istanbula gitmeyi arka koltukta yatarak gitmem şartıyla kabul etti eşim,orada da gezmek yokmuş!aman kızımıza iyi bak. yat dinlen ne gerekiyosa yap işte. bebiş susuz kalmasın canım. ben günde 2 L yi zor içiyorum. ama sen dediğin gibi suyu iyi içiyomuşsun güzel bu. bi de istanbullarda çok dolaşma
geçmiş olsun esracım umarım bir sonraki kontrolünde daha iyi haberler alırsın, sağlıcakla alalım kucaklarımıza inşallah, bu haftalardan sonra erken doğsalar da herşey normal gelişiyomuş, gayet sağlıklı oluyorlarmış, allahın takdiri...
benim oğlum oturuyo hala, kafa yukarda popo aşağıda ama doktor bişi sölemedi ben sordum pozisyonunu, sizin bebişler nasıl dönmüşler mi?
canım nerden aldın. belki kargoyla bize de gönderirler. gerçi 600 bile çok bizim bütçe çok sarsıldı çook.
bende o kadar yiyemem.maşallahın varmış.bebişler kaç kilo dğdu şimdi merak ettim? bende en fazla 2 portakal filan yerim anca
bende o kadar yiyemem.maşallahın varmış.bebişler kaç kilo dğdu şimdi merak ettim? bende en fazla 2 portakal filan yerim anca
verdiğim linke baktınız mı:uhm:
verdiğim linke baktınız mı:uhm:
ne linki canım ben kaçırmısım
sedef bu arada benim 2.bebişim olcak.ilk kızım 5 yaşında şuan.şimdi ikincide kız.eşim erkek istedi ama Allah evladın hayırlısını versin
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr acil yardım verdiğim linke bakarmısınız nasıl sizce almayı düşünüyorum da..
http://arama.gittigidiyor.com/?aramakategori=&aramakelime=baby+sling&search_type=detail
canlarım ben çıkıyorum. mecburen eşim geldi . öperim bebişleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canlarım ben çıkıyorum. mecburen eşim geldi . öperim bebişleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?