2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahh canımm ya gecmiş olsunn bnmde birden kanama oldu dra gittimm gerizekalı nasıl dr olmus bilmiorum yasın kaç dedi 21 dedimm bu yasta cocuk yapıosunuz sonra kanama oluyoo sen kendin cocuksun bebek yapıosun demezmi delirdim dr u deiştiricem nasıl bir tıp anlayışı bu anlamadım ama durdu kanama şimdi ama ayağa kalkmıorum iş yapmıorum bi dersaneye etüt öğretmenliği olarak girmiştim deneme süresindeydim cıktımm yoksa derslerede giricektim neyse nasip deilmiş mafoldumben

bencede doktorunu değiştir canım o ne biçim laf öyle yaa ona mı sorcakmışız ne zaman hamile kalacağımızı.. herkesin kanaması olabilir bu çok normal bir durum.. yaşla alakalı olduğnu pek düşünmüyorum. takma kafana canım benimde kanamam oluyor inşallah bu durumları en yakın zamanda atlatıcaz..:1hug:

Beyazcım o nasıl bı dr Öyle sanamı sorcaz deseydın keŞke.dangalak dr! DeĞıŞ bencede o dr u

bencede doktorunu değiştir canım o ne biçim laf öyle yaa ona mı sorcakmışız ne zaman hamile kalacağımızı.. herkesin kanaması olabilir bu çok normal bir durum.. yaşla alakalı olduğnu pek düşünmüyorum. takma kafana canım benimde kanamam oluyor inşallah bu durumları en yakın zamanda atlatıcaz..:1hug:

deiştiricemm canımm bidahaki sefere başka dr a gidicem yaşla heralde ilgisi yok tıpmı okumus ne okumus anlamadım zaten dedim yaşımla alakası yokki dr hanım dedim hadii yaa nerden biliosun dio :oklava:

ii teyzesii ama biran önce hissetmek istiorum cok acele ediorum tekme atsın istiorum :teytey:

2 hafta sonra falan başlar hafif hafif tekmelemeye meraklanma annesi .. a.s benimkide daha yeni yeni kendini hissettirmeye başladı şu son 10 qündür falan ufak ufak alqılıyorum hareketlerinin bağzılarını hihoyyyt

hg canımm öncelikle evet tatlımm ya delirti resmenn beni ne alakası var yaşla diyincede suçlu oldum :olmaz:

canım sen mesleğini eline almışsın çocuk yapmakta herkesin hakkı.uğraşması zor geliyor onlara sanki bedavaya çalısıyorlar h.b canm

2 hafta sonra falan başlar hafif hafif tekmelemeye meraklanma annesi .. a.s benimkide daha yeni yeni kendini hissettirmeye başladı şu son 10 qündür falan ufak ufak alqılıyorum hareketlerinin bağzılarını hihoyyyt

ay maşallahhhh annesii allah nazardan saklasınn :nazar:

hg canımm öncelikle evet tatlımm ya delirti resmenn beni ne alakası var yaşla diyincede suçlu oldum :olmaz:

h.b canım.ya evt sanki babalarının hayrına calısıyorlar zor gelio meslekleri.özelemi gittin zübeydeyemi nerenın dr u bu

canım sen mesleğini eline almışsın çocuk yapmakta herkesin hakkı.uğraşması zor geliyor onlara sanki bedavaya çalısıyorlar h.b canm

amann yaa salakk işte ama sadece çok fazla stres yaptım kadına fena sinirlendimm o an küplere bindim resmenn bu arada tickerimiz herşeyimiz aynı delikafadulden doğumumuzda aynı zamana gelioo hihoyyyt

göndermio sanıodum yazdıklarımı gönderiomus :) 2 cevp yazmıs olmusum sana beyzacım.evet tickerlarımız aynı doğumlarımızda.:)))

allah bağışlasın ikisinidee cnmm bnmde 6 yasında bi erkek kardeşim var bebeği fena ksıkanıo abla sen beni sevcenmi bebeğin olunca dio :gitme: duygulandım valla

kıyaamam benimde erkek kardeşim senin kardeşinin yaşlarındaydu oğlum dogdugunda çok kıskanmıştı beni ama şimdi çok sevıyorlar birbirlerini. :)) üzülme sen :1hug:

kıyaamam benimde erkek kardeşim senin kardeşinin yaşlarındaydu oğlum dogdugunda çok kıskanmıştı beni ama şimdi çok sevıyorlar birbirlerini. :)) üzülme sen :1hug:

dayı -yeğen dimi ne güzell oluyordurr bizimkilerde öle olur inş mide bulantın varmı cnm senin

ahh canımm ya gecmiş olsunn bnmde birden kanama oldu dra gittimm gerizekalı nasıl dr olmus bilmiorum yasın kaç dedi 21 dedimm bu yasta cocuk yapıosunuz sonra kanama oluyoo sen kendin cocuksun bebek yapıosun demezmi delirdim dr u deiştiricem nasıl bir tıp anlayışı bu anlamadım ama durdu kanama şimdi ama ayağa kalkmıorum iş yapmıorum bi dersaneye etüt öğretmenliği olarak girmiştim deneme süresindeydim cıktımm yoksa derslerede giricektim neyse nasip deilmiş mafoldumben

yaşla ne alakası var ben 28 yaşındayım gene kanamam oldu, hem erken yaşta anne olun derler hamile kalınca da kızarlar
neyse kanaman geçmiş ya sen ona bak
benimki de 2 gündür yok :nazar::nazar::nazar:
ama hala temkinliyim iş yapmıyorum, kocam sağolsun evi süpürüyor şimdi :hulya:

Back
X