2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bana doktorum mutlaka yüz dedi havuzda yüzüyorum ama maalesef karşılığını da alıyorum malum deniz gibi temiz olmuyor havuzlar..

evet anlatmıştım :) napalım bekleyecez kedi var ya ondan korkuyorum yoksa yapmam hiç

Blacsiya esin eczaciysa bilir.Sorsana canim bi esine hamilelikte tüy dökme kremi kullanmak sakincalimi ben internetten baktim kesin bisey bilinmedigi icin sakincali olabilir yaziyo kafam karisti :kedi:

canım tahminimce sakıncaı der çünkü sağlık konusunda çok pinpiriklidir eşim catlaKlar için bana krem bile getirmedi badem yağı ile kayısı yağı alıp getirdi karıştırdı onu kullanıyorum..

ama yinede aksam geldimi sorarım gelir yarım saate

kızlar ben cıkayım süsleneyim azzcık pek bi tipsizim aynaya baktımda.. azcık adam olayım kocişim gelcek .. akşam görüşürüz

1 75 boy 31+3 haftalık hamişim sadece biraz göbek oda olmasa hamile olduğum anlaşılmayacak doktorumda aldığın kiloyu boyundan dolayı göstermiyosun dedi peki sen kaç kilo aldın

1 75 boy 31+3 haftalık hamişim sadece biraz göbek oda olmasa hamile olduğum anlaşılmayacak doktorumda aldığın kiloyu boyundan dolayı göstermiyosun dedi peki sen kaç kilo aldın

ben de 10 kilo aldım benim hesabıma 12 kilo ama aynı senin gibi belli olmuyo göbek olmasa

slm kızlar bayadır yazamadımmm
dr dan geldim idrarda protein çıktı gebelik zehirlenmesine yol açarmış ileri safhada anne ölümüne yol açabilirmiş varmı benim gibi olan özel hastanede muane oldum
yarın testleri hastaneye gidicem tahlil için inşallah iyi çıkar benim gibi olan varmıı

gecmis olsun canim,insallah iyi cikar sonuclarin.benim de gecen tahlilde idrarin bulanik dediler.ondan 1 gun once serum yemistim belki ondandir diye dusunduk ama simdi evde de bakiyorum,rengi cok sari ve sanki bulanik gibi.ayrica sol bobregim de agriyor....kisaca agrimayan yerim yok....son aylar daha zormus

aaa canım çok geçmiş olsun neden öyle oluyomuş kiiiiii

saol ya benim hiç ağrımm yok işin garibi nası bişey bilmiyom çevremdede yok böle telaşlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…