2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam caka, bantları eczaneden aldım, üzerinde "sea sick" yazıyor, yani yolculuklarda falan da kullanılabiliyor, çocuklar ve hamileler için de güvenli olduğu yazıyor, Ben Yeşilköy'de bir eczanede buldum.

sevracım sen çalışıyon ama ev hanımı yazıyo meslek kısmında, unuttun mu onu kaydirigubbakcemile3
burası seni ev hanımı yapmış bak dinlendiriyo ne güsel

evet ya onu ben yazmıştım bebek için tedavi gördüğüm dönemde çünkü ben kadın doğum hastanesinde çalışıyorum hemşireyim o dönemde bunu bilenler benim kaygılarımı anlamadılar çok fazla zaten herşeyi biliyosun neden soruyosun muamelesi gördüm sanırım biraz oysa terzi kendi söküğünü dikemiyor kendin olunca herşey değişiyo hiçbişi bilmez hale geliyosun.heyecan belkide daha farklı bişi bilmiyorum ne olduğunu işte bunun için o dönemde ev hanımı yazdırdım sonrada değiştirmedim zaten nerden değişiyo bilmiyorum becerip bi resim bile koyamadım şuraya :)) gerçi orda ev hanımı yazmasıda oldukça rahatlatıcı hastanenin kargaşasından uzak hissettiriyo

slmmmm kıslarr

ayy bugün cok mutluyummm..yarın kocişim geliyooo..vazgectik kayınvaldemlere gitmekten evde bas basa güzel bir bayram gecircez:asigim:..

bugün agda yaptırıcaktım vazgectimm sanki hamilelikte canımız daha mı yanıyo baanamı öle geldii..kaslarımı bıyıklarımı aldırıp birde fön ektirdimmi fıstık gibi olurumzemuszemus
nasıl rahat etcem bilmilyom ama idare etcez cünkü dün makinayla denedim cok cnm yandı:(((
aman nasıl olsaa su aylarda kocişimle kardes kardes geciniyoss bişi olmazkaydirigubbakcemile3

haaa bu arada size uyarılarımıda yapayım dedim:dilcikar:

bayramda;

esmer, özge, arcihim ,ukla ve diger calısıan anneler evde iyi dinlenin..stresinizi atınsengözlerimebaksanab
daeomon kaynanandan uzak durÇok üzgünüm çoook
bebiş bayramda cok yeme kermes olayını hatırlatırımcokacimcoook

rahatsız olan arkadaslarımız lütfen morelinizi bozmayınn bebişlerinize dikkat edin...

sadece bebiş degil hepimiz yiyeceklerimize dikkat edelim kıslarrr!

yigenlerimin hepsini öpüyorum size öpücük yoknaniknanik

herkesin bayramını kutluyorumm tatlılarımı hazırlayın gelcemm:jeyyar:

ayyy canım çok sağol bu gün eve gidip temizlik yapıcam ki
diğer dört gün yan gelip yatim de bir güzel dinlenim
tatlıya gelince gel valla kız kaynana dün baklava yapmış akşamda sarma sardıkgelsin kilololar (çok ihtiyacımız varya)

Hoşbulduk Ozgecay, herkes şimdiden tutturdu, senin hamilelikte kilo problemin olacak diye, diyet yapmak istiyorum, bebeğim için çok sakıncalı olduğunu duydum. Yürüyüş bandında yürüyüş yapmaya başladım ama doktorum nabzımın 120'nin üzerine çıkmaması için uyardı, ben 110'u görür görmez iniyorum, o da ancak 5-6 dakika yapıyor. Aslında eskisine göre daha az yiyorum ama hereketlerim azaldı. Ne yapacağımı şaşırdım
valla sanırım en güzeli kocişi de alıp her gün 40 dk. fln yürüyüş yapmak, çok hızlı olmadan böyle.. baska türlü olmayacak bu iş

slmmmm kıslarr

ayy bugün cok mutluyummm..yarın kocişim geliyooo..vazgectik kayınvaldemlere gitmekten evde bas basa güzel bir bayram gecircez:asigim:..

