2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

walla ben 300*400 e kadar alıcam veremem bi arabaya 1000-2000 tl gerçi 4000 e bile var ağzımız acık kaldı sempatiksalakcinni

benım anladıgım yesicacım çift yönlü olması önemli.. ayrıca içinin çok dar olmaması lazım ki hani 6-8 ay kullandıktan sonra içine sığmamazlık olmasın gerçi marka olarak sokaklarda hep dikkat ettim chicco marka var herkeste

aynen ben de veremem gibi geliyo

çift yönlü olsun. tekerlekleri kitlenebilsin. koltuğu tam yatabilsin. bi de araba koltuğuyla set olsun 500 ü de geçmesin

:roflol: 9 ay karnının içinde taşı sonrada karnının üstünde kızlar bana kızmayın da ben herşeyi almanın boş olduğunu düşünenlerdenim ya şimdi bunu alıcam bi kaç ay sonra kullanamıycam :tomato:

arabanın kilo kapasitesi de önemli tabi :/ püfff sling alıp kurtulsam mı ben de içine koyar bakkala giderim lülülülülülü

geçen bi alışveriş merkezinde 3-4 tane gördüm deneyimö dedim tek elle nasıl diye. çift elle bile açamadım. esra ben 600 TL ye kraft matrix trio aldım demişti. çok güzel ama o da çok uygun fiyatlı gelmedi işte şu sıkıntıda.

kız arabayı 3 4 yaşına kadar çok rahat kullanıyosun

neyse kızlar siz takılın kendi kendinize:a015:

kızlaaarrrrrrrr bu sterilazatör olayını ne yaptınız peki__?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…