2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de o fiyattakileri beğeniyorum ama eşim geçen dedi ki o fiyata şahin alırız. heee dedim bi de ehliyet al doğar doğmaz kullansın:roflol:

inan aynısını benım koca da dedi ama o murat alırız demıstı gamyoncuiremsu

bu arada aranızda hiç araba alan var mı arkadaslar neyıne bakcaz etcez ben şimdi netten iki tane buldum indirimde ama görünüşe bakıp almayayım diyorum vardır bi püf noktası

hadi ya her babayiğidin harcı değil aferim cadıya. iyi de senin suyun neden azalmış ki. bebeğin sağlığı nasıl peki

bu kadar tepinmeye olacağı buydu,dakika durmuyorduklava:
sağlığı çok şükür iyi,hatta maşallah önde bile gidiyor..
doppler usg ile de baktı,kan akışıyla ilgili bir sıkıntı yok dedi..
ama tabi normalden daha az oksijen akışı oluyormuş,böyle durumlarda gelen oksijeni hayati organlarda kullanıyormuş,böbreklere kısmen daha az oksijen gidince daha amniyotik sıvı da üretiliyormuş..bolca sol tarafa yatarak daha fazla oksijen gitmesini sağlamak gerekiyormuş..gezip tozmak falan yokmuş..tabi bunların dışında nedensiz suyun azalması da olabiliyormuş.. yarın istanbula gidicez bile diyemedim,desem kırardı kafamı doktorumuz:)
tedbir alalım da takdir allatan diyorum..
aman diyim yatın,dinlenin..

Canım biliyorsun değil mi çooooooooookkkkkkkkkkkkk su içmen gerek suyunun çogalması içinnn.. Ama eminim ki cadı kızın dolandıgı gıbı çözülürde daha vaktımız çokkkkk

yanımdan suyu hiiiç eksik etmezdim mutfağa gitmeye erinirnirdim yanımda koca 2.5 litre suyu ayırmazdım günde nerdeyse 1 kilo mandalina yiyodum yani suyun eksikliği erken doğuma sebeb olur aman dikkat ikinizde allaha emanetsinizopuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun umarım çabuk atlatırsın.bebişin ağırlığı ne kadar esracım?
çok teşekkür ederim canım,2100gr olmuş tombalak

ay canım rabbim yardım etsin inşaallah vaktinde sağlıklı gelir bebişinopuyorumnanaktan
amin canım,inşallah vaktinde gelir..

Canım biliyorsun değil mi çooooooooookkkkkkkkkkkkk su içmen gerek suyunun çogalması içinnn.. Ama eminim ki cadı kızın dolandıgı gıbı çözülürde daha vaktımız çokkkkk

günde 3lt içiyorum,damacana gibi oldum,yürüken lık lık ses geliyor içimden:))
inşallah çözülür,daha odası falan hazır ddeğil otursun adam gibi yerinde:)

ben aldım ama rahmetlik oldu otobüsle gezmeye giderken bagajda geri zekalı muavin üstüne ağır eşya koymuştu kırıldı çok kullanışlı oluyo sepetli olnından alın derimkaydirigubbakcemile5

ben aldım ama rahmetlik oldu otobüsle gezmeye giderken bagajda geri zekalı muavin üstüne ağır eşya koymuştu kırıldı çok kullanışlı oluyo sepetli olnından alın derimkaydirigubbakcemile5

peki bu çift yönlü falan diyorlar o ne işe yarar hem bebek arabasının da kullanım suresı var mı yanı ya benım kızım 8 ay sonra içine sığmazsa?

bu arada araba konusu var galiba gündemde,biz aldık 1,5 ay falan önce,2010 kraft matrix trio aldık,portbebesi falan 3lü set,hem de 600tlye:))
piyasada en uygun 729a bulmuştuk ama öyle bir yer bulduk ki adamlar kafadan .%20 indirim yapıyorlar:)

aman kızımıza iyi bak. yat dinlen ne gerekiyosa yap işte. bebiş susuz kalmasın canım. ben günde 2 L yi zor içiyorum. ama sen dediğin gibi suyu iyi içiyomuşsun güzel bu. bi de istanbullarda çok dolaşma

peki bu çift yönlü falan diyorlar o ne işe yarar hem bebek arabasının da kullanım suresı var mı yanı ya benım kızım 8 ay sonra içine sığmazsa?

arabayı tuttuğunuz yer varya hani orayı bi bu tarafa bi o tarafa çeviriyosun bebek bi sana dönüyo bi arkasını dönüyo 2-3 yaşına kadar çok rahat kullanıyosun çok iyi aldığın zaman adama sorarsın kaç yaşına kadar diyekaydirigubbakcemile5

ben yarım portakalı zor yiyorum 1 kilo mandalina mıakannehirakannehirakannehirakannehir

geçmiş olsun esracım umarım bir sonraki kontrolünde daha iyi haberler alırsın, sağlıcakla alalım kucaklarımıza inşallah, bu haftalardan sonra erken doğsalar da herşey normal gelişiyomuş, gayet sağlıklı oluyorlarmış, allahın takdiri...

benim oğlum oturuyo hala, kafa yukarda popo aşağıda ama doktor bişi sölemedi ben sordum pozisyonunu, sizin bebişler nasıl dönmüşler mi?

canım nerden aldın. belki kargoyla bize de gönderirler. gerçi 600 bile çok bizim bütçe çok sarsıldı çook.

ben yarım portakalı zor yiyorum 1 kilo mandalina mıakannehirakannehirakannehirakannehir

valla kız inanmıyosun dimi otur karşıma ben yiyim sen seyret beni bi görsen tığ gibi oldum boşuna kilolu bebek doğurmadımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile

valla kız inanmıyosun dimi otur karşıma ben yiyim sen seyret beni bi görsen tığ gibi oldum boşuna kilolu bebek doğurmadımkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile

bende o kadar yiyemem.maşallahın varmış.bebişler kaç kilo dğdu şimdi merak ettim? bende en fazla 2 portakal filan yerim anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…