2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız akşama napıyonuz yemek:içelim:cokacimcoook

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli dr dan geldim şimdi, oğlumu gördüm her şey normalmiş 1300 gr olmuş :CüvCüv: bi de kendime lohusa pijama takımı aldım iki tane ikisi de çok şık çok beğenerek aldım, gecelik alsammı bilmiyorum ben hiç gecelik giymeyi sevmiyorum mecbur kalırmıyım acaba...

ne güzel maşşalh bebeğine canım.kocaman olmuş.pijamaların hayırlı olsunn ama bence gecelikde al,doğumdan sonra kullanışlı oluyormuş,sezeryanda olsa normalde olsa pansuman yapılırken rahat oluyor.ben 1 tane tam takım aldım.2 tane daha alıcam,tam yazlıklar çıkmamıştı ben aldığımda.

Canim masallah oglusuna kocaman olmus
Canim illaki gecelik giycen diye bisey yokki sen kendini neyin icinde rahat hissedecek onlari koy bence hastane cantana bayanssulusmile

Slm canim bugun nasilsin agrilar devam ediyomu hala.
Bendede 2 gundur bu halsizlik varki elim ayagim tutmuyor ev islerimi bile yapamiyorum.
Sagolsun esim bugun calismiyodu supurdu sildi evimizi zemuszemus

Slm canim bugun nasilsin agrilar devam ediyomu hala.
Bendede 2 gundur bu halsizlik varki elim ayagim tutmuyor ev islerimi bile yapamiyorum.
Sagolsun esim bugun calismiyodu supurdu sildi evimizi zemuszemus

ağrılarım azaldı ama uykusuzluk canıma yetiyo uyutmuyo hiç bebiş sürekli itiyo ve yaslanıyo karnıma. hep sert karnım yani iyi kocan yardım etmiş canım benim ev harman yeri oldu valla :) bi de haftasonu açıköğretim sınavları var ondan sonraki iki hafta da diğer okuldan sınav haftaları daha dağılacak diye moralimi bozmuyorum hiç :)

Kızlar doğum çantalarını hazırladınızmı?
Ben daha geceliklere bile bakamadım. İhmal mi ediyorum acaba sinir oluyorum kendime..
CADIARZU

benim iki geceliğim bir de sabahlığım var iç çamaşırlarım çoraplarım falan var ama çanta olarak hazırlamadım ben de. bebişin hastane çıkışını da aldım yıkanıcak onlar . çantaya konulcak.yani hazır sayılmaz takımları da zaten annem aldı bana getirdi o getirmese alacağım yoktu hala

Allah göstermesin bebeklerimiz vaktinde doğsun inşallah ama acil bişe olsa eşim afallar herhalde nerde neyim var hiç bilmiyor.

blac nasılsın bakıyım nerdesin sen hı sempatiksalakcinnihadi biberon emzik netten alıyoum da geceliğimi de almak istemiyommafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…