2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anam benim kasim kac zamandir cikmiyor ki biraz ciksa da seklimi
semali duzelttirsem diye dort gozle bekliyorum ama nafile.

ben patatesleri tencereye koydum bile gelsin kilolar cokacimcoook

eşimde geç gelecekmiş:1no2:

kaşlarını aldırıken hapşuran var mı sürekli
ben mannakmıyım sempatiksalakcinni

ben hapşırmıyorum ama burnum öyle kaşınıyorki çıldırıyorum.bide gözlerimden şakır şakır yaş geliyo.hepte aynı espiriyi yapıyolar bu kadar üzülme kaşlarına diyeklava:

iyi yaptın stellacım mercimek çorbasının yanına ne iyi gider ya

öskeeeeeeeeeeee melmeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa profil fotolarınıssss bi harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben hapşırmıyorum ama burnum öyle kaşınıyorki çıldırıyorum.bide gözlerimden şakır şakır yaş geliyo.hepte aynı espiriyi yapıyolar bu kadar üzülme kaşlarına diyeklava:

ala ala ben öksürüncede hapşuruyorum
neden kaynaklanıyo acaba

Canım o ben de oldu.4 veya 5. ayımda. Kumpir istemekle başladı sonra patatesle evde ne yapabilirsem. Hergün yesem yiyordum yani. Bir de çekirdek. Sonra 1 ayda 5 kilo alınca ve doktorun suratını görünce azalttım canım. :gitme:

kızlar ya ben bebeğimin bütün cicilerini albümde toplamak istiyorum ama nedense resimleri yüklemiyo sürekli hata oluştu diyo .acaba bende mi bir sorun var resim sitesindemi daha önce yükleyen varmı kolay oluyormu?yani hemen yüklermiydi?

www.yukleresim.com

kuşum burdan aynı anda birden fazla resim yükleyebilirsin

ofyaa anasını satayım son dakıka işi yapıştırdılar sınır oldum ya evde yemekde yok kocama dısarda yıyelım desem DAM BIKTI ZTN AYDA YILDA BIREVDE YIYOR OFF OFF ANASINA MI GITSEK NAPSAK CNMDA GITMEK ISTEMIYOR ıŞıM VAR BUGUN

hava mis gibi dışarıda yiyin ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…