2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
caka cok stok yapmasaydınız bezden bebegın kılosu sureklı degısıyor canımCADIARZU
bıde ne marka aldınızbilmiyorumkismile
ben huggıes dusunuyorum..
arkadasım sattıgı ıcın en azından nerde kampanya var soyler bızekaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
ucuz fasulyenin ansuruğu bol olurmuş
ben severim isim takmayı yavrumda nasiplensin bu durumdan -tatlicadiarzu-

ayy zaman ne çabuk geçtiiiiiiiiii saat 14,30 oldu bilemmmm

ne oldii gene ne istiyon bu adamdan sen ben annamadımmmmm
yasıkkkk yavvv

ADAM KASINIYOR KUŞUM BENLE DALGA GECIYORRRR GUYA COCUGA NASILSA KULLANACAK DİYE BİSİKLETİNİDE ALALIMMIŞŞŞ ŞİMDİDEN HEMDE 3 TEKERLEKLI DEIL 2 TEKERLEKLİİklava: GELDE DÖVME BU ADAMI HAYIR DUYANDA SANCAK HERSEYI ALDIKCOCUGA DAHA ÇÖP ALMDK ERKEN DOGSA ALLHKORSN NE BEZI VR NE ODASI VAR NE YATAGI NEDE KIYAFETI VR

ben 2 paket 2 numara 98 lik prima aldım şimdilik 1 numara 1 paket alıyım diyorum çokda almayı düşünmüyorm

:roflol::roflol:
ucuz fasulyenin ansuruğu bol olurmuş
ben severim isim takmayı yavrumda nasiplensin bu durumdan -tatlicadiarzu-

KIS ANSURUKLA OLSA BU İŞ İYİDE:d
MİDEM BULANIYOR YOKSA ANSURUGA BOĞARIM EHRTARAFI RAHATLRM AHH AHH:)

yok canım 2 paket aldık can bebebe aldık ablam kullanıyo çok memnun incecik benimde hoşuma gitti valla tavsiye edebilirim ablamdan dolayı

ben 2 paket 2 numara 98 lik prima aldım şimdilik 1 numara 1 paket alıyım diyorum çokda almayı düşünmüyorm
henuz bez almadımsempatiksalakcinni
ablamda hamıle benım onun ıkı haftası kaldı dogumasempatiksalakcinni
o kullansın bakalım hangısınden memnun kalcakkaydirigubbakcemile3

Güneşmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

alırsınız canım.düşündüğünüz bir tarih yokmu?şu tarihte alışverişe gidelim dediğiniz CADIARZU

yok canım 2 paket aldık can bebebe aldık ablam kullanıyo çok memnun incecik benimde hoşuma gitti valla tavsiye edebilirim ablamdan dolayı

ablamda molfıx aldı bakalım o memnun kalcakkmı..
ıste hugıes ıstememdekı sebeb sureklı kampanyay gırıyor .
bıde arkadsım sattıgı ıcn o haber verecek nerde ne ındırımı var..

Güneşmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

KUŞUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM YAAAAAAAAAA KAYIPSINNN YAAA NERERLERDESİN BEEE GİRİYOSUN SELAM YAZIYORUZ ONU BİLE GÖRMÜYORSUN AMAAAAAA:gitme:

alırsınız canım.düşündüğünüz bir tarih yokmu?şu tarihte alışverişe gidelim dediğiniz CADIARZU

NEE DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ BİR TARİHMİİ BEN KOCAMA SURAYA Bİ GİDLEM BAKALIM DEDGMDE NE ALCZ ACELESI YOK COCUK DOGUNCADA HALLEDILIR BİKAÇ SAATLIK İŞ DIYORBEN COK ABARTIYORMUSUM HEM HERKES ALIYORMUS ANNEM VS ORTADA BİŞİ YOK INANIRMISINE VIME GELSEN SUNU ALDIM DIYE GOSTEREBILECEGIM BİŞİ YOK DAYISINI SUPRIZ YOLLADIGI SALINCAKTN BASKAAA BENDE DUN ONLA DALGA GECTIM SALINCAGIMIZ VARYA YETER COCUK DOGSADA PROBLEM YOK ARTIK DIYEklava:

Vallaha mı akannehir
Ne ayıp etmişim kendmi eshefle kınıyorum :mymeka: ama inan görmedim aşkitom Şeniz
KUŞUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM YAAAAAAAAAA KAYIPSINNN YAAA NERERLERDESİN BEEE GİRİYOSUN SELAM YAZIYORUZ ONU BİLE GÖRMÜYORSUN AMAAAAAA:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…