iyi akşamlar herkese, kızlar bişey sorcam, göbekleriimiz bayağı büyüdü, benim göbüşde henüz çatlak oluşmadı, sadece badem yağı sürüyom onda da çok hassas davranamıyorum banyodan banyoya, sizlerde çatlak oluştumu?
henüz bendede oluşmadı çok şükür.bnde krem kullanıyorum dr verdi.ama oluşunda oluyomuş yani çokda etkili değil diyo kimisi kimiside bol su içmek lazım cilt elastikiyeti için diyor
henuz catlagım yok ama sankı kıl gıbı ınceceık kızarıklıklar goruyo gıbıyım aynadan gobegıme baktıgımde esım uydurma yok öle bısey dıyo
ama ben emın degılım
canım gecmıse takıldım
yenı gordum mesajını
elhamra orup yolladı canım o patıklerı ama yapımı cok zor degıl
ıkı tane kare orup onları dıkıp uzerınede ponpon dıkıyosun oldu da bıttı maasallah=)
eşler genelde ayrıntıları görmezden geliyor. bayanlar kadar detaycı değiller. sen görüyorsan kesin vardır. benim gördüğüme yemin ettiğim şeyleri o çoğunlukla görmüyor :roflol:
henuz catlagım yok ama sankı kıl gıbı ınceceık kızarıklıklar goruyo gıbıyım aynadan gobegıme baktıgımde esım uydurma yok öle bısey dıyo
ama ben emın degılım
ama ben emın degılım
benim belimin arkasında, bacaklarımda ve göğüslerimdeki çatlaklar lisede oluşmuştu. henüz göbekte yok ama olacak biliyorum. ben de zeytinyağı ve badem yağı kullanıyorum. başlarda krem almıştım. baktım düzenli kullanamıyorum, para dökmeye gerek yok dedim. çatlamaya niyeti varsa çatlar. bol su içmeye çalışıyorum belki işe yarar.
bunalıma gırmelısn mı demek ıstıyosun=)))
hmm saol cnm şimdi hatırladım kare olan bi patik resmi koymuştunuz.güle güle giysin bebişinopuyorumnanaktan
SAGOL CANIM BENIM..
egerkı orerım dıyosan cok zor degıl hatta cok kolay bıkac saat basıan oturup bıle bıtıterbılırsın
slam arkadaslar.ya bişey sorcam blacksiya nın bebek odası çok güzelmiş.nerden almıs acaba bilen varmı????
yok canım ya. aslında yazdıklarım bugün yaşadıklarımın sonucuydu. üzerine alınma. inşallah senin kuruntundur. eşin haklıdır. bugün kızgınım yaaa:mymeka:
aynen yaa geçen bende gördüm baktım eşim anlamıyo anneme gösterdim bişey yok sana öyle geliyo dedi.ne biliyim tepeden bakınca öyle gözüküyor demekkidelikafadulden
ben artık vücudumu detaylı inceleyemiyorum, göbüşüme alışamadım henüz, ben de eşime baktırıyorum ara sıra bence eşin daha detaylı en azından yakından inceleyebilir yanılıyor olabilirsin eşin yok diyorsa yoktur bence...
benim de belimde var ergenlikten beri, göğsümün rengi değişti koyulaştı tenim sanırım çatlaklar da var göğsümde, bacaklarımda çok az vardı eskiden şimdi artmış sanki ama göbekte yok henüz ama ben de biliyorum bende de olacak sempatiksalakcinni
evet evet kocam kesın dogru soluyo yok catlak matlak
ben uyduruyorumdelikafaduldendelikafadulden
benım kocam hıc yanılmaz
ay kıslar kımılerı dogumun ardından farkedıyomsu catlagı gergınlıkten bellı olmuyomus sonradan karın ınınce catlaklarr ceeee dıyıp cıkıyomus ortayaeyvahedigeldismile
ama yarın ben giremicem yaaaaa
hanımlar bendende bugunluk bu kadar
ıyı geceler herkese benım oglusun bırazcık kımıldaması gecmısken yavastan yataga gıdeyım bı basladımı sabaha kadar tekme yemekten uyuyamıyorum
ıyı geceler hamısler ve bebıklerııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?