2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ama phennnnnnnnnnnnnnmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

e ben sanı yazdım diye hatırlıyom
ala alaaaa
ben bu hafta bu işi kıvıramadım sanırsammafoldumben

hangi taş resimler, aklinialirimsmile
ben kaçırdım mı yoksam :gitme:

Ama ama ama ama ben hic resim gormedim kiiiii. :gitme:

Bende görmedim :1no2:

şımarcaaaammmmm:dance:
Ama ama ama beni bu sekilde kandirmayin bende sahicigini gormek istiyorum. :gitme:

siz c.tesi kocalarınızla fink atıyonus yavrum
siz kazana düştünüs hıh:dilcikar:

kızlar meloş cicielr topiğinde isyan bayrağını çekmişsempatiksalakcinni

o topiği şikayet eden arkadaşı tanıyormusunuz bende son dakka olayları anlamaa çalışıyorum merak ettim biri özeldem mesaj yazsın :)

yaa ukla nerde tam olması gereken zamanda yok Ukla gelsin ona danışalım bişeyler yapalım .
Bu arada ben yemek yiyip geliyom bilginizeeeeeee

HEHEHEH İNEK Mİİİ SINAV İÇİN DİİDİYYSEN KITAP YUZU ACMADIMM FORMALITEDEN GIRCEM MECBUR EHEHHEEHsempatiksalakcinni

siz c.tesi kocalarınızla fink atıyonus yavrum
siz kazana düştünüs hıh:dilcikar:

Yok anam oyle bisi bizim heruf haftanin 7 gunu calisiyor,
nerde cumartesi gunu fink aticam.
Bak kazandan ciktim tekrar, ve bende gormek istiyorrrrrr.

mhtp sen celstone iğne yaptırdınmı yada yaptıracakmısın

yok yapılmadı..son kontrolde(28.hafta) dr sordu eşim ama şimdi gerek yok dedi..sanırım son haddine gelirse yapıyorlar..bilemiyorum...
ben progestana devam ediyorum ve magnezyuma..bakalım bu kontrolden sonra ne olacak..dr 32 haftaya kadar yat bakalım demişti..galiba sona kendi seyrine bıakcak..

Kızlar emzirme koltuğu arıyorum alan oldu mu aranızda? Uygun bişi olsun istiyorum ama hiç bişi bulamadım henüz. Sallanan ve kılıfı yıkanabilen bişi olsa fena olmaz hani..

hangi resimlerrr

mehtapcım iğneden elinde yoksa temin etmeye çalış ben koca istanbulda iğneyi bulamadım sivastan getirttim en azından acil bişey olursa elinde olur

bana geçen hafta yapılacaktı dr 27. haftada yaptır dedi ama bu iğne bir kere yapılıyormuş ve etkisi 15 gün sürüyorumuş o yüzden erteledim eğer iğneye ihtiyacın olursa yada bulamazsan ben sana kargoyla yollarım korkudan bolca aldım :)

Hastanelerde olmaz mı ki bu iğnelerden. Tam bilmiyorum konuyu ama bu kadar önemli bir iğnenin istanbulda bulunamaması korkunç...

guneşim ikimiz buluşuyoz taaammı
isteyen bulur bizi zatenalsanaalsanasmile

zeyneeepppppppppp
sıkacam topuhlarna naaaannn ehihhiihhi:)

bende basacam o topiki

tememmmmmmmmmm ıkımzde yeteriz cnm birbirimizeee:):) ama duyfer gelcem dıyordu ona hatrlatalımmm eheheh zaten ızmırde kac kısyz tabıkı az kısı olcz kımse sevnmesn

ben bugün yemeğe de gitmedim sözde burdayım ama olayları yakalayamıyorum.. hep geriden takip ... Var bi problem ben de ama... Du bi bakıp döneyim...

ay bak stres oldum şimdi...aslında başkalarndan da duymuştum daha önce bu iğne zor bulunuyor diye...kontrole gidince sorayım druma bari...drumla konuşayım senden isterim iğneden....saol canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…