- Konu Sahibi daemon
-
- #79.821
valla biz sabah oğlumla çamaşır suyunu kana kana içimize çektik banyo temizliği için. önceki gün de tuvelet temizleiğinde yapmıştık aynısını. kısmetse akşama da bizim odadaki banyoyu temizliycez inşallah. oğum sarhoş doğacaksempatiksalakcinni
valla biz sabah oğlumla çamaşır suyunu kana kana içimize çektik banyo temizliği için. önceki gün de tuvelet temizleiğinde yapmıştık aynısını. kısmetse akşama da bizim odadaki banyoyu temizliycez inşallah. oğum sarhoş doğacaksempatiksalakcinni
tuvaletin birini kullanmıyoduk aslında ama geçen eve gelen işçi girince.... ben de hasta biri olarak kapı kollaına kadar ç. suyu ile temizlik yaptım. ya ben erkeklerin tuvaletleri kullanmalarına güvenmiyorum. oğu elini yıkamıyo. kapılara, sonra her yere öyle dokunuyo. vs vs...
onu sen bana sor aynısını bende yapıyodum eşim kızıyodu şimdi bitti şimdi bitti diye oyalıyodum ben evi de çamaşır suyu ile siliyom hala kafamçokkarıştı
iyi canım kolay gelsin dikkat et oğlişine.
nolsun canım ya evdeyiz burda öyle gezecek yer yok takılıyoz akrabamız yok ki gidelim:sm_confused:
aynen evdeyim bende.Hafta içi çalışıyoruz ama hafta sonu işten dinlenmeye vakit kalmıyor ki.birde artık eskisi gibi değilim çabucak yoruluyorum.hemen nefes nefese kalıyorum yaa akannehir
aynen evdeyim bende.Hafta içi çalışıyoruz ama hafta sonu işten dinlenmeye vakit kalmıyor ki.birde artık eskisi gibi değilim çabucak yoruluyorum.hemen nefes nefese kalıyorum yaa akannehir
kız yaşın kaç ki daha yoruluyon vitaminsizlikten galibaCADIARZU
kız yaşın kaç ki daha yoruluyon vitaminsizlikten galibaCADIARZU
kızlar ben çıkayım sonra görüşürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?