- Konu Sahibi daemon
-
- #79.481
ama düşünsenize kızlar yaa. ister yat, ister kalk, canın ne isterse yap. belki bazen sıkıcı geliyordur ama yinede stresten uzak. çalışmanında güzel yanları var. en başta ekonomik özgürlük. amaaaan neyse yaa halimize çok şükür.olsun kız aynı meslek sayılırfisfisfis:sm_confused::asigim:
yesica seni yakaladım hemen lilypie ya geçmişsin sempatiksalakcinni
ama düşünsenize kızlar yaa. ister yat, ister kalk, canın ne isterse yap. belki bazen sıkıcı geliyordur ama yinede stresten uzak. çalışmanında güzel yanları var. en başta ekonomik özgürlük. amaaaan neyse yaa halimize çok şükür.
kız sana anlatmak için açtım. yine sorun çıkar yarın değiştiririm yine:roflol:
işin varsa çıkabilirsin canım sonra yine buluşuruz benim bebiş uyuyacak öptümopuyorumnanaktan
ben de zaten üst üste 2. Yle karşılaşınca vazgeçtim:roflol:
ikimizinde lilypie .benimde 3 ay filan oluyo hiç bi problem yok
ama düşünsenize kızlar yaa. ister yat, ister kalk, canın ne isterse yap. belki bazen sıkıcı geliyordur ama yinede stresten uzak. çalışmanında güzel yanları var. en başta ekonomik özgürlük. amaaaan neyse yaa halimize çok şükür.
kızlar yine bay bay kızım durmuyo uyutucam fisfisfis:roflol:
kızlar yine bay bay kızım durmuyo uyutucam fisfisfis:roflol:
evet canım. allahım sağlık versin, gerisi boş.dediğin gibi ister yat ister kalk stresten uzak.asabi insanlardan uzak.ama çalışmakta güzel.amin halimize bin şükür
selam nası gidiyo?
evet canım. allahım sağlık versin, gerisi boş.
sen kaç aylık hamişsin. meleğinin cinsiyeti ne?
iyi canım oldukca güzel.senin nasıl gidiyor?
hayır şuan evdeyim,2 aydır çalışmıyorum.aslında çalışmak çok daha güzel ama hamileliğe uygun biyerde çalışmak lazım.
canım ben 29+0 hamişim. ve oğluşum olacak hayırlısıyla. senin ikinci galiba.ben 27 hafta 4 günlük hamisim.cinsiyeti kız. peki sen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?