ben hep epilasyon yapıyorum ama hamilelikte cild daha hassas oluyo biraz acıyo ama çok rahat oluyo baya gelmiyovereliniortak
Slm kizlar bebek arabasi arastirmasimi yapiyonuz.Ben 1 ay önce ucuncu cocuk arabami aldim.Ilk oglumun 2 tane vardi ama yeni modeller öyle guzel ve kullanisliki dayanamadim yeni bi araba daha aldim.Bulabilirsem resmini atarim size.
Bu arada acayip basim agriyo :bbo:
Slm kizlar bebek arabasi arastirmasimi yapiyonuz.Ben 1 ay önce ucuncu cocuk arabami aldim.Ilk oglumun 2 tane vardi ama yeni modeller öyle guzel ve kullanisliki dayanamadim yeni bi araba daha aldim.Bulabilirsem resmini atarim size.
çok acıyosenağlama
ben gidiom ayda bir sir yaptırıyorum kızlar ne zararı olcakki az cıktımıda evde makine ile ben alıyorum iyi kötü braunun silk epili var bende cokda azalttı..
kııız hamilelikte nasıl epilasyon yapıcanız:1shok:
ben agda yaptiriyorum canim,hem de sanirim 4. ayimdayken basladim agdaya.bugun yine yaptirdim,yeni birini buldum,artik eve geliyor benimki.agdadan sonra cok rahatliyorum ben yaaaa acayip bi sekilde hem de.bende acimiyor cok fazla bir tek ince oldugu icin alt tarafi yaparken biraz aciyor.nesi zararli ki agdanin...hatta ben gecen ay karnimi da yaptirmistim...bebe yagindan acayip tuylenmisti.utaniyordum dr.a giderken.
canım çok geçmiş olsun. minoset al eğer çoksa ağrın. bebek arabanın markası ne biliyomusun? ya da buralarda var mıdır
bu arada kıslar herkese merhabaaa...!sedef merhaba.... Yesica hoşgeldin ama baya bi geç geldin yaa neler yaptın??
ben agda yaptiriyorum canim,hem de sanirim 4. ayimdayken basladim agdaya.bugun yine yaptirdim,yeni birini buldum,artik eve geliyor benimki.agdadan sonra cok rahatliyorum ben yaaaa acayip bi sekilde hem de.bende acimiyor cok fazla bir tek ince oldugu icin alt tarafi yaparken biraz aciyor.nesi zararli ki agdanin...hatta ben gecen ay karnimi da yaptirmistim...bebe yagindan acayip tuylenmisti.utaniyordum dr.a giderken.
Sagol canim hap kullanmaya korkuyorum ya daha hamile kalali 1 kere agri kesici aldim ondada artik catlama noktasina gelmistim.Suanda öyle cok bas agrim var ama korkuyorum yine son aylardayim oglusuma zarar falan verir diye.
Arabanin markasi gelmedi canim aklima bende onu hatirlamaya calisyodum boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?