2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
meloşşşşşşşşş burdaysan ses ver sana aldığım doğum fiyatlarını söyleyeyim özel sigorta için. birde senin sigorta şirketin neydi ???

ama bu 3 te 2 si brüt üzerinden oda net maaşa çok yakın oluyor diye biliyorum

20 günlük raporum vardı ve net maaşımın 1/3 ünü aldım
brüt maaştan veriyorlar güya ama brüt üzerinden net maaşını hesaplayıp onun 2/3 ünü alıyorsun
ve o aldığın para bile gene de hesaplanan maaşa göre az geliyor. bende öyle oldu. diğerlerini bilemiyorum

nerdesin beeeee kuşumm özlettn vallaaaa

:1hug::1hug:
bende sizi özledim valla

3 çocuk yapın demeyi biliyolar..izin az,rapor alıca kesinti.................

tabi çocuk yap sokağa at nasılsa allah rızkını verir klava:
dünya kadar ssk primi ödüyoruz 4 aylık izinden bile maaş kesintisi yapıyorlar
sonra da 3 çocuk yap olduu

ya işte dılaver beye muayene olmaya basldm butun testelrımı bastan yapıyor o şimdi tekrardn iyi bir doktora benzyr gercı degsk bıadam ama:) hatta hastaneye gıdenlerı ozelınede cgryrmus ucretsızzz o guzel bişi
dogumuda dun sordm 350 hastane alıyor 1000 tlde doktr kendı alıyormus ama dedıkı normal sezeryan vs hıbsey farktmz 3 gunde yatsn 1 gunde yatsn fıyat sabıt bızm dedı bende artk kurcalamayım bu doktora devam edeym dedım gazıde 500 e dogum yapanlr var ama gazıyede guvenemyrm cok fazla iyi solemyrlr ordakı bayan hakknda ısım vermyrm ama

benim eski ajansımda öyleydi hem maaşını verir hemde sigortadan aldığını geri almazdı. Üstelik evlendikten sonra evlilik cüzdanını insan kaynaklarına gösterirdin bir maaş ikramiye verirlerdi keşke o ajanstayken evlenip doğurabilseydim :)

bizdede yılbaşında düzelttiler tam maaşımızı gösteriyorlar bürüt üzerinden geçen seneye kadar bizdede eksik gösteriliyordu

Buca devlet hastanesı ya canım orda epidral yapıyolarmı ya.Ben ssk ve devlet hastanelerınde epidral olmuyo dıye bılıyorum ama oluyosa supermiş

benim maaş alıcağım bile belli değil bizim şirket grup bünyesinde 8 şirket var aralık ayında eski elemanlardan ben dahil bazılarının ssksını yeni şirkete geçirmişler bide arada da 4 günlük boşluk var çıldırdım tabi duyunca ama elden de bişey gelmiyo eğer bi alamıyım çıngar çıkarıcam valla burda genelde 2 sene doldum mu şirket değiştiriyolar insan kaynakları haklarınızdan mahrum olmazsınız işveren aynı diyo ama bana inandırıcı gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…