2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ii akşamlar hepinize .Ben çıkıyorum...

Tabi yaparım da umarım beceririm siliyorum burdan.

canım bunları kopyala yapıştır yapıştır yap

[IM G]http://i1003.hizliresim.com/2010/3/29/5215.jpg[/IMG]
[IM G]http://i1003.hizliresim.com/2010/3/29/5236.jpg[/IMG]

[IM G]http://i1003.hizliresim.com/2010/3/29/5241.jpg[/IMG]

sadece baştaki IM G
yazan yerdeki M ve G arasındaki boşluğu sil

bende kaçtım iyigeceler
bu arda ukla acıklamaya bile degmez baksana editörlerine yardımcı olmaya calışıyormuş akşam akşam sinirlerinizi bozmayın

archii bu hafta benim eşimde biraz geç gelecek
ne sıkıcı bişeymiş bu gün boyu ev hep sessiz:gitme:

ben alıştım stellacım artık , ilk zamanlar çok üzülüyordum ama şimdi alıştım kocasızlığa :))

Arkadaşlar merakımı mazur görün ltfn de nedir bu CLeOpaTRa meselesi o bugun buradaydı hatta slm falan yazdım genel ses cıkmadı ama baya durdU?

şimdi canım sana nasıl anlatsak ki o olayı bilemiyorum sempatiksalakcinni
en iyisi geçmişe bak buradan yazı yazsam başıma bela olacak yazdıklarım o yüzden değmez

bu arada odan çok güzelmiş güle güle kullansın Asel hanım

canım mesajını gormeden önce yaptım bişeyler oldu galiba yinede saol

kızlar bende çıkıyorum hepinizi öptüm iyi geceler

teşekkürler arkadasımmm bu arada zaten bende sonradan olayın boyutunu anlayınca sorduguma pişman oldum. Hayırlısı herşeyinnn..

Herkese iyi geceler bayanlar yarın görüşmek üzere..

Ben çıkıyımm artık..

ıyı aksamlar herkesler kocaları ıle ılgılenıyor sanırım
ben bu hafta yıne tekım offff:gitme:

eşim yeni geldi, internetten travel bebek arabaları araştırıyoruz boshayallersmile

iyi akşamlarrr.. herkes geçmişi okuyo herhalde.malum tam sular duruluyoken bir mikser ortalığı bulandırıyokaydirigubbakcemile3haydaaa sil baştan

daemonnn bişi sorcam senin bi ara profil resminde sarı patikler var dı onları sen mi yaptın?nette şunu buldum yapmayı deniycemde aynımı diye sorayım dedimopuyorumnanaktan

daemonnn bişi sorcam senin bi ara profil resminde sarı patikler var dı onları sen mi yaptın?nette şunu buldum yapmayı deniycemde aynımı diye sorayım dedimopuyorumnanaktan

çok şeker ya çok beğendim, örgüden anlasam ben de denerdim :)

iyi akşamlar herkese, kızlar bişey sorcam, göbekleriimiz bayağı büyüdü, benim göbüşde henüz çatlak oluşmadı, sadece badem yağı sürüyom onda da çok hassas davranamıyorum banyodan banyoya, sizlerde çatlak oluştumu?

henüz bendede oluşmadı çok şükür.bnde krem kullanıyorum dr verdi.ama oluşunda oluyomuş yani çokda etkili değil diyo kimisi kimiside bol su içmek lazım cilt elastikiyeti için diyor

canım gecmıse takıldım
yenı gordum mesajını
elhamra orup yolladı canım o patıklerı ama yapımı cok zor degıl
ıkı tane kare orup onları dıkıp uzerınede ponpon dıkıyosun oldu da bıttı maasallah=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…