ayak için uzatma tablası var ama bu fiyat o tablasız fiyatı..
o da sallanıyor ve çok yer kaplar diye ondan almam diye düşünmüştüm ben. o yuzden onsuz fiyatını sordum.
kolları da sanki tahtaydı diye hatırlıyorum ama cok emin olamadım ya
birkaç tane model vardı zaten
ben de resimden gördüm sadece..
sende bir mothercare e gittiğinde sor sana katalog dan göstersinler bir bak bakalım
ben siz taşıyosunuz fln diyince zor geldi dah fazla sormadım incelemedim
ya ben iki gündür magnezyum içmeyi unutuyorm ctesi pazar içmedim bişey olmaz dimi bu veled kuduryo içerde şimdi idrar torbamı patlatıcak valla altıma kaçırıcam ben sanırım
dimi ama sempatiksalakcinniSağol canım sorayım bakalım. Ben antalyada bir yerde buldum. O da klasik bişi.
http://www.bebekom.com/main/product_detail.asp?pro_ID=121&sub_cat_ID=138&cat_ID=54
Kollar tahta rahat olmaz gibi geldi. Bi de oyuncak mağazasında görmüş geçen eşim. 450 miş fiyatı ama ben gittiğimde yoktu. Yeniden gelir dediler bekliyorum bakalım. Ben oda yapmıcam sadece park yatak aldım bi de emzirme koltuğu alcam o kadar. Yoksa herşeyi tamamlayıp emzirmeye kadar gelmedik yani sempatiksalakcinni
allah iyiliğini versin senin bu kadart isabetli olur harbiden kırdım kafayı izinleeveeeett
enleri seçelim
haftanın beleşçişi....özgecay(gelsin hediyeler tüüüü bizim sıfatımıza valla)
haftanın kaynanaperveri....daemon
haftanın bakış açısı....zeynep
haftanın karunu....gülkurusu(mutfaklar o biçim anasını satim)
haftanın ansuruklusu....melmea
haftanın dobrası...sensi
haftanın olgunu...sevra
haftanın konuşanları tahtaya yazanı...ukla
haftanın izinle kafayı bozanı...duyfer
haftanın tıssss'ı.....lovfun
haftanın dekoltesi...celin
haftanın answer the question 'ı...sonsuzhayal
haftanın mesaide koca bekleyeni....archimim
haftanın ineki.....guneşim
aşk olsun sesim soluğum çıkmıyor diye hemen unuttun beni bende gelcem tabiki bilgi başında olmuyorum yoğun olduğumda 10 nisan demişsiniz ben 3 nisana gelirdim ama 10 nisanda güneşimde olcaksda okey uyar banaa sesim solğum çıkmıyor diye hemen beni sallamayın yawww
aşk olsun sesim soluğum çıkmıyor diye hemen unuttun beni bende gelcem tabiki bilgi başında olmuyorum yoğun olduğumda 10 nisan demişsiniz ben 3 nisana gelirdim ama 10 nisanda güneşimde olcaksda okey uyar banaa sesim solğum çıkmıyor diye hemen beni sallamayın yawww
guneşim ikimiz buluşuyoz taaammı
isteyen bulur bizi zatenalsanaalsanasmile
zeyneeepppppppppp
sıkacam topuhlarna naaaannn ehihhiihhi:)
bende basacam o topiki
bu arada sagolun arkadaşlar iltifatlar için:kedi:
Ben hem zenginim hem güzelim
konuşmayın kısım benne
işim olmas sizlebayanssulusmile
benim köpek kız da idrar torbama vuruyor inatla. valla rezil olacağım sayesinde, olur olmaz yerde altıma edeceğim
kız 50 defa koydu baksaydın yaaÖsssssggggggggeeeeeeeeeee bu elh bana kednni göstertmiyo aklinialirimsmile
ben hem zenginim hem güzelim
konuşmayın kısım benne
mothercare de emzirme sandalyesi 350 TL:
kendin monte ediyorsun eve kendin götürüyorsun
ama montesi kolaymış..
mağazada olmuyor genelde
söylüyorsun resminden seçiyorsun
sipariş üzerine getiriyorlar
biz bebek doğduktan sonra alcakmışız sensi
anlayışa bak
kuduruyorum sinirden
:roflol:Nan köpek deme gelinime manyak karıklava:
yok canım yaa ben de mağazaya gittiğimde katalogdan göstermişlerdi.. bilmiyorumkismileözge resmı varmı kız.Gondersene bakalım resmıne bulamadım ben.bıde turunculu kırçıllı ahşap bı oda takımına beyaz sallanma sandelyesı olurmu acaba.Diğer herşeyını beyazla tamamlıcamda.Nedersınız kızlar.Elh çok güzelmişin canım buarad maşallah sana
cnm valla hiç sinirlenme ben dun benımkıne kustum bı baktm bişi yokken cocuga dıyor bısıklette alalım hemde 2 tekerleklı alalım niye dedımee dıyo cocuk kullanckyaa nasılsa bana guya saka yapıyormus laf sokarak ayu ben hanı alcm etcm dıyormyaa töbe töbee kaafasına biş bulsam gecrcktm osınrle ıyıkıde bulamdm koca katılı olcaktım yoksa
Nan köpek deme gelinime manyak karıklava:
konuşmayın kısım benne
konuşmayın kısım benne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?