2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
görüşürüz canım bende kaçıcam kız yesica daha gençsin ne yaşlanması demek istedimlülülülülülünaniknanik

görüşürüz canım bende kaçıcam kız yesica daha gençsin ne yaşlanması demek istedimlülülülülülünaniknanik

yaşlandım yazmamış ki laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae hadi öptüm görüşürüz

sağol hayatım lmaz: keşke görmeseydimsenağlama

Son düzenleme:
yapı versene kız sabah da reçelli kurabiye yaptım sana da ayırdım ama senin yerine ben yedim kızıyon mu kız şaka yapıyom bu arada eklediğin resimleri kaldır istersen benim kuzumun kileri kaldırdım ama sen bi alıntı ile mesaj yazdmıştın tatlı tatlı onu kaldıramadım nazar değmesin kuzumaa.s

sen yazdığın için kaldıramadım sen silermisin bebeeeem:icecream:

yesiiicaaaaaaaaaaa anam duymayor:tomato:

tamam canım sildim. bebeğin beşiğini ekeldim diğer topiğe bi bakar mısın? ellerine sağlık yemek tariflerine ekle bence süper görüyordu çünkü

tamam canım sildim. bebeğin beşiğini ekeldim diğer topiğe bi bakar mısın? ellerine sağlık yemek tariflerine ekle bence süper görüyordu çünkü

sağol canım pastaya bayılırım bunu bi gün önceden hazırlıyorum çoooooook yumuşak oluyo arasına da reçel sür krema sür ben beğeniyorum ama eşim çok rahatsız bunları yapma gözüm görüyo dayanamıyorum senin yüzünden hep kilo alıyom diyo bu arda bebeğinin adını ne koyucaksınız guclubacismile

kız burayda ekleseydin ya şimdi taa oraya mı gidek geçen ki link miydi:uhm:

kız taaa geçmiş sayfalarını kurcalıyom nerden bulayım ben onu şimdi oldu bak ne güzel :bbo:

ayyy çok tatlı aynı bizimki ne benziyo ama bizim ki çubuklu ayyy yesica inşaalllah kızını koklaşa koklaşa uyutursun canım bebeğin ve sen eşin allaha emanet olun inşaallah aile olmanın tadının çıkarın emi kız inşaalllah:Saruboceq::Saruboceq::1hug:

yesica ayrı odada mı durucak bebeğin kız adı ne olcak diye sordum:icecream:

seni oğluma söyliycemlmaz: Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…