- Konu Sahibi daemon
-
- #80.201
haklısın cnm..bende çalışıyordum.işten çıktım.başka bi iş arıyorum derken bebiş geldi bende iş aramayı bıraktım.çalışmıyorum şimdilik..bebekten sonra istiyorum kısmetse çalışmayı.bebek kendini biras toplasın anneme bırakırım.ama tahmin edebiliyorum çalışan anne adayları için yorucudur çalışmak iş her ne kadar zahmetli olmasada.bedenimiz dayanmıyor dinlenmek istiyor..özellikle son aylara doğru..nede olsa doğum iznine çıkarsın cnm yakın zamanlarda yerimseniben
evet yakında izne çıkmayı istiyorum.birde adanada mayısın sıcağı hiç çekilmez buralarda.çalışamam sanmıyorum.senin bebişin cinsiyeti neydi?en son ne zaman gittin doktora?
kız sorma amma dır dır etmişiz ya canım oğlum biraz oyun oynasın bende sıcak bi çay içem hemen gelirim:dance:
erkek bebeğimiz geliyor.her ay düzenli olarak gidiyorum.geçen ay gittim en son.bu hafta sonu yine gidicez eşimle.senin bebiş kız galiba??
evet bebiş kız teyzesi.bende her ay düzenli gidiyorum.en son 15 martta gittim.15 nisanda tekrar gidcem.ama bebişim çok hareketli hiç yerinde durmuyor...ya bişi dicem dün annemlerdeydik.hani biz bugün 28 haftaya girdik yaa.annem dediki ben senin dediğinden hiç bişi anlamıyorum.20.haftada 5 aylık oluyor bebek.40 haftada 10 aylık olur.saçmalık bu diyor.bebek dokuz ayda doğar.diyor kafam karıştı .yaa :bbo: akşam öyle ay-hafta tartışması yaptık bi taraftanda söylediğimize güldük
olurmu oyle cnm ya..bak şimdi biz 28.deyiz.e bir haftada 7 gun olduguna gore 7x28=196..yani biz 6.ayın içindeyiz.e kırk hafta da 280 gun yapar oda 9 ay 10 gun oluyo.normal yani anlaşılmayacak bişi yokki :1rolleyes:
anladım canım.konuşmanın sonunda çözebildi annem çok şükür :dance:
merhaba kızlar sızı okuyorum ama net basında cok duramıyorum..belım cok agrıyor.
bıde ustune grıp oldum.onunda verdıgı bır halsızlık:çok üzgünüm:
hesaplama konusundasınız yınesempatiksalakcinni
ben hala anlamıs degılım.:sm_confused:
merhaba geçmiş olsun canım.bende hala anlayamadım gibi ama boşverdim.neyse ney...ben yemeğe çıkıyorum sonra görüşürüz
Günaydın kızlarrrrrrrrr Yesicaaaaaaaa BENDE ticker istiyorummmmmm beni boynu bukuk bırakmaaa hehehe
herkese merhaba bayanlar bugun nasılsınız bebişleriniz nasılllll
ben bendeki haberleri geçiyoum iyiyimmmmm
Günaydın kızlarrrrrrrrr Yesicaaaaaaaa BENDE ticker istiyorummmmmm beni boynu bukuk bırakmaaa hehehe
herkese merhaba bayanlar bugun nasılsınız bebişleriniz nasılllll
ben bendeki haberleri geçiyoum iyiyimmmmm
merhaba arkadaşlar
hoşbulduk bende sat atrihini yazsam banada yapabilirmisin ,ben bilmiyorumda yeni olduğum için rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?