2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olsun kız aynı meslek sayılırfisfisfis:sm_confused::asigim:
ama düşünsenize kızlar yaa. ister yat, ister kalk, canın ne isterse yap. belki bazen sıkıcı geliyordur ama yinede stresten uzak. çalışmanında güzel yanları var. en başta ekonomik özgürlük. amaaaan neyse yaa halimize çok şükür.

sonsuz 2. adımda sol tarafta kutunun üzerinde Optional text to display above the ticker:yazıyor. o boşluğa yulkarıda görmek istediğin cümleyi yaz. altta da Information below the ticker yazıyor I' m yerine adını yaz. next yap

tabi canım ya yeterki can sağlığı olsunopuyorumnanaktan

işin varsa çıkabilirsin canım sonra yine buluşuruz benim bebiş uyuyacak öptümopuyorumnanaktan

şaka kız 12 den beri çıkacam diyorum ama nafile. ben burdayım yine yardımcı olmaya çalışırım gerekirseopuyorumnanaktan

kızlar yine bay bay kızım durmuyo uyutucam fisfisfis:roflol:

dediğin gibi ister yat ister kalk stresten uzak.asabi insanlardan uzak.ama çalışmakta güzel.amin halimize bin şükür

hayır şuan evdeyim,2 aydır çalışmıyorum.aslında çalışmak çok daha güzel ama hamileliğe uygun biyerde çalışmak lazım.

hayır canım benim ilk bebeğim.o resimdeki benim kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…