kızlar selam,geçmişe bakmadım ama çok şey kaçırdım mı,yoksa sohbetin ortasına dalayım mı:)))
bak sizle yarışamam izmirin kızları güzel olur ama hayatımda en güzel yemekleri adanalilardan yedim en marifetliler orda a.s.
gerci yesica cım ne yapıonda ortalıgı karıstırıon sen hehehe
ayy kızlar ben kaçıyom bu gece erkenden
yarın açıköğretim sınavım var. son bi kez bakayım sonra da uyuyayım uykusuz kalmıyım:) öpüyorum hepinizi. bebişleri deeee
yarın açıköğretim sınavım var. son bi kez bakayım sonra da uyuyayım uykusuz kalmıyım:) öpüyorum hepinizi. bebişleri deeee
2 günlük fark olmasa benim ticker ı koplaladın sanıcam:roflol:
kızlar bu arada bebek arabasını almaya paramız kalmadııııııııııı çok pahalılar
bir tane beğendim 2010 modelmiş (maldan anlarım hani :):)))
1700 tl dediler yaaaaaaaaaaaaa
sen ticker ına bak öncealsanaalsanasmile
haberler bende o zaman,bugun doktora gittik,cadı kızım boynuna kordon dolamıştı,çözmüş olsun diye dualar ederek gittim ama hanımefendi 2.kez dolamış!! suyumuz da hayli azalmış,eğer sürekli yatıp dinlenmezsem,daha da azalırsa erken doğurmak zorunda kalabilirmişim..kanepeye yapışık yaşıcam anlaşılan..
haberler bende o zaman,bugun doktora gittik,cadı kızım boynuna kordon dolamıştı,çözmüş olsun diye dualar ederek gittim ama hanımefendi 2.kez dolamış!! suyumuz da hayli azalmış,eğer sürekli yatıp dinlenmezsem,daha da azalırsa erken doğurmak zorunda kalabilirmişim..kanepeye yapışık yaşıcam anlaşılan..
sağol yesica opuyorumnanaktandelikafaduldendelikafadulden
kızlar bu arada bebek arabasını almaya paramız kalmadııııııııııı çok pahalılar
bir tane beğendim 2010 modelmiş (maldan anlarım hani :):)))
1700 tl dediler yaaaaaaaaaaaaa
ne gülüyosun sedef hanımefendi çokmu komik sempatiksalakcinni ben sana bişi demedimki yaffs sadece boşver dedim
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?