Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay maşallahhhh annesii allah nazardan saklasınn![]()
yaşla ne alakası var ben 28 yaşındayım gene kanamam oldu, hem erken yaşta anne olun derler hamile kalınca da kızarlar
neyse kanaman geçmiş ya sen ona bak
benimki de 2 gündür yok
ama hala temkinliyim iş yapmıyorum, kocam sağolsun evi süpürüyor şimdi :hulya:
evet ya o aci tat anlatilmaz yasanir :))) bugun ilac almadim henuz iyi gibiyim,midem cok az agriyor yani idare eder.sen tansiyonu naptim?olcturdunmu?ama bu haftalarda bas agrisi normalmis.
.
bugün iyiyim çok şükür senin ?
dr biraz şizofrenik vaka cnm boşver ohh ohh maşallahh yapsınn baba olmak kolay değil tabi kaydirigubbakcemile3 bebişine maşallah cnmm![]()
![]()
öyle oturmayla baba olunmuyor tabi çalışsınlar birazda kaydirigubbakcemile2
ayy daha ütü yapacağım, kocam bir tek onu beceremiyor o bana kaldı
dikkat et cnmm kendinee ee ütü zor kız adam nasıl yapsın ben bile bazen çift ütü yapıorum kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::
doğru dedin o kadar da acımasız olmayayım ütümü de kendim yapayım değil mi ama
:roflol::roflol::
doğru dedin o kadar da acımasız olmayayım ütümü de kendim yapayım değil mi ama
ben de iyi gibiyim,aslinda bugun onceki gunlerden daha iyiyim.iiyimm bitanemm şükür kanamam durduu şimdilik ama dikkat etmeye çalışıorum ayağa kalkmıorumm sen nasılsınnn
o gerizekali doktorunu degismen lazim acilen baska da bisey demiyorum.deiştiricemm canımm bidahaki sefere başka dr a gidicem yaşla heralde ilgisi yok tıpmı okumus ne okumus anlamadım zaten dedim yaşımla alakası yokki dr hanım dedim hadii yaa nerden biliosun dioklava:
kaydirigubbakcemile3 dokulmez canim merak etme :) 1 aya kalmaz yoluna girer hersey.
öğlen ölçtürdüm ama normal çıktı çok şükür
bizim ailede yüksek tansiyon genetik olduğu için korktum açıkçası ama birşey çıkmadı
maşallah hamileliğin bütün yan etkilerini yaşıyorum, hiçbirini es geçmedim henüzkaydirigubbakcemile2
9 aya kalmaz benim heryerim dökülür
ben de iyi gibiyim,aslinda bugun onceki gunlerden daha iyiyim.
bulantın falan varmıı
o gerizekali doktorunu degismen lazim acilen baska da bisey demiyorum.
aynen canımmm gerizekalıı bi dahaki kontrole ona gitmicem zatenn sinir hastası olcaktım ogün nerdeyse resmen aşağıladı beni ya bu yasta cocuk yapıosunuz falan ben cocukmuyum
ben de iyi gibiyim,aslinda bugun onceki gunlerden daha iyiyim.
bulantın falan varmıı
o gerizekali doktorunu degismen lazim acilen baska da bisey demiyorum.
aynen canımmm gerizekalıı bi dahaki kontrole ona gitmicem zatenn sinir hastası olcaktım ogün nerdeyse resmen aşağıladı beni ya bu yasta cocuk yapıosunuz falan ben cocukmuyum
senle beraber ben de kendimi asagilanmis hissetdim ayni yasardayiz yaa senlekaydirigubbakcemile3
bulantim artik yok.ama mide rahatsizligim cok.kusmalarimin sebebi artik bulanti degil yani,midem cok rahatsiz oluyor,kendi kendimi kusturuyorum bazen rahatlasin diye.oyle iste.sen nasilsin?bulanti,kusma oluyormu?
senle beraber ben de kendimi asagilanmis hissetdim ayni yasardayiz yaa senlekaydirigubbakcemile3
bulantim artik yok.ama mide rahatsizligim cok.kusmalarimin sebebi artik bulanti degil yani,midem cok rahatsiz oluyor,kendi kendimi kusturuyorum bazen rahatlasin diye.oyle iste.sen nasilsin?bulanti,kusma oluyormu?
kadın şizofreni yaa ne alaka 21 yas erkenmii millet 17de doğuruo be bnm annem meselaa 17 yasında doğurmus ablamı bulantım oluyoduu da bu hafta iiydimm özellikle sabahlarıı fenaa oluyoo bnmm
aşağılık kendisi aslındaaa :roflol:
kadın şizofreni yaa ne alaka 21 yas erkenmii millet 17de doğuruo be bnm annem meselaa 17 yasında doğurmus ablamı bulantım oluyoduu da bu hafta iiydimm özellikle sabahlarıı fenaa oluyoo bnmm
bende de oyle bi tek bu sabah kusmadim.kusmadim derken kusacak bisey de yok.bos mideye ogurup duruyorsun.ya sende de oluyor mu sabah sabah sari bisey geliyor mideden.ilk once hafif sari,sonra siddetli ogurmen olunca cok cok aci bi tatli koyu sari bi sivi geliyor
bende de oyle bi tek bu sabah kusmadim.kusmadim derken kusacak bisey de yok.bos mideye ogurup duruyorsun.ya sende de oluyor mu sabah sabah sari bisey geliyor mideden.ilk once hafif sari,sonra siddetli ogurmen olunca cok cok aci bi tatli koyu sari bi sivi geliyor
aaaaa evett oluyoo aradaaa önce hafif sarı evett ardından sadece öğürmee kusmuorum öğürürorum o beni bitirioo kussam rahatlıcam kötükedihüso