2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy eşim bişey lazım olduğunda beni götürmeyi düşünmez en pahalı ve iyisini alırım adam benden korkuyo ama benim dediğim oluyo:icecream:

aman kızımıza iyi bak. yat dinlen ne gerekiyosa yap işte. bebiş susuz kalmasın canım. ben günde 2 L yi zor içiyorum. ama sen dediğin gibi suyu iyi içiyomuşsun güzel bu. bi de istanbullarda çok dolaşma
istanbula gitmeyi arka koltukta yatarak gitmem şartıyla kabul etti eşim,orada da gezmek yokmuş!
aman diyim suyu bol iç,ne menem bişeymiş bu su miktarı..

benim oğlum oturuyo hala, kafa yukarda popo aşağıda ama doktor bişi sölemedi ben sordum pozisyonunu, sizin bebişler nasıl dönmüşler mi?

inşallah canım,çok teşekkürler..
evet bu haftadan sonra gerekirse ciğer gelişimini tamamlasın diye iğne verip doğuma alabiliyorlar ama allahım muhtaç etmesin hiçbirimizi..
kafası aşağıdaydı,ama o çok dert değil,seninki de döner..

canım nerden aldın. belki kargoyla bize de gönderirler. gerçi 600 bile çok bizim bütçe çok sarsıldı çook.

özelcan bebe diye bir yer,siteleri var nette,ordan bakabilirsin ama fiyatlar yerinde epey farklı..

kızlar gittigidiyorda üçlü seti olan arabalar vaar 300 tl ye tek araba olanlar var 160-200tl ye ben anlamadım bu işi?

sedef bu arada benim 2.bebişim olcak.ilk kızım 5 yaşında şuan.şimdi ikincide kız.eşim erkek istedi ama Allah evladın hayırlısını versin

sedef bu arada benim 2.bebişim olcak.ilk kızım 5 yaşında şuan.şimdi ikincide kız.eşim erkek istedi ama Allah evladın hayırlısını versin

allah yavrularınızı size bağışlasın canım rabbim vatana millete anasına babasına hayırlı evlat olmasını nasip etsin acılarını göstermesin:Saruboceqpuyorumnanaktan

bende 2 aydır bakıp bakıp kapatıyorum hanı belkı bi dukkanda görürüm göre göre alırım die ama daha cıkmadı karsıma hiç

canlarım ben çıkıyorum. mecburen eşim geldi . öperim bebişleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bilgisayarın yanına da şu çay ne güzel gidiyomuş be

gittigidiyora kayıt mı olucaz şimdi bi fiyat görmek için ya of koşu bandının fiyatlarına bakıcaktım eşim için alıcak da:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…