- Konu Sahibi daemon
-
- #78.021
SANA MADALYA TAKIYORUM CNM SIMDILIK MADALYAM YOK NAZAR BONCUGUYLA IDARE EDIYORSUN TAMMI COZDUN BENM ABUK SABUK YAZIMI HELAL SANAAAAA EEE KOSKOCA MIMAR OLMŞŞN NEDE OLSAAA AMA SU KIZA ARTIK İSİM TAKIP DURMAAAsempatiksalakcinni KUSMAYA GELINCE BUGN KOTUYUM HERAN KUSABILIRIM FASULYA 7.5 LIRA GAZ YAPTI MİDEMDE SUDA BEKLETMEMMŞLER SNRM:)
ne oldii gene ne istiyon bu adamdan sen ben annamadımmmmm
yasıkkkk yavvv
:roflol::roflol:
ucuz fasulyenin ansuruğu bol olurmuş
ben severim isim takmayı yavrumda nasiplensin bu durumdan -tatlicadiarzu-
caka cok stok yapmasaydınız bezden bebegın kılosu sureklı degısıyor canımCADIARZU
bıde ne marka aldınızbilmiyorumkismile
ben huggıes dusunuyorum..
arkadasım sattıgı ıcın en azından nerde kampanya var soyler bızekaydirigubbakcemile3
henuz bez almadımsempatiksalakcinniben 2 paket 2 numara 98 lik prima aldım şimdilik 1 numara 1 paket alıyım diyorum çokda almayı düşünmüyorm
:roflol::roflol:
ucuz fasulyenin ansuruğu bol olurmuş
ben severim isim takmayı yavrumda nasiplensin bu durumdan -tatlicadiarzu-
ADAM KASINIYOR KUŞUM BENLE DALGA GECIYORRRR GUYA COCUGA NASILSA KULLANACAK DİYE BİSİKLETİNİDE ALALIMMIŞŞŞ ŞİMDİDEN HEMDE 3 TEKERLEKLI DEIL 2 TEKERLEKLİİklava: GELDE DÖVME BU ADAMI HAYIR DUYANDA SANCAK HERSEYI ALDIKCOCUGA DAHA ÇÖP ALMDK ERKEN DOGSA ALLHKORSN NE BEZI VR NE ODASI VAR NE YATAGI NEDE KIYAFETI VR
yok canım 2 paket aldık can bebebe aldık ablam kullanıyo çok memnun incecik benimde hoşuma gitti valla tavsiye edebilirim ablamdan dolayı
ben 2 paket 2 numara 98 lik prima aldım şimdilik 1 numara 1 paket alıyım diyorum çokda almayı düşünmüyorm
Güneşmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
alırsınız canım.düşündüğünüz bir tarih yokmu?şu tarihte alışverişe gidelim dediğiniz CADIARZU
bende bezi en son ayımda alacağım. şimdilik acelesi yok. zaten çok fazla almayı düşünmüyorum sonra kullanamıyorlar
KUŞUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM YAAAAAAAAAA KAYIPSINNN YAAA NERERLERDESİN BEEE GİRİYOSUN SELAM YAZIYORUZ ONU BİLE GÖRMÜYORSUN AMAAAAAA:gitme:
Zaten archimim sen ben bide güneşim hepsini aldık bez kaldı sanırım dimi hihoyyyt
Vallaha mı akannehir
Ne ayıp etmişim kendmi eshefle kınıyorum :mymeka: ama inan görmedim aşkitom Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?