2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrrrrrrrrr doğuralım artık kucagımıza alalım kuzen dogurdu benım yenı daha 20 gun falan olmustur ********a fotolarını koymus bebişinin ayyyyyyyy bende fotolarını koymak istiyorum güzel kızımınnnnnnnn

yesica bu beşiğin önü boş ya kapanıyomu yoksa bebek cumburlop aşağı düşer:sm_confused:

hoşbuldumm sende hoşgelmişsin tanışmak nasip olmadı senle.bende gittim biraz geçmişe.hiç takma boşver

saol canımmm ay adamlar işte bi tuhaf oluo benimkinin kafa fazla okumaktan bozulmus :sm_cool: oyyy olsun

canım tanıstık sayıyorum ben kendimizi tekrar hoş geldinnn

amaaan canım sıkılıyo millet yattı uykum yok :bbo:

kızlar ben çıkıyorum gelebilirsem geri gelicem kocam gel beraber yemekteyızı izleyelim dio bi guluyoruz onlara anlatamam Öptümmmmmmmm kocaman hepiniziiiiiiiiiii

çabuk doğurun şunları ya son ay hiiiiç bitmez be

kızlar ben çıkıyorum gelebilirsem geri gelicem kocam gel beraber yemekteyızı izleyelim dio bi guluyoruz onlara anlatamam Öptümmmmmmmm kocaman hepiniziiiiiiiiiii

yemekteyiz mi var dur bi bakem gelirsen yine görüşelim öpüldünolumunekankayizsmile

evet okudum iyi o zaman hem olmasada sen bişey yapardın:dance:

oooooooo ben çıkıcam herkes geldi kızlar bana mı gareziniz ((((((

maviş maviş çok şekermiş beşiği oğlunun sağlıkla yatar,büyür inşallah.bu arada adı ne olcak?Belli mi?

sağol canım daha iyileri sizin olsun mustafa çağdaş düşünüyoruz. mustafa kayınbabamın adı. çağdaş henüz kesin değil. şimdilik bu. siz ne düşünüyosunuz isim olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…