2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar... geç kaldım bugün, bi geçmişe bakayım, olay var gibi gördüm..

bu sabahki olanlara inanamıyorum :çok üzgünüm:

hele ben daha 1 hafta öncesinden ne kadar keyifliydik buranın amacının dışına çıkılması ne hale getirdi bizi, oysa ne güzel paylaşım yapıyordukk hatta geçen gün hiç birmiz oramız ağrıyor buramız ağrıyor bile demedik sohbetten unuttuk derdi kederi

offf özgee yaaaa çıkmış bileeeee telefonunu bilen ulaşsın konuşsunn yaa

aynen öyle.sorunlarımızı paylaşacağımız dert anlatacağımız tek iddiasız yer

Son düzenleme:
Günaydın kızlar Özgcim bebeğim sinirlenme üç kuruşluk insanlar için deymez herkes işin aslının ne olduğunu biliyor.

Çok sinir bozucu bir şey bu ama... Biz neden kendimizi ve derdimizi anlatamadık bu kadar insan acaba... Kendime de sinir oldum şimdi. Bunun böyle yaşanmış olması çok üzücü..

Çok sinir bozucu bir şey bu ama... Biz neden kendimizi ve derdimizi anlatamadık bu kadar insan acaba... Kendime de sinir oldum şimdi. Bunun böyle yaşanmış olması çok üzücü..

evettt şuan muhabbet ne olması gerekirken ne konuşuyoruzz sebep nee kendimiz doğru ifade edememe

kızlar gunaydın neler oluyor burdaaaaa

İyi de gene de tuhaf değil mi.. Biz hepimiz birden yanlışız, bir kişi mi doğru... bilmiyorumkismile

vallla şuan olayın ne olduğundan çok özgenin olmadığı üzüyor benii bir arkadaşımızı bu şeklide gitmesi :1no2::1no2:

bişi sölicm bukız arada gırıp bakıyr sınrlenyrm asagıda goruyrm nedn ortlıgı bukdr karstrdı yaaaaaa

özge nereye gitti beee alla alla yaa sabah sabah nıye guzl bişi olmadı kıslar burda

vallla şuan olayın ne olduğundan çok özgenin olmadığı üzüyor benii bir arkadaşımızı bu şeklide gitmesi :1no2::1no2:

Aynen işte Duyfer! Sonuç beni bu kadar geren zaten... Ve bi çözümümüzün olmaması.. :sm_confused:

inanamıyorum okuduklarıma özge gittimi şimdi ciddi ciddi şurda iki kuruşluk keyfimiz vardı mahvettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…