2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hadi yaaa öyle mi yapsam.
valla 140 tl vermem zaten o ne yaa soyguncu gibi.

canım bende seni merak ediyordum...sevindim bak bebeğin gününü bekliyo hayata sıkı tutunucam dedi baştan beri...sağlıkla kucağında olacak annesi..senin kuzu yırttı artık....:))

valla mehtap dr lar hala sürekli erken doğum olacak diyor üstelik 4 farklı dr dedi bunu ama ben sanki doğum yapmayacağım zamanında olacak diye hissetmeye başladım 28. haftayı atlatmak bana çok güç verdi aynen başından beri kanamalaı düşük tehdidi hastanelerde geçen bir gebeliği gene iyi götürdüm maşallah sende 30 olmışsun inşallah en az 34 ü bitirirz

hay bunların boyutuna
hala mağara devrindeki ultrasonlara sahibim yaa delirecemmalsanaalsanasmile

hatta pardon 4 boyutlu
son kontrolümde beğendiğim pozunu bana ultrason çıktısının dışında
fotoğraf kağıdına renkli bastıda verdi

benımde erken dogum rıskım su an ıcın yok ama cok sukur ama bende bır ıkı gun oncesıne kadar tekmelerını sol kasıgımda hıssedıyordum hep ...ve merak edıyordum hep aynı yerdemı hıssedıyor dıger anne adayları dıye...

Ama ama ama ama ben hic resim gormedim kiiiii. :gitme:

boşver canım görmene gerek yok bildiğin afet işte arkadaşım. Tam İzmir afeti deyim sen gözünde canlandır :) bide şöyle söyleyeyim duyfer elhamrayı Itır Esene benzetti . e artık gözünüzde canlanmıştır zaten :)

hay bunların boyutuna
hala mağara devrindeki ultrasonlara sahibim yaa delirecemmalsanaalsanasmile

Canim nasil yani 140 tl. akannehir Ben sadece 8 tl odedim ama kizim yuzunu gostermedi
dayamis suratini bi yere adam cekemedi de zaten, benim de hala resimim yok anlayacagin.
Carsamba gunu doktora gidiyorum ozaman tekrar isteyecegim bakalim gostericek mi tosbaam bu sefer.
Ilk basta cinsiyetini sakliyordu o ortaya cikti simdi de suratini sakliyor. sempatiksalakcinni

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlar inşallah herkes sırasıyla zamanıdna doğum yapar allah bebeklerimizi korusun

Maşallah canım... Gözünaydın!!!

bizimkiler inatçı olacaklar :)).yada anacı olacaklar ayrılmayacaklar dibimizden..:)))
inan 28 haftayı atlatınca streste azalıyor ya ağrılar kasılmalar hafifliyor..benimde öle oldu...
saol evet 30 olduk teyzesi..
kuzulara maşallahhh

ultrasondan bakarken bende anlıyorum ama onun dışanda hep öyle kalmıyorki
değiştiriyordur pozisyonunu
endişelenmeyin kızlar 34. haftaya kadar vaktimiz var
ben size sölemeyi unuttum geçen cumartesi seminere gittim
önceki seminerde ters duran kızın bebişi dönmüş o sormadı ayşe hanımda dönüşü kolaylaştıran hareketi göstermeyince seminer bitimi yanına gidip sordum
yatırdı beni yere kaydirigubbakcemile3 göstertti
ama anlatımı biraz zor, son haftalarda dönüş yapmayanlara uygun bi ücret karşılığı göstertebilirim aklinialirimsmile

sensicim ne güzel bedava neredeyse. benim doktorumde 3 boyutlu ultrason yok dışarıda çektir istersen dedi.
hazır sizin orada ucuzken benim yerime de 3 boyutlu ultrason çektirsene sempatiksalakcinni

Ama ama ama beni bu sekilde kandirmayin bende sahicigini gormek istiyorum. :gitme:

yandın sen yandın sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
korkma güneşcim herkes bir şekilde doğum yapıyor. Azıcık da yanacak canımız ne yapalım, onları bir görelim herşeyi unuturuz

ayhh inşallahhh yaaa bi gelse bitse su kesme biçme işlemide bebeeeemiii alabılsem kucamaaaaaa

sensicim ne güzel bedava neredeyse. benim doktorumde 3 boyutlu ultrason yok dışarıda çektir istersen dedi.
hazır sizin orada ucuzken benim yerime de 3 boyutlu ultrason çektirsene sempatiksalakcinni

Canim sizin orada pahali diye sen cektiremiyorsun bende kizim aksi diye cektiremiyorum ne fark etti simdi ikimizin de resimi yok hala. :roflol:

yaa unutun söylediklerimi elhamra kızıcak şimdi bana resim konusunu açtım diye :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…