blac nasılsın bakıyım nerdesin sen hı sempatiksalakcinnihadi biberon emzik netten alıyoum da geceliğimi de almak istemiyommafoldumben
güzelim ben iki tane sipaiş verdim http://www.hizlial.com/bebek-cocuk/bebekler-icin/bebedor-dr-browns-genis-agizli-biberon-240-ml-_09.024.4134.0005.htm
http://www.hizlial.com/bebek-cocuk/bebekler-icin/nuk-first-choice-cam-biberon-120-ml-silikon-emzikli_09.024.5114.0008.htm
biri pc diğeri yani küük olan nuk cam. araştırmalarıma dayanarak bu modellei seçtim
Canım ben biberon emzik alamadım ya hangisini almam gerekiyor anlamadım. ipuclarını bekliyorum.
Annem emziğe alıştırma dedi bana erken hemen dedi o yuzden düşünmüyorum. Peki biberonu ne zaman kullanmaya başlayacağız? Bir de hani değişik emzikler var ya ben onlardan istiyorum ama hc bulamadım
http://www.gruphepsifanclub.net/komik-ve-ilginc-resimler/212861-emzikler-mi-komik-bebekler-mi-d.html
hahahhyyyy şunlara bakın bi kızlar.. gerçi millet hanımın çiftliğini izlio olsa gerek :)))[/QUOTEakşam akşam aklımı alacaksın. ne onlar öyle. değişik derken onlar değildi de mi?
canım ben de birkaç parça kıyafet dışında başka alışveriş yapamadım oğluma, hiç bir ıvır zıvırı alamadım biberon vs de almadım ama iki gün önce eşim aradı bi telaşla sakın biberon ya da emzik falan alma araştırıp alalım dedi, bi haber okumuş, türkiyede üretilen markalarda bebeklere çok zararlı olan bazı maddeler kullanılıyormuş, ben okumadım ama sakın alma araştırmadan dedi ben de sizlerle paylaşayım dedim :ecrin_bebek:
selam kızlar güzellik uykusuna yatmıştık oğlumla şimdi uyandık, neyseki sohbet çok koyulaşmamış okurken zorlanmadım kaydirigubbakcemile3 , pijama gecelik muhabbeti olmuş buradaki bazı arkadaşlar çok erken yaptı hazırlıkklarını ben de bir süredir aklımda ama ancak vakit ayırabildim doğum iznime 2 hafta kaldı doğumu da burda yapmama durumum var eşimin yanına gidebilirim bu nedenle son hazırlıklarımı yapıyorum...
Canım eşin nerde ki senin.. Ayrıca tabiki bende araştırarak alma taraftarıyım. Duyduguma göre en iyisi avent marka imiş.. Ama silikonu var kaucuk var hangısınden almalı? Birde aklım ermıyor benım e bebek nasıl olsa en az 8 ay emmeyecek mi? neden biberon veya emzik alıyorum? hadi bakalım buyrunnn:smiley-cool:
Canım eşin nerde ki senin.. Ayrıca tabiki bende araştırarak alma taraftarıyım. Duyduguma göre en iyisi avent marka imiş.. Ama silikonu var kaucuk var hangısınden almalı? Birde aklım ermıyor benım e bebek nasıl olsa en az 8 ay emmeyecek mi? neden biberon veya emzik alıyorum? hadi bakalım buyrunnn:smiley-cool:
hep doğal büyütmeye çalışıyorum bebek maması falan bile almıyorum benim çocukların maşallahı var oğlumu 2 sene 2.5 ay emzirdim bakalım kızım ne kadar emicek:teselli:
canım her bebek de bir olmuyor. örneğin ben doğduktan hemen sonra sünnet ettirmeyi düşünüyoum. sakinleştirmek için anne sütünü alıyolamış biberonle veriyolarmış. bence yedek bulunmalı. acil durumlar için
Canım bende gelmez die korkuyorum aslında sebeplerim de var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?