2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim belimin arkasında, bacaklarımda ve göğüslerimdeki çatlaklar lisede oluşmuştu. henüz göbekte yok ama olacak biliyorum. ben de zeytinyağı ve badem yağı kullanıyorum. başlarda krem almıştım. baktım düzenli kullanamıyorum, para dökmeye gerek yok dedim. çatlamaya niyeti varsa çatlar. bol su içmeye çalışıyorum belki işe yarar.

henuz catlagım yok ama sankı kıl gıbı ınceceık kızarıklıklar goruyo gıbıyım aynadan gobegıme baktıgımde esım uydurma yok öle bısey dıyo
ama ben emın degılım

henüz bendede oluşmadı çok şükür.bnde krem kullanıyorum dr verdi.ama oluşunda oluyomuş yani çokda etkili değil diyo kimisi kimiside bol su içmek lazım cilt elastikiyeti için diyor

benim annemde de ablalarda da var, benimki merak sadece yoksa olmayacağından değil :1rolleyes: aman bebeklerimiz sağlıklı olsun da aldığımız kilolar, vücuttaki çatlaklar istediği kadar olsun önemli değil önemli olan sağlığımız ve bebeklerimizin sağlığı :CüvCüv:

henuz catlagım yok ama sankı kıl gıbı ınceceık kızarıklıklar goruyo gıbıyım aynadan gobegıme baktıgımde esım uydurma yok öle bısey dıyo
ama ben emın degılım

eşler genelde ayrıntıları görmezden geliyor. bayanlar kadar detaycı değiller. sen görüyorsan kesin vardır. benim gördüğüme yemin ettiğim şeyleri o çoğunlukla görmüyor :roflol:

hmm saol cnm şimdi hatırladım kare olan bi patik resmi koymuştunuz.güle güle giysin bebişinopuyorumnanaktan

eşler genelde ayrıntıları görmezden geliyor. bayanlar kadar detaycı değiller. sen görüyorsan kesin vardır. benim gördüğüme yemin ettiğim şeyleri o çoğunlukla görmüyor :roflol:

bunalıma gırmelısn mı demek ıstıyosun=)))

ama ben emın degılım

aynen yaa geçen bende gördüm baktım eşim anlamıyo anneme gösterdim bişey yok sana öyle geliyo dedi.ne biliyim tepeden bakınca öyle gözüküyor demekkidelikafadulden

ama ben emın degılım

ben artık vücudumu detaylı inceleyemiyorum, göbüşüme alışamadım henüz, ben de eşime baktırıyorum ara sıra bence eşin daha detaylı en azından yakından inceleyebilir yanılıyor olabilirsin eşin yok diyorsa yoktur bence...

benim de belimde var ergenlikten beri, göğsümün rengi değişti koyulaştı tenim sanırım çatlaklar da var göğsümde, bacaklarımda çok az vardı eskiden şimdi artmış sanki ama göbekte yok henüz ama ben de biliyorum bende de olacak sempatiksalakcinni

bunalıma gırmelısn mı demek ıstıyosun=)))

yok canım ya. aslında yazdıklarım bugün yaşadıklarımın sonucuydu. üzerine alınma. inşallah senin kuruntundur. eşin haklıdır. bugün kızgınım yaaa:mymeka:

hmm saol cnm şimdi hatırladım kare olan bi patik resmi koymuştunuz.güle güle giysin bebişinopuyorumnanaktan

SAGOL CANIM BENIM..
egerkı orerım dıyosan cok zor degıl hatta cok kolay bıkac saat basıan oturup bıle bıtıterbılırsın

slam arkadaslar.ya bişey sorcam blacksiya nın bebek odası çok güzelmiş.nerden almıs acaba bilen varmı????

SAGOL CANIM BENIM..
egerkı orerım dıyosan cok zor degıl hatta cok kolay bıkac saat basıan oturup bıle bıtıterbılırsın

:hulya: anlıyorum ama işte model gerekiyo daha doğrusu tarif ama anladim senin dediğini çok saololumunekankayizsmile

iyi geceler kızlar ben çıkıyorum yarın iş var zaten sabah kalkmak o kadar zor geliyorki senağlama

yok canım ya. aslında yazdıklarım bugün yaşadıklarımın sonucuydu. üzerine alınma. inşallah senin kuruntundur. eşin haklıdır. bugün kızgınım yaaa:mymeka:

aynen yaa geçen bende gördüm baktım eşim anlamıyo anneme gösterdim bişey yok sana öyle geliyo dedi.ne biliyim tepeden bakınca öyle gözüküyor demekkidelikafadulden

evet evet kocam kesın dogru soluyo yok catlak matlak
ben uyduruyorumdelikafaduldendelikafadulden
benım kocam hıc yanılmaz

ay kıslar kımılerı dogumun ardından farkedıyomsu catlagı gergınlıkten bellı olmuyomus sonradan karın ınınce catlaklarr ceeee dıyıp cıkıyomus ortayaeyvahedigeldismile

hanımlar bendende bugunluk bu kadar

ıyı geceler herkese benım oglusun bırazcık kımıldaması gecmısken yavastan yataga gıdeyım bı basladımı sabaha kadar tekme yemekten uyuyamıyorum
ıyı geceler hamısler ve bebıklerııı

ayy Allah korusun ya.bişi olmaz inşallah pozitif düşünce tekniği ile yeneriz çatlaklarıkaydirigubbakcemile3

ama yarın ben giremicem yaaaaa

öbür gün girersinkaydirigubbakcemile3

iyi gecelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…