semracım ben de beaişi soracaktım. maşallah kuzuya çok şükür
Herkese merhaba bayanlarrrrrrrr yesicacım kızlar nasılsınız..
Semra arkadasım hadi gözümüz aydın Allah bi nefeste kurtarsın bakalımmmmmmmmmm.. bende bugun hep işlendim ağır kaldırdım esımın sınavı vardı ıcım durmadı kızım hareket etmio aklım orda offf
Neyse zaten kımse yok aksama görüşürüzzzzzzz
nasıl kızın hareket etmiyo muakannehir niye ağır kaldırdın ya elini karnına koy ya merak ettim bak şimdi bu arada hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
ay neler yaptım bilsen simdi oturum son care bı kavonaz recel yıcem canım ya harek etmıo hissedemedim bi turlu yatsam işe yararmı die düşündüm
bu arada sen nasılsın
canım aferim sana . o kadar yorul iş yap sonra bi kavanoz reçel yeyim de hareket etsin de. yazık bebişe. kalbinin pıt pıt atıığını görüyorsun de mi göbüşünden. hadi canım geçen konuştuklarımızı yap hadeeee bekliyos
al benden de o kadar net işi yani siz takılın ben geliyorum ben roman kitabı alıcam kızlar bildiğiniz güzel kitap varsa siz yazın ben geliyorum birazdan okumak için öpüldünüza.s.
canım ben hıc kalbının attıgını görmedım ki ama bıraz önce hareket ettı sanırsam demekki dinlenmem gerekiyormus
al benden de o kadar net işi yani siz takılın ben geliyorum ben roman kitabı alıcam kızlar bildiğiniz güzel kitap varsa siz yazın ben geliyorum birazdan okumak için öpüldünüza.s.
orhan pamuk masumiyet müzesi olabilir canım. :asigim:
Belki okumuş olabilirsin ama Elif Şafak'ın "siyah süt" adlı kitabı hamileliğimin ilk aylarında okumuştum. Çok iyi geldi. Ben çok beğendim okumadıysan çok beğeniceğini sanıyorum.Herkese tavsiye ederim.
Belki okumuş olabilirsin ama Elif Şafak'ın "siyah süt" adlı kitabı hamileliğimin ilk aylarında okumuştum. Çok iyi geldi. Ben çok beğendim okumadıysan çok beğeniceğini sanıyorum.Herkese tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?