sempatiksalakcinni:lepi:
tatlım niye o kadar çok para vereceksin ki
gel benim doktora randevu al, deki bebeğimin hiç 3 boyutlu fotoğrafını yok
güzel pozisyonuda olursa hemen çeksin versin sana
sadece muayene ücretini öde çık
canım bende seni merak ediyordum...sevindim bak bebeğin gününü bekliyo hayata sıkı tutunucam dedi baştan beri...sağlıkla kucağında olacak annesi..senin kuzu yırttı artık....:))
hay bunların boyutuna
hala mağara devrindeki ultrasonlara sahibim yaa delirecemmalsanaalsanasmile
Ama ama ama ama ben hic resim gormedim kiiiii. :gitme:
hangi taş resimler, aklinialirimsmile
ben kaçırdım mı yoksam :gitme:
Sagolun kizlar ya rahatlattiniz beni, sizlerin ki de oyle oldugunu duyunca.
Bana oyle bir konusuyorlar ki sanki hic boyle olmasi normal degil hamilelikte gibi.
Size ne demi vallaha sinir oluyorum, birde ister istemez kafama takiyorum bu sekilde cok yorum alinca.
hay bunların boyutuna
hala mağara devrindeki ultrasonlara sahibim yaa delirecemmalsanaalsanasmile
mrb kızlar nasılsınız son gelişmelerimi yazayım cuma kontolüm vardı bebk çok iyimiş gelişimide iyi dedi dr 2 hafta daha içerde tutabilirsek daha kolay toparlanır doğum sonrası diyor
nst ye girdim her zaman kasılan ben o gün iyidim dr a dedim bugün ağrım ve kasılam yok yiyim diye ama genede bağladı çok az kasılma çıktı azda sancı var dedi ama doğum ağrısı değil dediler zaten iyidim o gün önümüzdeki hafta tekrar çağırdı 2 dr bakıp karar verecek ilaçlarıma 30. haftada tekrar ayarlanacaktı haftayı sabırsızlıkla bekliyorum
valla mehtap dr lar hala sürekli erken doğum olacak diyor üstelik 4 farklı dr dedi bunu ama ben sanki doğum yapmayacağım zamanında olacak diye hissetmeye başladım 28. haftayı atlatmak bana çok güç verdi aynen başından beri kanamalaı düşük tehdidi hastanelerde geçen bir gebeliği gene iyi götürdüm maşallah sende 30 olmışsun inşallah en az 34 ü bitirirz
bende ultrason görüntüsünden anlıyorum el ve ayağının yerini.
benim kız yan duruyor ama bilmiyorumkismile kafa sağ altta, ayaklar sol üstte. bende annemin karnında yan duruyormuşum zorla doğmuşum.
umarım benim kız da pozisyonunu değiştirir.
Canim nasil yani 140 tl. akannehir Ben sadece 8 tl odedim ama kizim yuzunu gostermedi
dayamis suratini bi yere adam cekemedi de zaten, benim de hala resimim yok anlayacagin.
Carsamba gunu doktora gidiyorum ozaman tekrar isteyecegim bakalim gostericek mi tosbaam bu sefer.
Ilk basta cinsiyetini sakliyordu o ortaya cikti simdi de suratini sakliyor. sempatiksalakcinni
boşver canım görmene gerek yok bildiğin afet işte arkadaşım. Tam İzmir afeti deyim sen gözünde canlandır :) bide şöyle söyleyeyim duyfer elhamrayı Itır Esene benzetti . e artık gözünüzde canlanmıştır zaten :)
yandın sen yandın sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
korkma güneşcim herkes bir şekilde doğum yapıyor. Azıcık da yanacak canımız ne yapalım, onları bir görelim herşeyi unuturuz
sensicim ne güzel bedava neredeyse. benim doktorumde 3 boyutlu ultrason yok dışarıda çektir istersen dedi.
hazır sizin orada ucuzken benim yerime de 3 boyutlu ultrason çektirsene sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?