2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada sagolun arkadaşlar iltifatlar için:kedi:
ben hem zenginim hem güzelim
konuşmayın kısım benne
işim olmas sizle
bayanssulusmile

Sağol canım sorayım bakalım. Ben antalyada bir yerde buldum. O da klasik bişi.
http://www.bebekom.com/main/product_detail.asp?pro_ID=121&sub_cat_ID=138&cat_ID=54
Kollar tahta rahat olmaz gibi geldi. Bi de oyuncak mağazasında görmüş geçen eşim. 450 miş fiyatı ama ben gittiğimde yoktu. Yeniden gelir dediler bekliyorum bakalım. Ben oda yapmıcam sadece park yatak aldım bi de emzirme koltuğu alcam o kadar. Yoksa herşeyi tamamlayıp emzirmeye kadar gelmedik yani sempatiksalakcinni

ya ben iki gündür magnezyum içmeyi unutuyorm ctesi pazar içmedim bişey olmaz dimi bu veled kuduryo içerde şimdi idrar torbamı patlatıcak valla altıma kaçırıcam ben sanırım

benim köpek kız da idrar torbama vuruyor inatla. valla rezil olacağım sayesinde, olur olmaz yerde altıma edeceğim

dimi ama sempatiksalakcinni

allah iyiliğini versin senin bu kadart isabetli olur harbiden kırdım kafayı izinle

aşk olsun sesim soluğum çıkmıyor diye hemen unuttun beni bende gelcem tabiki bilgi başında olmuyorum yoğun olduğumda 10 nisan demişsiniz ben 3 nisana gelirdim ama 10 nisanda güneşimde olcaksda okey uyar banaa sesim solğum çıkmıyor diye hemen beni sallamayın yawww
guneşim ikimiz buluşuyoz taaammı

Ben hem zenginim hem güzelim
konuşmayın kısım benne
işim olmas sizle
bayanssulusmile

benim zaten c.tesi günü nutkum tutulmuştuu

Össsssggggggggeeeeeeeeeee bu elh bana kednni göstertmiyo aklinialirimsmile
kız 50 defa koydu baksaydın yaa
zaten kocasıyla annaşmalı onlar resım koymuyo
gızlıden koyduuuu..
gitme elhimin üstüneee sempatiksalakcinni

konuşmayın kısım benne
işim olmas sizle
bayanssulusmile

Maşallah gerçekten... Gözler süper endam yerinde. İki halinde ayrı ayrı çok güzel. Ama kapalı olduğun halin daha bi zengin durmuş pasparlak. Kızım fakiriz diye gelme üstümüze. Kader diyelim... Bizim para sayma makinamız bozuldu yenisini alamadık malikanemizde yer kalmadığından. O derece fenayız... :gitme:

mothercare de emzirme sandalyesi 350 TL:
kendin monte ediyorsun eve kendin götürüyorsun
ama montesi kolaymış..
mağazada olmuyor genelde
söylüyorsun resminden seçiyorsun
sipariş üzerine getiriyorlar

özge resmı varmı kız.Gondersene bakalım resmıne bulamadım ben.bıde turunculu kırçıllı ahşap bı oda takımına beyaz sallanma sandelyesı olurmu acaba.Diğer herşeyını beyazla tamamlıcamda.Nedersınız kızlar.Elh çok güzelmişin canım buarad maşallah sana

biz bebek doğduktan sonra alcakmışız sensi
anlayışa bak
kuduruyorum sinirden

cnm valla hiç sinirlenme ben dun benımkıne kustum bı baktm bişi yokken cocuga dıyor bısıklette alalım hemde 2 tekerleklı alalım niye dedımee dıyo cocuk kullanckyaa nasılsa bana guya saka yapıyormus laf sokarak ayu ben hanı alcm etcm dıyormyaa töbe töbee kaafasına biş bulsam gecrcktm osınrle ıyıkıde bulamdm koca katılı olcaktım yoksa

benim kocam dün kendini bezlere verdi gçrmeliydiniz markette halini çok komikti ya

yok canım yaa ben de mağazaya gittiğimde katalogdan göstermişlerdi.. bilmiyorumkismile

Güneşim ben anlamadım yazdığını :sinifsinif:

konuşmayın kısım benne
işim olmas sizle
bayanssulusmile

BAH BAH H BAHHH Bİ ZENKINLEE ARKADS OLMAK DEGISIK BİR DUYGUYMUS YAFSS:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…