Canim ben sana ve oglusuna yakisir guzel bi ticker yapar özelden atarim linkini olumunekankayizsmile
Oglusunun ismini,dogum tarihini, son adet tarihini yaz 10 dk hazir tickerzemuszemus
kız valla hiç aklıma gelmedi ne yapıyon amca diye niye sormadım ist gidince ilk iş sorayım barikaydirigubbakcemile
yesica bende hamilelğim boyunca hep düşündüm taaa doğum yaptım eve geldim ne koysam diye düşünürken eşimin üniversitede okurken bi bayan hocaları varmış işte başakla bugün böyle yaptık şu gün şöyle yaptık diye anlatınca başak ismi hoşuna gitmiş ikisinin adını da babaları koydu :roflol::roflol::roflol:
oğluşa isim bulamadık halabebek olcak dopunca biraz büyüyünce çocuk olur. biraz daha büyüyünce de delikanlı olur sonra kızılderililer gibi kendi ismini kendi koyar :sm_cool: kedimizin adı bile 1 ay kedi kalmıştı bizim çok kararsızız
sat 16 eylül doğum 22 haziranda. benim sat kesin değil hatırlamıyorum da. o yüzden hep doğum tarihi ve sat değişti ilk sayfadan farklı yani şu an bilgilerim. ama bu son güncel hali
hangi kampüsteydi ki acep belki benimki tabıyodur. marmara üniyle 6 senelik lisanstan sonra bi de yüksek için kalmış baya bi tanıyo benim koca herkesi
bahadır ve başak bahadır isminide bigün kitap okuyomuş ordan hoşuna gitmiş:roflol:
Benim ilk oglanin adini babasi koydu.Ama bu sefer ona hic sormadim bile hamile kalir kalmaz anlasmistim zaten isim hakki bu sefer benim diye :lepi:
büyük ihtimal tanıyodur o zamanheyecan yaptım görünce sor bari
sorayım da eşin kaç seneden beri orda kiCADIARZU
Ben yaparim canim taplomuzu siz bana topigin basinda yazan gerekli bilgileri verin yeterbayanssulusmile
Benmiyim en önde hic fark etmedim desenize ilk guzel haberi ben vericem sizee :lepi:
10 sene kadar bi süredir okulda benim kociş. beni de okulda tavladı zaten pis
Simdi ben o ilk sayfadaki listeye ek yapamam.o yaziyi kim yazdiysa ancak o yapar duzeltmeleri.Ben yeni bi liste yapsam ilk sayfada olmadigi icin bulmakzor olucak nasi yapcaz liste isini simdi kafam karisti yaa:bbo:***KK Nick***yesica ***YAŞ***26 ***SAT*** 19 eylül ***Tahmini D.T.***26 haziran ***Hamiş kaldığı kilo*** 57***Cinsiyet***erkek ***Bebişimizin Adı*** mustafa çağdaş
ben de o listeye eklenmek için mesaj göndermiştim ama ekleyen olmamıştı. sağol canım ya
eline sağlık canım çok güzel olmuş :) 3 gün de kayma olmuş benim tarihte 28 +4 oldu oğlum büyüyüverdi
vvaaaawww sende kocana inandın ona mı kaçtın kız şaka allahım bir ömür boyu aynı yastığa baş koymanızı nasip etsin inşaallah sorarım bi araopuyorumnanaktan
Simdi ben o ilk sayfadaki listeye ek yapamam.o yaziyi kim yazdiysa ancak o yapar duzeltmeleri.Ben yeni bi liste yapsam ilk sayfada olmadigi icin bulmakzor olucak nasi yapcaz liste isini simdi kafam karisti yaa:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?