2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geziyo pis gezintileeeeeer. biz de böyle oturalım evde lmaz:

he valla burası küçük yer ben de gurbetteyim gezilecek yer yok burda bi akrabam olsun hemen damlarım biz birbirimize çok düşkünüz sen napıyon hayat memat nası gidiyoolumunekankayizsmile

iyi canım nası olsun :) bu gün de sınavım vardı açıköğretim. çok eğleniyorum sınavda herkes göbeğime bakıyo şaşırıyo sanki olmaması gereken bişeymiş gibi gülüyorum. neyse çok şükür bu sınavlar bitti... şimdilik.... şimdi önümüzdeki hafta diğer sınavlarım başlıyo. öteki okulun onlar ne olacak bilmiyorum ders çalışmam lazım sempatiksalakcinni

slmmmmmm. alatariell gözün aydın atlatmışsın sınavı. kızlar beynim bulandı şu bebek arabası işi ne alacaksınız siz. sinirimden duşa giremedim yaaa

sağol canım

ben de almadım hala araba ama özellikle koltuğu yatan bi marka alıcam. ilk zamanlar oturamayacak çünkü. çevreden çok duyuyorum dünya kadar para verip de yatmayan araba alıyolar sonra da ilk 6-8 ay kullanamıyolar

slmmmmmm. alatariell gözün aydın atlatmışsın sınavı. kızlar beynim bulandı şu bebek arabası işi ne alacaksınız siz. sinirimden duşa giremedim yaaa

kızım kafanı taktığın şeye bak ya bebişin doğduktan sonra alırsın eşinle geze geze bebiş doğunca hemen arabaya mı koycanakannehirsempatiksalakcinnikafamçokkarıştıgamyoncuiremsu

selam canlar alatariell iyi hadi gözün aydın biraz hafiflemişindir:icecream:

selam canlar alatariell iyi hadi gözün aydın biraz hafiflemişindir:icecream:

hafifledim hafiflemesine ama önümüzdeki hafta tekrar sınav stresine girecem.hemde o 2 gün değil tam 2 hafta sürecek. her gün bi sınav önümüzdeki haftaki sınavlarım da zor hep ne yapıcam bilmiyorum valla çok çalışmam lazım. hiç de canım istemiyo :gitme:

canım bende bebek arabası alamadım ya çok pahalı nette satıs yapan bir site var orada da güzel gözüküyor hem uygunları da var ancak kargosu dünya para tutar hem görmeden almak ne kadar doğru bilemedim

yesica kızmadın deme yav kafandan atman için söyledim ben bebişlerimin bütün eşyasını doğduktan sonra aldım allah korusun hayal kırıklığına uğramayayım diye

slm canım hoşgeldin

evet ama markası modeli ne olacak çok pahalı bişey de istemiyorum. orta halli olsun. ama hangisi işte

kızım kafanı taktığın şeye bak ya bebişin doğduktan sonra alırsın eşinle geze geze bebiş doğunca hemen arabaya mı koycanakannehirsempatiksalakcinnikafamçokkarıştıgamyoncuiremsu

canım benim eşim tez canlıdır göüntüye daha çok önem verir konfor ikinci planda. ilk gördüğümüzü alır benim de verecek cevabım olmaz. anlamıyorum ünkü arabalardan.

bu arada selam kızlarrrrrrrr ben geldimmm nasıl bebişleriniz

gittigidiyor a üye olanınız var mı:uhm:

bende hani sepeti çıkıp hem araba koltuguna koyuluyor 3 parcalı onlardan begendım taksıt maksıt alayım dedım amaaa adam 1700 tl dedi yuhh dedim içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…