hee kocamı totomdaki pirelerle işe gönderiyorum
bunları kızım için yapıyorum valla kocamı düşünen kim sempatiksalakcinni
aa güzel bir ürüne benziyor görmemiştim daha önce bi araştırayım ama zaten ana kucaklarında en fazla 2 saat yatırın diyorlar e ilk günler o bile çok olabilir yinede bebişlerimizi kendi kucağımızda tutmak en güzeli olacak sanırım
maaşallah kızına şekerimmmmm
Amow hic beklemezdim bunu senden. sempatiksalakcinni
bazende onu düşünüyorum.bi topicde okumuştum.sakın öyle şeylere koymayın bebepinizi kucağınıza alın ona sarılıp çıkın diyordu hastanedenopuyorumnanaktan
çok etkilendim okuyunca.yani o anı hayal ettim.hastaneden onunla (kucağımda olarak) çıkacak olmanın düşüncesi bile heyecan ve duygu fırtınası yaptı bende :a015:
:asigim::asigim:
bencede en güzeli gerçek ana kucağı
:asigim::asigim:
bencede en güzeli gerçek ana kucağı
valla ya aslında ona altın tabaklarda altın yaldızlı sucuklar kızartmak isterdim ama olmuyor işte:icecream:
kızlar ben kaçıyom saat 6 ya kakaladıkları toplantıya
öpüyom sizi
Bende maydonozlari alip aksama kaynaticam bir guzel icecem. aklinialirimsmile
archı dur bişi dicembende kaçar . evisime gideyim
iyi akşamlar herkese
kremalı mantar çorbam var bir de patates kavurması yapmıştım
çorbam hazır değil ama kendim yaptım
bende hiç yemek yok daha eve gidicem bu akşam için snitzel yapıcam çorba salata yanınada makarna olur büyük ihtimal yarın içinde bugünden yemek yapıcam pazı dolması yapıcam gidip önce onları haşlıycm
akşama balık yicez, kayınpederim yapcekmiş
ana ilk defa benim yemeğim dünden hazır şimdi sen yazınca hatırladım nohut ve pilav yaptım dünden oh be bigünde olsa benimde yemek sorunum olmadığını görmek ne güzelmiş :)
genelde öyle olur canım
Bence sende domatesli bulgur pilavı yap hemen iki dakkada olur söyle biberli falan meyhane pilavı gibi yanınada hazır köfte falan varsa dolapta uydur bide yoğurt ohhh misssssssssss
Bende maydonozlari alip aksama kaynaticam bir guzel icecem. aklinialirimsmile
yaa kızlar bendede bu ara acayip bir patates sevgisi var yani hergün kızartabilirim yada haşlayıp salata yada bahsettiğiniz kavurmadan hiç farketmez ama canım sürekli patates istiyor patates kafa olcam yakında sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?