- Konu Sahibi daemon
-
- #79.901
gittigidiyor a üye olanınız var mı:uhm:
canım bende bebek arabası alamadım ya çok pahalı nette satıs yapan bir site var orada da güzel gözüküyor hem uygunları da var ancak kargosu dünya para tutar hem görmeden almak ne kadar doğru bilemedim
yesica kızmadın deme yav kafandan atman için söyledim ben bebişlerimin bütün eşyasını doğduktan sonra aldım allah korusun hayal kırıklığına uğramayayım diye
gittigidiyor a üye olanınız var mı:uhm:
bende hani sepeti çıkıp hem araba koltuguna koyuluyor 3 parcalı onlardan begendım taksıt maksıt alayım dedım amaaa adam 1700 tl dedi yuhh dedim içimden
Ben üyeyim canım hatta bugun ordan baby sling aldım
Ben üyeyim canım hatta bugun ordan baby sling aldım
ben 750 ye gördüm araba seti sanki öyle hatırlıyorum. yaklaşık 1 ay önce chiccoda . 3 lü setti o da. araba koltuklu falan.
biraz gezince daha uygun fiyatlılar bulunuyo . önümüzdeki ay araba için gezicem ben de galiba
hayırlı olsun canım şu sling gelince göster ben de almayı düşünüyorum. çok merak ediyorum doğrusubilmiyorumkismile
yesicacım begendim arabalarda kargo onlardan değildi.. nasılsın bu arada hiiiççç görüşemedik
bende araba cok istiyorum şimdi ya gerçi anneme kalsa gerek yok sana nereye götürcen arabayla dio kayınvaldem ben alırım dedı ama daha da korktum hıc maldan anlamıo kadıncagız
arabasız bebiş olur muuuuuu:bbo: azıcık büyüsün zaten sokağa çıkarıcan onu temiz hava alsın bebiş diyeee hem sen de yürümüş olacan. napıcan poşete mi koyacan bebeğikaydirigubbakcemile3
bende araba cok istiyorum şimdi ya gerçi anneme kalsa gerek yok sana nereye götürcen arabayla dio kayınvaldem ben alırım dedı ama daha da korktum hıc maldan anlamıo kadıncagız
ben bakkala bile arabayla giden tiplerdenimm :))) annem o yüzden alma dedi nasıl olsa kullanmıcan dio ama iyi kötü alıcam gibi..
arabasız bebiş olur muuuuuu:bbo: azıcık büyüsün zaten sokağa çıkarıcan onu temiz hava alsın bebiş diyeee hem sen de yürümüş olacan. napıcan poşete mi koyacan bebeğikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?