2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben aldımmmmm hatta gözüme çok sade geldi kurdelelere pul işledim yarın onları dikicemmmmmmmmmmm

blac nasılsın bakıyım nerdesin sen hı sempatiksalakcinnihadi biberon emzik netten alıyoum da geceliğimi de almak istemiyommafoldumben

Canım ben biberon emzik alamadım ya hangisini almam gerekiyor anlamadım. ipuclarını bekliyorum.

Annem emziğe alıştırma dedi bana erken hemen dedi o yuzden düşünmüyorum. Peki biberonu ne zaman kullanmaya başlayacağız? Bir de hani değişik emzikler var ya ben onlardan istiyorum ama hc bulamadım

Canım ben biberon emzik alamadım ya hangisini almam gerekiyor anlamadım. ipuclarını bekliyorum.

canım ben de birkaç parça kıyafet dışında başka alışveriş yapamadım oğluma, hiç bir ıvır zıvırı alamadım biberon vs de almadım ama iki gün önce eşim aradı bi telaşla sakın biberon ya da emzik falan alma araştırıp alalım dedi, bi haber okumuş, türkiyede üretilen markalarda bebeklere çok zararlı olan bazı maddeler kullanılıyormuş, ben okumadım ama sakın alma araştırmadan dedi ben de sizlerle paylaşayım dedim :ecrin_bebek:

selam kızlar güzellik uykusuna yatmıştık oğlumla şimdi uyandık, neyseki sohbet çok koyulaşmamış okurken zorlanmadım kaydirigubbakcemile3 , pijama gecelik muhabbeti olmuş buradaki bazı arkadaşlar çok erken yaptı hazırlıkklarını ben de bir süredir aklımda ama ancak vakit ayırabildim doğum iznime 2 hafta kaldı doğumu da burda yapmama durumum var eşimin yanına gidebilirim bu nedenle son hazırlıklarımı yapıyorum...

Annem emziğe alıştırma dedi bana erken hemen dedi o yuzden düşünmüyorum. Peki biberonu ne zaman kullanmaya başlayacağız? Bir de hani değişik emzikler var ya ben onlardan istiyorum ama hc bulamadım

canım biberonu öylesine alıyorum olur ya süt olmaz falan diye. emzik de nuk silkon ve damaklı. eşim de değişik emzik istedi kulpsuz rengarenk olanlardan ama ben nasıl olsa zorunlu hallerde kullanıcam diye onu sipariş ettim. o markaya güveniyoum. çok araştırdım.

Canım eşin nerde ki senin.. Ayrıca tabiki bende araştırarak alma taraftarıyım. Duyduguma göre en iyisi avent marka imiş.. Ama silikonu var kaucuk var hangısınden almalı? Birde aklım ermıyor benım e bebek nasıl olsa en az 8 ay emmeyecek mi? neden biberon veya emzik alıyorum? hadi bakalım buyrunnn :smiley-cool:

canım inşallah sütün olur da hiç kullanmazsın.ama ne olacağı belli olmaz

hoşbulduk kız kızlar ben bebelerime ne emzik ne biberon aldım almamamın sebebi oğlumda taa o zaman en iyi anne göğsünü andıran bi emzik aldım ölürümde almam der gibi kullanmadı bende hiç birini almadım aldığımda sonunu düşünüyorum emzik bebeklerin ağız yapısını bozuyomuş o yüzden saç kalmadı çeke çeke saçımı yoluyo ufaklık kucağımda -tatlicadiarzu-

Canım bende gelmez die korkuyorum aslında sebeplerim de var..

hep doğal büyütmeye çalışıyorum bebek maması falan bile almıyorum benim çocukların maşallahı var oğlumu 2 sene 2.5 ay emzirdim bakalım kızım ne kadar emicek:teselli:

canım eşimle ayrı kentlerdeyiz eşim öğretmen urfada, avent yabancı bi markamıydı biliyor musun benim de aklımda bulunsun ama silikon kauçuk hangisi alınmalı ben de bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…