2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın canım ben varım da günaydın diyen kaçıyokaydirigubbakcemile

napalım düngeceden beri kaçaklar var beni misafirlerle kaldım biri bizi gözetliyo

valla biz sabah oğlumla çamaşır suyunu kana kana içimize çektik banyo temizliği için. önceki gün de tuvelet temizleiğinde yapmıştık aynısını. kısmetse akşama da bizim odadaki banyoyu temizliycez inşallah. oğum sarhoş doğacaksempatiksalakcinni

nolsun canım ya evdeyiz burda öyle gezecek yer yok takılıyoz akrabamız yok ki gidelim:sm_confused:

tuvaletin birini kullanmıyoduk aslında ama geçen eve gelen işçi girince.... ben de hasta biri olarak kapı kollaına kadar ç. suyu ile temizlik yaptım. ya ben erkeklerin tuvaletleri kullanmalarına güvenmiyorum. oğu elini yıkamıyo. kapılara, sonra her yere öyle dokunuyo. vs vs...

onu sen bana sor aynısını bende yapıyodum eşim kızıyodu şimdi bitti şimdi bitti diye oyalıyodum ben evi de çamaşır suyu ile siliyom hala kafamçokkarıştı

iyi canım kolay gelsin dikkat et oğlişine.

bu çamaşır suyu yüzünde eşimin bi takımı siyah daha yeni idi çok hoşuma gidiyodu ama sizlere ömür çamaşır suyu oldu:jeyyar:delikafaduldendelikafadulden

onu sen bana sor aynısını bende yapıyodum eşim kızıyodu şimdi bitti şimdi bitti diye oyalıyodum ben evi de çamaşır suyu ile siliyom hala kafamçokkarıştı

çoğu erkek hiç anlamıyor ya. özellikle mutfak ve tuvalet konusunu

iyi canım kolay gelsin dikkat et oğlişine.

valla biraz dinlenim yeniden koyulacaz artık işe.

nolsun canım ya evdeyiz burda öyle gezecek yer yok takılıyoz akrabamız yok ki gidelim:sm_confused:

aynen evdeyim bende.Hafta içi çalışıyoruz ama hafta sonu işten dinlenmeye vakit kalmıyor ki.birde artık eskisi gibi değilim çabucak yoruluyorum.hemen nefes nefese kalıyorum yaa akannehir

aynen evdeyim bende.Hafta içi çalışıyoruz ama hafta sonu işten dinlenmeye vakit kalmıyor ki.birde artık eskisi gibi değilim çabucak yoruluyorum.hemen nefes nefese kalıyorum yaa akannehir

olsun sen kendini çok verme işlere zaten çalışıyosun. bi de evde yorulma. ama şunu da belirtmeden edemiycem insan çalışırken ev işlerini daha düzenli bir işte yapıyor. üstelik benim işim çok ağırdı fabrikadaydım. ama daha disiplinliydim.

kız yaşın kaç ki daha yoruluyon vitaminsizlikten galibaCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…