göre 1500 leri buluyormuş. Memoriali daha öğrenemedim.
Bide metropolitana yenidoğan sarılığı olursa fotosel parası nekadar alıyorsunuz diye sormuştum 300 TL dediler birkere alıyorlarmış bebek iyileşene kadar başka para almıyorlarmış. Yenidoğan sarıığını sigorta şirketleri karşılamıyor biliyorsunuz oda önemli
beminki %100 canım ben hiç ödemicem ben ayakta tedavilerin %20 sini ödüyorum yatarak %100 ancak sigortanın kapsamında olmayan eksta bişey olursa onları ödicem oda işte yenidoğan sarılığı yada allah göstermesin küvez falan olursa
tacında uyku seti var yan korumalıklı ama çok uyduruk geldi annemle bana baktıktaçokda ucuz değilmiş o zaman aynı fiyatlar bilmiyorumkismile ben bid epazarlıkda etmedim perde de pazarlık edince epey indi kız sağolsun acaba 40 liraya alabilirmiym sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?