2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kiz elh sizin orada mis gibi olabilir ama buralarda yagmurlu gecti bugun, hava atma taam mi. kaydirigubbakcemile3

hava mis gibi dışarıda yiyin ne güzel

AMAN YA CNM SIKILDII KOCAMDA GEC CIKCAM BILMEM NE DIYOR SINIR HERTARFM AGRIDI COK TOURDUM BUGUN HIC KALKAMADM İŞLER OKDR YOUNDUKII NEYSEE ÖPÜYORUM HEPİNİZİİİ KENDINIZEE İİ BAKINNN MUJK MUJKKŞeniz

yayla corbası bezelye pilav ve zeytinyaglı sarmam var dünden kalma gelin kızlar beaber yiyelim

Kizlar benim kiz da 1 saattir bi yerini dayiyor karnima boyle bi sertlik hissediyorsun
oyle disa dogru dekme degil resmen dayiyor acaip kidiklaniyor. kaydirigubbakcemile3

Kiz elh sizin orada mis gibi olabilir ama buralarda yagmurlu gecti bugun, hava atma taam mi. kaydirigubbakcemile3

güneşimde burlerdede ondan didim bilmiyorumkismile

bende kaçtım kızlar
öpüldünüz

Gidenlere iyi akşamlarrr.. Ben geçmişin derin kuyularındayım hala günümüze gelene kadar da kimseler kalmaz herhalde. O yüzden herkese şimdiden iyi akşamlar...

Tekrar merhaba bayanlar sabah bilg. açık bırakıp gitmişim burda Geçmişlere bende bakayım biraz.

Tatlım burada herkes kendince haklı
Sitede 22 kişi bulunuyorsa o kadar kişi muhabbete katılıyor ama bunun örnekleri var gün içinde daha sık girebilirsen siteye bence 3-4 kişinin muhabbet etmediğini anlarsın bence bu konuda şikayet aldık evet ama öle olsa giren 20-25 kişinin her biri şikayet ederdi. Gün içinde hamilelik sıkınntılarından da birazda olsa uzak kalmak istediğimiz anlar olabilir. Bunun için kimseyi suçlamamak gerekli kanımca. Ama senin sıkıntın sorduğun sorulara verilmeyen kısım sanırım, o an bilgisayarı başında olmayan, işi olan, yada konu ile ilgili fikri bulunmayan yada beyan etmek istemeyen kimseler olabilir, kimseye zorla bişey yaptıramayız burası kimsenin tekelinde değil sonuçta, ama burda ne soruluyorsa genelde cevap veriliyor, zaten sorunlarda hep aynı oluyor. Gece uyku düzensizliği,tuvalete çok çıkma, kasık ağrısı,çatlaklar,aşılar(tetenoz-kan uyuşmazlığı vs),bacak kasılması,mide bulantıları ve yanmaları, baş ağrıları,az yada çok yemek yemek, kilolar, bebeğimizin haftalık kontrol sonrası gelişimleri vs. bunlar hep konuşulan konular zaten. Bunun dışında bi sıkıntın oluyorsa topikde görülmediğini var sayarsak hamilelikte soru ve sounlar kısmına topik açabilirsin orada da sağlığınla ilgili sıkıntılarını dile getirebilirsin. http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar-f242/
umarım yardımcı olabilmişimdir..
Sorunsuz bir gebelik geçirmen dileğiyle...

maşallah canım kızınaa

kızlar bugun pek gıremedım, malum işler. bugun mutfagım takıldı ama benı bezdırdiler çok yoruldum. ıkeadan mutfak alacaklar ıyı duşunsun derım herşey guzel çok şık ama gelıp monte edıp ssıvışıyorlar, ne aksesuarları takıyoralr, ne makınelerı baglıyorlar, ankastrelerı takmadılar, dolap içi spotları bıle takmadılar, delı ettıler benı. kurumsal şirketmiş, yiyim kurumsallıklarını, yarın hem tesısatçıya para verıcem hem elektrıkçiye. n alet olsun bunlara, sinirim çok beynımde başıma ağrılar ındı sınırden.

canım maalesef ikea ve benzeri yerler türklere göre değil. Bizde demonte alışkanlığı yeni yeni başlıyor gelip bukadarını yapmaları bile mucize. Normalde yurt dışında herkes kendi montajıı kendi yapıyor böyle büyük montajlarda dahil.Onların kurumsallık anlayışı bukadar zaten

perişan oldum zeynepcim. yere attıkları bir kartonu bıle kaldırmadılar, insanlıkları bıle ölmüş, hamıle bır bayana bir gram yardım etmedıler belkı şirket kurumsal yabancı bır fırma ama çalışanlar bizden biri, yazık tembellıklerını kurumsallıkların arkasına saklamışlar.

bu arada kapatılmasını ıstedıgımız topıge baktım, ne terbıyesız bir kızmış bu, yazık olgunluktan iyilikten dostluktan bır haber, hayatı boyunca dışlanmaya mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…