2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
semracım ben de beaişi soracaktım. maşallah kuzuya çok şükür

sağolun kızlar,şükür herşey yolunda,bebeğim normal doğum pozisyonuna geçmiş,dönmüş yani.herşey yoluna,inşalla hepimizin evlatları sağ-salim gelirler dünyaya.

neyse bay bay kızlar görüşürüznaniknanik

Herkese merhaba bayanlarrrrrrrr yesicacım kızlar nasılsınız..

Semra arkadasım hadi gözümüz aydın Allah bi nefeste kurtarsın bakalımmmmmmmmmm.. bende bugun hep işlendim ağır kaldırdım esımın sınavı vardı ıcım durmadı kızım hareket etmio aklım orda offf

Neyse zaten kımse yok aksama görüşürüzzzzzzz

nasıl kızın hareket etmiyo muakannehir niye ağır kaldırdın ya elini karnına koy ya merak ettim bak şimdi bu arada hoşgeldin canımopuyorumnanaktan

nasıl kızın hareket etmiyo muakannehir niye ağır kaldırdın ya elini karnına koy ya merak ettim bak şimdi bu arada hoşgeldin canımopuyorumnanaktan

ay neler yaptım bilsen simdi oturum son care bı kavonaz recel yıcem canım ya harek etmıo hissedemedim bi turlu yatsam işe yararmı die düşündüm

bu arada sen nasılsın

ay neler yaptım bilsen simdi oturum son care bı kavonaz recel yıcem canım ya harek etmıo hissedemedim bi turlu yatsam işe yararmı die düşündüm

bu arada sen nasılsın

ben iyiyim sen beni boş ver elini karnına koy sağ sola elle oynatmaya çalış bilmiyorumkismile

oyle yapıyorum sallanıp durdum bile de tık yok herhalde bugun cok yoruldum ondan zaten genelde gecelerı hareket etmeye baslıyor da evham yaptım nedense..

canım aferim sana . o kadar yorul iş yap sonra bi kavanoz reçel yeyim de hareket etsin de. yazık bebişe. kalbinin pıt pıt atıığını görüyorsun de mi göbüşünden. hadi canım geçen konuştuklarımızı yap hadeeee bekliyos

tekrar merhaba hattan düştüm az önce net gittibilmiyorumkismile

canım ben hıc kalbının attıgını görmedım ki ama bıraz önce hareket ettı sanırsam demekki dinlenmem gerekiyormus

al benden de o kadar net işi yani siz takılın ben geliyorum ben roman kitabı alıcam kızlar bildiğiniz güzel kitap varsa siz yazın ben geliyorum birazdan okumak için öpüldünüza.s.

al benden de o kadar net işi yani siz takılın ben geliyorum ben roman kitabı alıcam kızlar bildiğiniz güzel kitap varsa siz yazın ben geliyorum birazdan okumak için öpüldünüza.s.

bende cıkıyorum kızlar bilg. acık kalcak gelirim ama abimler gelmiş anneme oraya gideyım barı esim gec gelcekmişşşş

öpüyorum siziiiiiii iyiki varsınız

canım ben hıc kalbının attıgını görmedım ki ama bıraz önce hareket ettı sanırsam demekki dinlenmem gerekiyormus

ben sana anlatırım bi ara pıt pıtı. dinlen bak yorma bebişi. minicik bebişe koca evi temizletmişsin zatenlmaz: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

orhan pamuk masumiyet müzesi olabilir canım. :asigim:

Belki okumuş olabilirsin ama Elif Şafak'ın "siyah süt" adlı kitabı hamileliğimin ilk aylarında okumuştum. Çok iyi geldi. Ben çok beğendim okumadıysan çok beğeniceğini sanıyorum.Herkese tavsiye ederim.

kitabçıya gittiğim zaman bi bakıyım ya kızlar resim yüklemiştim ya peki o resim nasıl siliniyo misafir falan net e girince kopyalar falan nazar değmesim kuzuma:kedi:

bu arada hoşgeldina.s.

kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…