2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet ya birlikte ilk bayramımız
keşke elimizi de öpseler ne güzel olurdu
doğsalarda bayramlarda güzel güzel süslesek onları, bak şimdi nasıl heveslendim

El öptürmeyin kızlar.
Televizyonda bir programda, özellikle küçük çocuklar, ellerdeki mikroplardan çok fazla etkileniyorlar, el öptürmeyin, hatta çocuklarınızı öptürmeyin demiş.

Hiç olmaması mümkün değil tabii.
Psikopata bağlamanın alemi yok ama önüne gelene öptürmeyin, onun bunun elini de öptürmeyin.

slmmmm kıslarr

ayy bugün cok mutluyummm..yarın kocişim geliyooo..vazgectik kayınvaldemlere gitmekten evde bas basa güzel bir bayram gecircez:asigim:..

bugün agda yaptırıcaktım vazgectimm sanki hamilelikte canımız daha mı yanıyo baanamı öle geldii..kaslarımı bıyıklarımı aldırıp birde fön ektirdimmi fıstık gibi olurumzemuszemus
nasıl rahat etcem bilmilyom ama idare etcez cünkü dün makinayla denedim cok cnm yandı:(((
aman nasıl olsaa su aylarda kocişimle kardes kardes geciniyoss bişi olmazkaydirigubbakcemile3

haaa bu arada size uyarılarımıda yapayım dedim:dilcikar:

bayramda;

esmer, özge, arcihim ,ukla ve diger calısıan anneler evde iyi dinlenin..stresinizi atınsengözlerimebaksanab
daeomon kaynanandan uzak durÇok üzgünüm çoook
bebiş bayramda cok yeme kermes olayını hatırlatırımcokacimcoook

rahatsız olan arkadaslarımız lütfen morelinizi bozmayınn bebişlerinize dikkat edin...

sadece bebiş degil hepimiz yiyeceklerimize dikkat edelim kıslarrr!

yigenlerimin hepsini öpüyorum size öpücük yoknaniknanik

herkesin bayramını kutluyorumm tatlılarımı hazırlayın gelcemm:jeyyar:

hehe çok çalıştım ben dinlenmem lazım :icecream:
yata yata karpuz gibi oldum zaten, ama bayramda gezmeyi düşünmüyorum beni özleyen evime gelsin

seninde bayramın kutlu olsun tubicik, bebeğinle iyicene gez tadını çıkar bayramın

kızlarr birazdan haziran annelerinün qöbüşleri topiğine qöbüşümün resmini koyucamm bakarsınız opuyorumnanaktan

El öptürmeyin kızlar.
Televizyonda bir programda, özellikle küçük çocuklar, ellerdeki mikroplardan çok fazla etkileniyorlar, el öptürmeyin, hatta çocuklarınızı öptürmeyin demiş.

Hiç olmaması mümkün değil tabii.
Psikopata bağlamanın alemi yok ama önüne gelene öptürmeyin, onun bunun elini de öptürmeyin.

şaka olsun diye dedim ben onu yoksa henüz el öptürme yaşına gelmedik yerimseniben
bırak el öptürmeyi çok falz sarmaş dolaş da olmak istemiyorum kimseyle. allah korusun hasta olsak ilaç da alamayız.
bu bayramda da öpmeyiversinler

şaka olsun diye dedim ben onu yoksa henüz el öptürme yaşına gelmedik yerimseniben
bırak el öptürmeyi çok falz sarmaş dolaş da olmak istemiyorum kimseyle. allah korusun hasta olsak ilaç da alamayız.
bu bayramda da öpmeyiversinler

ben de genel söyledim canım benim.
aradan geçen 3-4 yılda bile aklınızda bulunsun dedim.

koy bakalım tatlı cadı bakalım göbüşüne.. ben de yarın fln koyarım sanırım

Kızlar benim biraz işe focuslanmam gerekiyor. Eğer görüşemezsek hepinize iyi bayramlar diliyorum.
Sevgiler

bu arada dün lc waikiki den çok qüzel hamile kıyafetleri aldım pantolon falanda aldım bayramda qiyicem inşş opuyorumnanaktan

mrb güzel anneler ve bebişleri hepinize iyi bayramlar diliyorum bebişlerinizle birlikte sağlıklı bi bayram gecirmeniz dilegiyle

kızlar benim ikiz gebelik yaa ...acaba göbeğim daha mı belirgin olur sizce...gerçi şuan pek belli değil de erken herhalde demi...eşim dün sen ne zmn şişcen diyo hadi şiş bi an önce diyo...deliii

Herkese ıyı bayramlar.
BebıŞlerımız, eŞlerımız, tÜm sevdıklerımızle bırlıkte mutlu bır bayram geÇırmek
ve daha nıce bayramlara hep bırlıkte bÜyÜyerek, mutluluk ıÇınde yaŞlanarak ulaŞabılmek umuduyla.
Sevgıler.......

Simnil benim de yaşım 33 doğumda 34 olacağım. Dün ikili test için gittiğimde doktorum eğer yaşın 37-38 lerde olsaydı direk aminosentez yapardık dedi. Ama yaşın henüz uygun 2 li ve 3 lü testlerin sonucuna bakacağız dedi. Yani eğer onların sonucu riskli çıkmazsa sanırım gerek görmeyecek. Ense kalınlığında sorun yok dedi ama kan sonucum bayram sonrasına kaldığı için daha henüz benim için de erken bişey söylemek için. ınşallah riskli şeylerle karşı karşıya kalmayız. Bizim bir tanıdığın yaşı da genç bu arada 3 li test sonucu riskli çıkmıştı bayağı aminosentez yaptırdılar mecburi Allah a şükür bebekte hiçbir risk çıkmadı.

Bu arada doktor bize de bana soracak olursanız kız dedi ama bakalım göreceğiz teeee 5 hafta sonra randevum. Benim doktor sık sık randevu vermiyo nedense ama gidince de 1 aylık bilgiyi veriyor zaten neler olabilir diye. Bu arada ben hiçbir sorunum yok diyen beti benzi atmamış anne adayından daha çok korkuyorum dedi. Sen midem bulanıyo dedikçe ben içimden aman aman ne güzel diyorum dedi sen de öyle düşün dedi :lepi:

Bu arada herkesin bayramını kutluyorum bebişlerle bilinçli olarak ilk bayramımız amanın da ne güzel alkisalkisalkis

arkadaşlar herkese bebişleriyle ve sevdikleriyle iyi bayramlar.
inşallah seneye kurban bayramında hepimiz kucağımızda bebeklerimizle karşılarız bayramı.

arkadaşlar herkese bebişleriyle ve sevdikleriyle iyi bayramlar.
inşallah seneye kurban bayramında hepimiz kucağımızda bebeklerimizle karşılarız bayramı.

saol canım sanada bebişinle ve sevdiklerinle iyi baylamlar .. evet.. inşallah seneye bebişlerimizin cicilerini qiydirerek kucağımızda bayrama qireriz opuyorumnanaktanhihoyyyt

sana da iyi bayramlar ayseycim
seneye de inşallah bebeklere aldığımız cicilerin resimlerini koyarız

Back
X