hava mis gibi dışarıda yiyin ne güzel
biz gel güneşim yemegim pişiyor sen gelene kadar hazır olur
Kiz elh sizin orada mis gibi olabilir ama buralarda yagmurlu gecti bugun, hava atma taam mi. kaydirigubbakcemile3
güneşimde burlerdede ondan didim bilmiyorumkismile
slm ukla yazdıklarını okudum siteye noldu anlamadım.Bende sana katılıyorum kimse kimseyle muhabbet etmek zorunda değil ayrıca haziran anneleri arasındaki muhabbetin belli kimseler arasında döndüğüne inanıyorum.Bende çalışan bi hamileyim her dakkika müsait olamıyosun hepimiz aynı dönem hamile olduğumuz içinde bazı endişelerim oldup soru sorduğum zamanlar oldu ama dönüt alamadığım zamanlar çok oldu o nedenle bencede daha duyarlı olmak gerekiyor........
Merhaba kızlarrrr...
anca gelebildim bugün biraz baktım da ortalık karışmış biraz sanırım yine.
Amannnn boşverin gitsin bence.
Kızımı görmeye gittim ben de bugün. 1.385 gr ve yaklaşık 37 cm olmuş minik kuzu ama ilk defa yüzünü göstermedi bize. O kadar da hevesle gitmiştik daha da belli olur artık yüzü diye hayal kırıklığı yaşadık.
Çok komik bir de saçları çıkmış doktor gösterdi tüycük tüycük :)
kızlar bugun pek gıremedım, malum işler. bugun mutfagım takıldı ama benı bezdırdiler çok yoruldum. ıkeadan mutfak alacaklar ıyı duşunsun derım herşey guzel çok şık ama gelıp monte edıp ssıvışıyorlar, ne aksesuarları takıyoralr, ne makınelerı baglıyorlar, ankastrelerı takmadılar, dolap içi spotları bıle takmadılar, delı ettıler benı. kurumsal şirketmiş, yiyim kurumsallıklarını, yarın hem tesısatçıya para verıcem hem elektrıkçiye. n alet olsun bunlara, sinirim çok beynımde başıma ağrılar ındı sınırden.
canım maalesef ikea ve benzeri yerler türklere göre değil. Bizde demonte alışkanlığı yeni yeni başlıyor gelip bukadarını yapmaları bile mucize. Normalde yurt dışında herkes kendi montajıı kendi yapıyor böyle büyük montajlarda dahil.Onların kurumsallık anlayışı bukadar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?