ama bu 3 te 2 si brüt üzerinden oda net maaşa çok yakın oluyor diye biliyorum
nerdesin beeeee kuşumm özlettn vallaaaa
3 çocuk yapın demeyi biliyolar..izin az,rapor alıca kesinti.................
3 çocuk yapın demeyi biliyolar..izin az,rapor alıca kesinti.................
selam ben meloş sempatiksalakcinnimeloşşşşşşşşş burdaysan ses ver sana aldığım doğum fiyatlarını söyleyeyim özel sigorta için. birde senin sigorta şirketin neydi ???
vereliniortakalkisalkisalkisalkisalkisalkissen onlara bakma canım bir fıkra yolladım ya mail grubuna o hesap onlar işte. dedikleri ile yaptıkları uyuşmuyor
meloşşşşşşşşş burdaysan ses ver sana aldığım doğum fiyatlarını söyleyeyim özel sigorta için. birde senin sigorta şirketin neydi ???
yaa eminsen doktorun iyise herşeyden eminsen sorun yok 1350 iyi bir fiyat kontrollerni oraya gidiyorsun dimi , bende kendi doktorumda yapcam bucada hastane temiz odalar iyi ebemde çok şeker,doktorum zaten işinde süper aylin barbaros epidurel olcak kismetse 1,100 anlaştım ben. sana ters olmasa tavsiye ederdim canımm
benim bildiğim de asıl maaştan biraz düşük oluyor sadece..benim işyeri ödicek paramı sonra devletten aldığımı şirkete vericem bazı firmalarda o da yok yani her ikisini de alıyorsun keşke öyle olsaydı sempatiksalakcinnimesela eşimin eski bankasında her ikisini de alıyordu doğuran bayanlar
bazı işyerleri maaşı ssk ya net üzerinden
bazıları brüt üzerinden gösterir..
brüt gösterilenler şanslı..
net gösterilenler ise, net maaşlarının 2/3 ünü alacaklar..
bizim de asgari üzerinden gösteriliyordu,
neyse geçen ay idari kadronun bankaya yatan kısmını biraz düzelttiler
meloşşşşşşşşş burdaysan ses ver sana aldığım doğum fiyatlarını söyleyeyim özel sigorta için. birde senin sigorta şirketin neydi ???
selam ben meloş sempatiksalakcinni
archiiii sempatiksalakcinni
aklinialirimsmilesempatiksalakcinni özge sempatiksalakcinni
benim eski ajansımda öyleydi hem maaşını verir hemde sigortadan aldığını geri almazdı. Üstelik evlendikten sonra evlilik cüzdanını insan kaynaklarına gösterirdin bir maaş ikramiye verirlerdi keşke o ajanstayken evlenip doğurabilseydim :)
süpermiş hakikaten canım ya bence de keşke değerlendirebilseymişsin
zeyneeep burda mısın? aksigorta benim şirket canım
selam ben meloş sempatiksalakcinni
yaa eminsen doktorun iyise herşeyden eminsen sorun yok 1350 iyi bir fiyat kontrollerni oraya gidiyorsun dimi , bende kendi doktorumda yapcam bucada hastane temiz odalar iyi ebemde çok şeker,doktorum zaten işinde süper aylin barbaros epidurel olcak kismetse 1,100 anlaştım ben. sana ters olmasa tavsiye ederdim canımm
:roflol:hayır ınanmayn meloşş benmmmsempatiksalakcinni
hayır ınanmayn meloşş benmmmsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?