2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de haziran annesi olacaktım ama şimdi melek annesiyim bebeğim karnımda öldü 17 gün oldu yokluğuna alışamadım işi gücü bırakın bebeklerinize sarılın kızlar en kıymetli onlar

canım çok üzüldüm Allah sabır versin.. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmaz inş. ne diyeceğimi şaşırdım..

ben de haziran annesi olacaktım ama şimdi melek annesiyim bebeğim karnımda öldü 17 gün oldu yokluğuna alışamadım işi gücü bırakın bebeklerinize sarılın kızlar en kıymetli onlar

ah canım ya başın sağolsunsenağlama

canım amacım seni üzmek değil yanlıs anlama beni tekrar özür dilerim..

ama senden duydugum bu ya 2. ya 3. temizlik olayı dikkat et diye anlattım

özür dileme tatlım sen beni uyarıyosun haklı olarak ama işte ne yapayım ben de dayanamıyorum. gerçi dikkatli oluyorum ama sonuçta doktorum da kızıyo... napiyim bütün gün otur otur

müdür bey öğrencileri ile gezerken çay içmeye gelmiş insan bi haber eder neyse geçtiklava:

ne kaynattınız ya özür falan bi geçmişi okuyayım bakem:uhm:

müdür bey öğrencileri ile gezerken çay içmeye gelmiş insan bi haber eder neyse geçtiklava:

hahah cok ıyı ya müdür ögrencileriyle gezerken mi gelmişşşşş Allah güldürsün o müdürü emi

:roflol::roflol::roflol::sm_cool:

kızlar geçmişi okudum var ya kendimden utandım. bazayı kaldırdığım için defalarca hem de. allahım sen bebişlerimizi koru:Saruboceq:

canlarım eşim izinliydi buğun 7x24 çalışıyor normalde. bi gün izni olmasa yandık. ama kalabalık burası çok güzel

yesica nerdeydin hesap ver bakiim:mymeka:

hahah cok ıyı ya müdür ögrencileriyle gezerken mi gelmişşşşş Allah güldürsün o müdürü emi

:roflol::roflol::roflol::sm_cool:

müdür öğrencileri ile aynı baba evlat gibiler ya şaşırdım çok iyi biriboshayallersmile

kız sedef geldin mi :)

ben çok açım bişeyler hazırlayıp geliyorum kaybolmayın biyere yesica sen deeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…