2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay bana koltuk demeyin mafoldumben

Arkadaşlar merakımı mazur görün ltfn de nedir bu CLeOpaTRa meselesi o bugun buradaydı hatta slm falan yazdım genel ses cıkmadı ama baya durdU?

neler oldu anlamadım ben de daha önce bi şeyler yazmıştım ama kendi kendime güldümyazdıklarıma yazdıklarınızı okuyunca tamamen yanlış anlamışım... sanırım az önce özgeçayın açtığı hazırlıklar topiğine girdim bütün hazırlıkları resimlendirip yol göstermişler stella,melma aldıklarınız çok güzeller ben bu hafta gitcem kısmetse istanbula sizinkilerede bakıp lste yapcam birazdan

cokacimcoook ay yiyelim valla
çok pis bişey oldum ben ya karnım tıka basa dolu yine de yemek hep yemek delikafadulden

sorma bende sen gıbııyım habıre yıyesım var. ohaoldumsmile

sagol canım. valla takmıcam artık ne zaman bıterse o zaman yemek pişer bu evde, olumunekankayizsmile

bi tane çalışan adam bulsa beni şaşardım zaten,kaderımız aynı demek kı canım. butun tembeller bızı buluyo

Arkadaşlar merakımı mazur görün ltfn de nedir bu CLeOpaTRa meselesi o bugun buradaydı hatta slm falan yazdım genel ses cıkmadı ama baya durdU?

aman çok önemsız bir konu, bazı arkadaşların kalbını kırdı geldı özur dılemedı savaş açtı kendınce, kınadık geçtı gıttı.

bişeyler aldıkça bebegıne ınsan çok mutlu oluyor, bıde gıydıklerını görsek,,offf offf geçmıyor gunler

Teşekkürler cevaplarınız için kızlarrrrr Birazdan kızımın odasını koyacağım topiğe (becerebilirsem). Gerçi fotolar mobilyacının teşhir mobilyası biz bir kaç değişiklik yaptırdık daha gelmedi.. Nevresim vs leride yarın fotolayı ekleyeceğim ama daha çokkkk eksiğim var offffffffffff

bende sabırsızlanıyorum ama azkaldı gülkurusu çok az
2-2,5 ay neki göz açıp kapayana kadar geçer inşallah

Ewet maalesef geçmiyor günler. Bende kendimi bu konuda yalnız sanmıstım. tek bana öyle gelmiyor demekkiiiiiiiiiiiiiiii

gülkurusıu canımmm
öncelikle işin büyük kısmı bitmiş ama öteki aksıklarda insanı yorar
valla üzüldüm ya ne salakmış bu adamlar o kadar para verip alıyosun birde
neyse sıkma canını inşallah kolay bişekilde halledersin

öteki konuya gelinceeee
artık inanın yaka silktim tatsızlık çıkmasın diyorum Curly ıle konuyu bağladık ettik
yeni konu açtık felan ama bu kadarı da fazla yani herkesin bi sınırı var
bi insan bu kadarmı anlamaz yaaa yuh diyorummm
bugün bütün gün iş yerinde işimi gücümü bıraktım bunlar la uğraştım
işimi yetiştiremedim sıkıntısı yetti zatennnn
valla gerekeni yapsınlar bende şaşırdımmm bıktım artık ne hali varsa görsün
kendi kendine eğlensin dursunn Allahından bulsunn

"Kalbinde hardal tanesi kadar iman olan hiç bir kimse cehenneme girmez; kalbinde hardal tanesi kadar tekebbür bulunan hiç bir kimse de cennete giremez" bunu da anlamıyosa başka bişey demiyorum ben...

gülkurusu canım gözün aydın mutfağın takılmış. O kurumsallık değil bence gelenlerin öküzlüğüymüş. Tamam ankastreleri ve elektrik aksamlarını yerleştirmeyebilirler prensip olarak da attıkları kartonu kaldırmamalarının kurumsallıkla alakası yok bence. Ne yani eğitim verilirken onlara yere attığınız kartonları ellerseniz kurum imajımız mı sarsılır diyorlar. Allahım yarabbim ya.

Zaten eve bişey yaptırınca ister istemez sinir oluyorsun. Biz bi de klimaları değiştirdik bu arada. Tesisatları duvar içindendi. Dolayısıyla duvar kırıldı yeni tesisat yapıldı falan ev toz duman oldu. Haftasonumuz temizlikle geçti. Bir sürü aksilik oldu bunlar olurken.. Ama rahat olmaya çalıştım hala da çalışıyorum sinirlenmemeye. Çünkü 2 gündür duvarı yapacak ustayı bekliyoruz. Bir de balkon kapısının kilidini bozdu klima için gelen çocuk. Ayrıca onu da bekliyoruz. Bugün geliyoruz yarın geliyoruz oyalıyorlar az iş olunca.
Gel de sinir olma ama sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi. Herşey olup bitiyor sonuçta canım.

bende sabırsızlanıyorum ama azkaldı gülkurusu çok az
2-2,5 ay neki göz açıp kapayana kadar geçer inşallah

inşallah, bebek koksun evımız artık, yumuşak gıdık öpmek ıstıom artıııkk,yıne bı bebek sevmem lazım çok fena bebege aş erdım şuan

kızlar konu kapanmıs ( o yüzden umarım buraya eklemem de sakınca yokturç Lütfen uyarın.

inşaallah bu zamanlarımızda çabucacık geçecek bana ilk altı ay daha çabuk geçti son üç ay geçmiyo sanki sizede öyle mi oldu

sagol uklacım, otekı konuya gelınce ne kadar yoruldugunu gördum uzüldum kuzum senın adına. daha fazla yorulma lutfen can taşıyorsun sakın tadın kaçmasın bu kadar basıt bır konu için. dedgım gıbı ıstedıgı kadar konu açsın, konu konuşacak ınsan bulamadıktan sonra bır anlamı yok. öpuyorum kocaman sakın daha fazla yorma kendını bız de kızarız bak. Şeniz

ayy sana da geçmiş olsun canım. kuçuk bır tadılatta olsa buyuk te olsa ev batıyor çıkıyor ne yazık ki. oyalanmak ınsanı daha da delı edıyor, şöyle bıtsın yerleşeyım temızlensın ıstıyorum ama nerde daha bın tane iş çıkıyor işlerı yarım yaptıkları için. dedıgın gıbı herşey bıtecek sabrımı denıyorlar sanırım. birine çok pis patlıcam yazık olacak o şanslı ınsana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…