ama phennnnnnnnnnnnnnmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
elhamraaaaaaaa hafta sonu resimlerden sonra seni bu haftanın en taş hatunu ilan etmek istedim başka birsürü şey var esasında en matrağı, en çatlağı, en delüsüüüüüüü, en çişlisiiii, en Cem Yılmazı gibi ama bence bu hafta için en taş hatunu demek istiyorum. Haksızmıyım kızlarrrrrrrrr
hangi taş resimler, aklinialirimsmile
ben kaçırdım mı yoksam :gitme:
Ama ama ama ama ben hic resim gormedim kiiiii. :gitme:
Bende görmedim :1no2:
boşver canım görmene gerek yok bildiğin afet işte arkadaşım. Tam İzmir afeti deyim sen gözünde canlandır :) bide şöyle söyleyeyim duyfer elhamrayı Itır Esene benzetti . e artık gözünüzde canlanmıştır zaten :)
Ama ama ama beni bu sekilde kandirmayin bende sahicigini gormek istiyorum. :gitme:
nan onun topiğine tek kelime yazanı naapsınlar
bakalım bundan soora neler yapıyorum ben onun topiklerine
eveeeett
ENleri seçelim
haftanın beleşçişi....özgecay(gelsin hediyeler tüüüü bizim sıfatımıza valla)
haftanın kaynanaperveri....daemon
haftanın bakış açısı....zeynep
haftanın karunu....gülkurusu(mutfaklar o biçim anasını satim)
haftanın ansuruklusu....melmea
haftanın dobrası...sensi
haftanın olgunu...sevra
haftanın konuşanları tahtaya yazanı...ukla
haftanın izinle kafayı bozanı...duyfer
haftanın tıssss'ı.....lovfun
haftanın dekoltesi...celin
haftanın answer the question 'ı...sonsuzhayal
haftanın mesaide koca bekleyeni....archimim
haftanın ineki.....guneşim
siz c.tesi kocalarınızla fink atıyonus yavrum
siz kazana düştünüs hıh:dilcikar:
İZMİRLİLERR
zeyneeeppppppppppyaa unutun söylediklerimi elhamra kızıcak şimdi bana resim konusunu açtım diye :bbo:
kızlar meloş cicielr topiğinde isyan bayrağını çekmişsempatiksalakcinni
mhtp sen celstone iğne yaptırdınmı yada yaptıracakmısın
Şenizok özgecim turkbayragi
elhamraaaaaaaa hafta sonu resimlerden sonra seni bu haftanın en taş hatunu ilan etmek istedim başka birsürü şey var esasında en matrağı, en çatlağı, en delüsüüüüüüü, en çişlisiiii, en cem yılmazı gibi ama bence bu hafta için en taş hatunu demek istiyorum. Haksızmıyım kızlarrrrrrrrr
yok yapılmadı..son kontrolde(28.hafta) dr sordu eşim ama şimdi gerek yok dedi..sanırım son haddine gelirse yapıyorlar..bilemiyorum...
ben progestana devam ediyorum ve magnezyuma..bakalım bu kontrolden sonra ne olacak..dr 32 haftaya kadar yat bakalım demişti..galiba sona kendi seyrine bıakcak..
mehtapcım iğneden elinde yoksa temin etmeye çalış ben koca istanbulda iğneyi bulamadım sivastan getirttim en azından acil bişey olursa elinde olur
bana geçen hafta yapılacaktı dr 27. haftada yaptır dedi ama bu iğne bir kere yapılıyormuş ve etkisi 15 gün sürüyorumuş o yüzden erteledim eğer iğneye ihtiyacın olursa yada bulamazsan ben sana kargoyla yollarım korkudan bolca aldım :)
guneşim ikimiz buluşuyoz taaammı
isteyen bulur bizi zatenalsanaalsanasmile
zeyneeepppppppppp
sıkacam topuhlarna naaaannn ehihhiihhi:)
bende basacam o topiki
mehtapcım iğneden elinde yoksa temin etmeye çalış ben koca istanbulda iğneyi bulamadım sivastan getirttim en azından acil bişey olursa elinde olur
bana geçen hafta yapılacaktı dr 27. haftada yaptır dedi ama bu iğne bir kere yapılıyormuş ve etkisi 15 gün sürüyorumuş o yüzden erteledim eğer iğneye ihtiyacın olursa yada bulamazsan ben sana kargoyla yollarım korkudan bolca aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?