bugün agda yaptırıcaktım vazgectimm sanki hamilelikte canımız daha mı yanıyo baanamı öle geldii..kaslarımı bıyıklarımı aldırıp birde fön ektirdimmi fıstık gibi olurumzemuszemus
nasıl rahat etcem bilmilyom ama idare etcez cünkü dün makinayla denedim cok cnm yandı:(((
aman nasıl olsaa su aylarda kocişimle kardes kardes geciniyoss bişi olmazkaydirigubbakcemile3

haaa bu arada size uyarılarımıda yapayım dedim:dilcikar:

bayramda;

esmer, özge, arcihim ,ukla ve diger calısıan anneler evde iyi dinlenin..stresinizi atınsengözlerimebaksanab
daeomon kaynanandan uzak durÇok üzgünüm çoook
bebiş bayramda cok yeme kermes olayını hatırlatırımcokacimcoook

rahatsız olan arkadaslarımız lütfen morelinizi bozmayınn bebişlerinize dikkat edin...

sadece bebiş degil hepimiz yiyeceklerimize dikkat edelim kıslarrr!

yigenlerimin hepsini öpüyorum size öpücük yoknaniknanik

herkesin bayramını kutluyorumm tatlılarımı hazırlayın gelcemm:jeyyar:
allahım yarabbiimm kaydirigubbakcemile3
sana da iyi bayramlar tatlişkom

evet ya onu ben yazmıştım bebek için tedavi gördüğüm dönemde çünkü ben kadın doğum hastanesinde çalışıyorum hemşireyim o dönemde bunu bilenler benim kaygılarımı anlamadılar çok fazla zaten herşeyi biliyosun neden soruyosun muamelesi gördüm sanırım biraz oysa terzi kendi söküğünü dikemiyor kendin olunca herşey değişiyo hiçbişi bilmez hale geliyosun.heyecan belkide daha farklı bişi bilmiyorum ne olduğunu işte bunun için o dönemde ev hanımı yazdırdım sonrada değiştirmedim zaten nerden değişiyo bilmiyorum becerip bi resim bile koyamadım şuraya :)) gerçi orda ev hanımı yazmasıda oldukça rahatlatıcı hastanenin kargaşasından uzak hissettiriyo
anladım canım.. olsun sen boşver baskalaırnı..
valla hiçbirşey umrumda değil benim de..

ayyy canım çok sağol bu gün eve gidip temizlik yapıcam ki
diğer dört gün yan gelip yatim de bir güzel dinlenim
tatlıya gelince gel valla kız kaynana dün baklava yapmış akşamda sarma sardıkgelsin kilololar (çok ihtiyacımız varya)
kimse tutmasın bniii bayramı esmerde geciriyorummcokacimcoook

sarmaaaaaaacokacimcoook

baska davetlerede acıgımmmsositosositokaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
neyse kıslar ben kactımm kuaföre gec kalcamm muckssss

vay beah amma da düşünmüşsün...

ayyy kızlar aklıma ne geldi yaaa.....
bu bayram bebişlerimizin ilk bayramıııııııııııı delikafadulden

aslında geçen bayramda hamiş olanlarımız vardı ama o zaman bunlar daha pek meydana çıkmamıştıı..
şimdi adam oldular ve ilk bayramları ay yerim onları ben
kayınvalidem ona bayramlık bodyler çoraplar almış.. ölüyodum, nası duygusala bağladım. ay minicik minicik Allahımm, onların içinde bebişimi düşündüm

sevgili hamişler birazdan çıkıcam işlerimi toplayayım
daha eve gidip temizlik yapıcam
kendinize ve bebişlere iyi bakın
hamileyiz canımız çeker diye her gittiğiniz yerde tıkınıp
sonra da mide fesatı çekmeyin
hepinizi öpüyorum iyi bayramlar
eşiniz, aileniz ve sevdiklerinizle mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle
ÖPÜLDÜNÜZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

sana da iyi bayramlar esmerim canımcım

ramazan bayramında ben hamileydim ama haberim yoktu daha opuyorumnanaktan

tamam işte dedik ya kız, o zaman daha adam olmamışlardı şimdi adam oldular o yuzden ilk bayramları sayılır hepsinin

evet ya birlikte ilk bayramımız
keşke elimizi de öpseler ne güzel olurdu
doğsalarda bayramlarda güzel güzel süslesek onları, bak şimdi nasıl heveslendim

sana da bebeğinle ve ailenle iyi bayramlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet ya birlikte ilk bayramımız
keşke elimizi de öpseler ne güzel olurdu
doğsalarda bayramlarda güzel güzel süslesek onları, bak şimdi nasıl heveslendim

ay evet yaaa cici cici giydirsek gezmelere götürsek ayyy

benimki benim karnımdaymış,
ihtimal veriyordum da, henüz gecikmediğim için daha bilmiyordum.
Bizim 2. bayramımız yani.. :nazar:

ben çıkıyorum bayanlar biraz dışarı çıkıyım nefes alayım hepinizin bayramını kutluyorum

Back
X