çabuk doğurun şunları ya son ay hiiiiç bitmez be
oooooooo ben çıkıcam herkes geldi kızlar bana mı gareziniz(((((([/QUOTkız gidersen aklın kalır kocan maç izlesinolumunekankayizsmile
ohh ne güzel keyif yap adam yokken ne iş yapıo kocişin?
benimde 2 tatlı ve toraman kedim varrrr
Slm kislarr biz geldik oglusumla...
Sedefim hic sorma ya son ay degil simdiden zaman gecmez oldu bana.Karnim öyle buyuduki hersey zor gelir oldu.Bide evde 3 yasinda oglum var durmak yorulmak bilmeyen aksama kadar onunla ugrasmak 2 kat yoruyo benibilmiyorumkismile
sağol canım daha iyileri sizin olsun mustafa çağdaş düşünüyoruz. mustafa kayınbabamın adı. çağdaş henüz kesin değil. şimdilik bu. siz ne düşünüyosunuz isim olarak
benim kocam gelmedi halakucağımda kedi oğlumla bekliyozbenneyaptımki
marmara üniversitesinde fotokopi dükkanını işletiyo benim koca
ben de okula gittiğim zamanlar ( gidersem eğer) beraber olabiliyoz bütün gün. haftasonu tadilat işleri vardı hala dükkan temizliyomuş gariban kociş
benim sarışın kedişimin resimleri var profilimde:)
hoşgeldin aynı şey bendede vardı ama o günleri atlattık şimdi bazen beraber oynuyolar bebişinin cinsiyeti ne canımolumunekankayizsmile
canım çok güzel ama kız bebek tickerına benziyo bu
marmara üniversitesinde amcam vardı şimdi emekli oldu ama ne yapıyosun amca diye sormadım ya ben hiçbilmiyorumkismile
hayatta maç sevmio adam ya..
Sılam hoş geldinnnn dikkat et kendine simdilik öncü sensin galiba aramızda ilk güzel haberi senden alıcaz demi? aslında becerebilsek de bi liste yapsak ya biz de kendi aramızda topiğin başındaki gibi
Canim 2 isim vericeksen ogluna birini kisa isim olarak tercih et bence.
Mesela mustafa can guzel olur bebekken can dersiniz buyuyup koca adam oluncada mustafaa
Benim ilk oglumun adi mert nasip olursa ikinciyede eren ismini vericez hihoyyyt
ikinciside erkek sedefcimm gamyoncuiremsu
Senin bi kiz bi oglan dimii gamyoncuiremsu:hulya:
ben de ticker beceremeyenlerdenim6 haftalıkken biri yapmıştı tabi cinsiyet belli değildi sonra da değiştiremedim ben yoksa oğlan geliyo benim de :roflol:
kız valla hiç aklıma gelmedi ne yapıyon amca diye niye sormadım ist gidince ilk iş sorayım barikaydirigubbakcemilealemsin sedef :roflol::roflol:
evet kızımın resmini koymuştum görmedin galiba dimi ama silmiştim
Ben yaparim canim taplomuzu siz bana topigin basinda yazan gerekli bilgileri verin yeterbayanssulusmile
Benmiyim en önde hic fark etmedim desenize ilk guzel haberi ben vericem sizee :lepi:
hoşgeldin canım. haklısın ama can ı oldum olası sevmedim . eren ve mert i ok severim onu da eşim beğenmedi. isimsizlikten çağdaş diyoruz şimdilik
Canim ben sana ve oglusuna yakisir guzel bi ticker yapar özelden atarim linkini olumunekankayizsmile
Oglusunun ismini,dogum tarihini, son adet tarihini yaz 10 dk hazir tickerzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?