2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu arada bebek arabasını almaya paramız kalmadııııııııııı çok pahalılar

bir tane beğendim 2010 modelmiş (maldan anlarım hani :):)))

1700 tl dediler yaaaaaaaaaaaaa

ayy kızlar ben kaçıyom bu gece erkenden
yarın açıköğretim sınavım var. son bi kez bakayım sonra da uyuyayım uykusuz kalmıyım:) öpüyorum hepinizi. bebişleri deeee

bak sizle yarışamam izmirin kızları güzel olur ama hayatımda en güzel yemekleri adanalilardan yedim en marifetliler orda a.s.

gerci yesica cım ne yapıonda ortalıgı karıstırıon sen hehehe

hepsi benim olacak heeheheh

yarın açıköğretim sınavım var. son bi kez bakayım sonra da uyuyayım uykusuz kalmıyım:) öpüyorum hepinizi. bebişleri deeee

Başarılar canımmmmm ben gecen sene bitirdim şükürrrrrrr darısı basınaaaa

biz de seni öpüyos canım kolay gelsin. çalış yarın sorucam baksempatiksalakcinni

esra senin bu zamana kadar bizi bekletmen normal mi sence-tatlicadiarzu-

haberler bende o zaman,bugun doktora gittik,cadı kızım boynuna kordon dolamıştı,çözmüş olsun diye dualar ederek gittim ama hanımefendi 2.kez dolamış!! suyumuz da hayli azalmış,eğer sürekli yatıp dinlenmezsem,daha da azalırsa erken doğurmak zorunda kalabilirmişim..kanepeye yapışık yaşıcam anlaşılan..

hadi ya her babayiğidin harcı değil aferim cadıya. iyi de senin suyun neden azalmış ki. bebeğin sağlığı nasıl peki

çok geçmiş olsun umarım çabuk atlatırsın.bebişin ağırlığı ne kadar esracım?

güle güle canım allah yardımcın olsunopuyorumnanaktan

kızlar bu arada bebek arabasını almaya paramız kalmadııııııııııı çok pahalılar

bir tane beğendim 2010 modelmiş (maldan anlarım hani :):)))

1700 tl dediler yaaaaaaaaaaaaa

ben de o fiyattakileri beğeniyorum ama eşim geçen dedi ki o fiyata şahin alırız. heee dedim bi de ehliyet al doğar doğmaz kullansın:roflol:

ay canım rabbim yardım etsin inşaallah vaktinde sağlıklı gelir bebişinopuyorumnanaktan

Canım biliyorsun değil mi çooooooooookkkkkkkkkkkkk su içmen gerek suyunun çogalması içinnn.. Ama eminim ki cadı kızın dolandıgı gıbı çözülürde daha vaktımız çokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…