çok geçmiş olsun diyorum artık okurken bile sinirlerim zıpladı!! !! Benimde başımda bir koltukcu var kişiliksiz adam 3 hafta olsu yastıklarını getirmedi.Koltuk kel aynak gb duruo soğudum aldıgımdan Ayyyyy bu insanlar ne biçim ya.
öncelikle hayırlı olsun gülkurusu iyi günlerde kullan mutfağını
ben hep derim ki büyük şirketler malesef büyük şirket değil.hepsi lafta iş yapıyor. boşver sıkma canını bebeğine yazık.
ne hazımsızlıkmış bu yaa pes doğrusu
ay bana koltuk demeyin mafoldumben
Sende mi koltukzede oldun :teselli:
cokacimcoook ay yiyelim valla
çok pis bişey oldum ben ya karnım tıka basa dolu yine de yemek hep yemek delikafadulden
sagol canım. valla takmıcam artık ne zaman bıterse o zaman yemek pişer bu evde, olumunekankayizsmileöncelikle hayırlı olsun gülkurusu iyi günlerde kullan mutfağını
ben hep derim ki büyük şirketler malesef büyük şirket değil.hepsi lafta iş yapıyor. boşver sıkma canını bebeğine yazık.
ne hazımsızlıkmış bu yaa pes doğrusu
çok geçmiş olsun diyorum artık okurken bile sinirlerim zıpladı!! !! Benimde başımda bir koltukcu var kişiliksiz adam 3 hafta olsu yastıklarını getirmedi.Koltuk kel aynak gb duruo soğudum aldıgımdan Ayyyyy bu insanlar ne biçim ya.
Arkadaşlar merakımı mazur görün ltfn de nedir bu CLeOpaTRa meselesi o bugun buradaydı hatta slm falan yazdım genel ses cıkmadı ama baya durdU?
neler oldu anlamadım ben de daha önce bi şeyler yazmıştım ama kendi kendime güldümyazdıklarıma yazdıklarınızı okuyunca tamamen yanlış anlamışım... sanırım az önce özgeçayın açtığı hazırlıklar topiğine girdim bütün hazırlıkları resimlendirip yol göstermişler stella,melma aldıklarınız çok güzeller ben bu hafta gitcem kısmetse istanbula sizinkilerede bakıp lste yapcam birazdan
bende sabırsızlanıyorum ama azkaldı gülkurusu çok az
2-2,5 ay neki göz açıp kapayana kadar geçer inşallah
gülkurusıu canımmm
öncelikle işin büyük kısmı bitmiş ama öteki aksıklarda insanı yorar
valla üzüldüm ya ne salakmış bu adamlar o kadar para verip alıyosun birde
neyse sıkma canını inşallah kolay bişekilde halledersin
öteki konuya gelinceeee
artık inanın yaka silktim tatsızlık çıkmasın diyorum Curly İle konuyu bağladık ettik
yeni konu açtık felan ama bu kadarı da fazla yani herkesin bi sınırı var
bi insan bu kadarmı anlamaz yaaa yuh diyorummm
bugün bütün gün iş yerinde işimi gücümü bıraktım bunlar la uğraştım
işimi yetiştiremedim sıkıntısı yetti zatennnn
valla gerekeni yapsınlar bende şaşırdımmm bıktım artık ne hali varsa görsün
kendi kendine eğlensin dursunn Allahından bulsunn
"Kalbinde hardal tanesi kadar iman olan hiç bir kimse cehenneme girmez; kalbinde hardal tanesi kadar tekebbür bulunan hiç bir kimse de cennete giremez" bunu da anlamıyosa başka bişey demiyorum ben...
gülkurusu canım gözün aydın mutfağın takılmış. O kurumsallık değil bence gelenlerin öküzlüğüymüş. Tamam ankastreleri ve elektrik aksamlarını yerleştirmeyebilirler prensip olarak da attıkları kartonu kaldırmamalarının kurumsallıkla alakası yok bence. Ne yani eğitim verilirken onlara yere attığınız kartonları ellerseniz kurum imajımız mı sarsılır diyorlar. Allahım yarabbim ya.
Zaten eve bişey yaptırınca ister istemez sinir oluyorsun. Biz bi de klimaları değiştirdik bu arada. Tesisatları duvar içindendi. Dolayısıyla duvar kırıldı yeni tesisat yapıldı falan ev toz duman oldu. Haftasonumuz temizlikle geçti. Bir sürü aksilik oldu bunlar olurken.. Ama rahat olmaya çalıştım hala da çalışıyorum sinirlenmemeye. Çünkü 2 gündür duvarı yapacak ustayı bekliyoruz. Bir de balkon kapısının kilidini bozdu klima için gelen çocuk. Ayrıca onu da bekliyoruz. Bugün geliyoruz yarın geliyoruz oyalıyorlar az iş olunca.
Gel de sinir olma ama sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi. Herşey olup bitiyor sonuçta canım.
Bayanlar nasıl ekleniyor bir tarif etsenizDD saflaştım.
inşaallah bu zamanlarımızda çabucacık geçecek bana ilk altı ay daha çabuk geçti son üç ay geçmiyo sanki sizede öyle mi oldu
http://www.kadinlarkulubu.com/teknik-destek/44372-kkya-resim-eklemek-buyrun-arkadaslar.html
burda anlatılıyor canım
ama image yerine farklı siteden ekle o açılmıyor çünkü
hızlıresim.com u dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?