2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bende bebek arabası alamadım ya çok pahalı nette satıs yapan bir site var orada da güzel gözüküyor hem uygunları da var ancak kargosu dünya para tutar hem görmeden almak ne kadar doğru bilemedim

slm canım.büyük ürünlerde kargo bedava oluyo canım. sen sor ben söyleyim. net alışverişinde deneyimliyimdir :)

yesica kızmadın deme yav kafandan atman için söyledim ben bebişlerimin bütün eşyasını doğduktan sonra aldım allah korusun hayal kırıklığına uğramayayım diye

yok canım ne kızması anladım ben seni. ama eşimi anlattım. aslında benim de ondan aşağı kalır yanım yok.

yesicacım begendim arabalarda kargo onlardan değildi.. nasılsın bu arada hiiiççç görüşemedik

ben 750 ye gördüm araba seti sanki öyle hatırlıyorum. yaklaşık 1 ay önce chiccoda . 3 lü setti o da. araba koltuklu falan.

biraz gezince daha uygun fiyatlılar bulunuyo . önümüzdeki ay araba için gezicem ben de galiba

vayyyyyyyyy ekib tamam mı eksik var mı:uhm::dance:

bende araba cok istiyorum şimdi ya gerçi anneme kalsa gerek yok sana nereye götürcen arabayla dio kayınvaldem ben alırım dedı ama daha da korktum hıc maldan anlamıo kadıncagız

bende araba cok istiyorum şimdi ya gerçi anneme kalsa gerek yok sana nereye götürcen arabayla dio kayınvaldem ben alırım dedı ama daha da korktum hıc maldan anlamıo kadıncagız

arabasız bebiş olur muuuuuu:bbo: azıcık büyüsün zaten sokağa çıkarıcan onu temiz hava alsın bebiş diyeee hem sen de yürümüş olacan. napıcan poşete mi koyacan bebeğikaydirigubbakcemile3

arabasız bebiş olur muuuuuu:bbo: azıcık büyüsün zaten sokağa çıkarıcan onu temiz hava alsın bebiş diyeee hem sen de yürümüş olacan. napıcan poşete mi koyacan bebeğikaydirigubbakcemile3

ben bakkala bile arabayla giden tiplerdenimm :))) annem o yüzden alma dedi nasıl olsa kullanmıcan dio ama iyi kötü alıcam gibi..

ya bak işte bana benzer bi durum. kızlar ben işin tekniğine çok önem veririm kalitesine de. kopya çekerken bile arkadaşıma emin misin cevabının doğru olduğuna derdim:roflol: o da daha iyisini biliyosan sen yap derdi. çekemezdim sonuçta. keşke biri gelse bana deseki şu mode al şu nedenlerden dolayı ahhhh. ben de onun üzerine gitsem. uçuk fiyatsız amaa

ben bakkala bile arabayla giden tiplerdenimm :))) annem o yüzden alma dedi nasıl olsa kullanmıcan dio ama iyi kötü alıcam gibi..

bebek doğunca gitmezsin arabasına otutturur gidersin. hem o temiz hava almış olur hem sen :) valla ben de öyleyim ne diyim ama bebek için yürüyüşler olacak tam yürüyüş zamanlarımız bahara denk gelicek valla bilemiyorum zaten 1 aylık 2 aylık bebeği yürüyüşe çıkarcak halimiz yok

:roflol::roflol::roflol::roflol: çok hoş ya
yok şekerim slinge koyucaz bizopuyorumnanaktan
ben poşete bile karar veremem hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…