2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün iyiyim çok şükür senin ?

yaşla ne alakası var ben 28 yaşındayım gene kanamam oldu, hem erken yaşta anne olun derler hamile kalınca da kızarlar
neyse kanaman geçmiş ya sen ona bak
benimki de 2 gündür yok :nazar::nazar::nazar:
ama hala temkinliyim iş yapmıyorum, kocam sağolsun evi süpürüyor şimdi :hulya:

dr biraz şizofrenik vaka cnm boşver ohh ohh maşallahh yapsınn baba olmak kolay değil tabi kaydirigubbakcemile3 bebişine maşallah cnmm :nazar: :nazar:

evet ya o aci tat anlatilmaz yasanir :))) bugun ilac almadim henuz iyi gibiyim,midem cok az agriyor yani idare eder.sen tansiyonu naptim?olcturdunmu?ama bu haftalarda bas agrisi normalmis.

.

öğlen ölçtürdüm ama normal çıktı çok şükür
bizim ailede yüksek tansiyon genetik olduğu için korktum açıkçası ama birşey çıkmadı
maşallah hamileliğin bütün yan etkilerini yaşıyorum, hiçbirini es geçmedim henüzkaydirigubbakcemile2
9 aya kalmaz benim heryerim dökülür

dr biraz şizofrenik vaka cnm boşver ohh ohh maşallahh yapsınn baba olmak kolay değil tabi kaydirigubbakcemile3 bebişine maşallah cnmm :nazar: :nazar:

öyle oturmayla baba olunmuyor tabi çalışsınlar birazda kaydirigubbakcemile2
ayy daha ütü yapacağım, kocam bir tek onu beceremiyor o bana kaldı

öyle oturmayla baba olunmuyor tabi çalışsınlar birazda kaydirigubbakcemile2
ayy daha ütü yapacağım, kocam bir tek onu beceremiyor o bana kaldı

dikkat et cnmm kendinee ee ütü zor kız adam nasıl yapsın ben bile bazen çift ütü yapıorum kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::

doğru dedin o kadar da acımasız olmayayım ütümü de kendim yapayım değil mi ama

tabiki cnm yaa benim eşimde mesela saolsun iş falan yapıyor ama yinede içim qidio o yaparken fazla bişey yaptırmak istemiorum ama oda benim daha önce 2 düşüğüm olduğu için biraz korkuyo o yüzden iş yaparken falanda hiç sesi çıkmıo kocisimin .. yaşam kaynağım o benim ya kıyamıorum :asigim:zaten bütün qün çalışıyolar bide ev işini yaptırmak istemiorum ama napim :asigim:opuyorumnanaktan

iiyimm bitanemm şükür kanamam durduu şimdilik ama dikkat etmeye çalışıorum ayağa kalkmıorumm sen nasılsınnn
ben de iyi gibiyim,aslinda bugun onceki gunlerden daha iyiyim.
deiştiricemm canımm bidahaki sefere başka dr a gidicem yaşla heralde ilgisi yok tıpmı okumus ne okumus anlamadım zaten dedim yaşımla alakası yokki dr hanım dedim hadii yaa nerden biliosun dio :oklava:
o gerizekali doktorunu degismen lazim acilen baska da bisey demiyorum.

öğlen ölçtürdüm ama normal çıktı çok şükür
bizim ailede yüksek tansiyon genetik olduğu için korktum açıkçası ama birşey çıkmadı
maşallah hamileliğin bütün yan etkilerini yaşıyorum, hiçbirini es geçmedim henüzkaydirigubbakcemile2
9 aya kalmaz benim heryerim dökülür
kaydirigubbakcemile3 dokulmez canim merak etme :) 1 aya kalmaz yoluna girer hersey.

bulantın falan varmıı

aynen canımmm gerizekalıı bi dahaki kontrole ona gitmicem zatenn sinir hastası olcaktım ogün nerdeyse resmen aşağıladı beni ya bu yasta cocuk yapıosunuz falan ben cocukmuyum

bulantın falan varmıı

aynen canımmm gerizekalıı bi dahaki kontrole ona gitmicem zatenn sinir hastası olcaktım ogün nerdeyse resmen aşağıladı beni ya bu yasta cocuk yapıosunuz falan ben cocukmuyum

senle beraber ben de kendimi asagilanmis hissetdim ayni yasardayiz yaa senlekaydirigubbakcemile3
bulantim artik yok.ama mide rahatsizligim cok.kusmalarimin sebebi artik bulanti degil yani,midem cok rahatsiz oluyor,kendi kendimi kusturuyorum bazen rahatlasin diye.oyle iste.sen nasilsin?bulanti,kusma oluyormu?

senle beraber ben de kendimi asagilanmis hissetdim ayni yasardayiz yaa senlekaydirigubbakcemile3
bulantim artik yok.ama mide rahatsizligim cok.kusmalarimin sebebi artik bulanti degil yani,midem cok rahatsiz oluyor,kendi kendimi kusturuyorum bazen rahatlasin diye.oyle iste.sen nasilsin?bulanti,kusma oluyormu?

kadın şizofreni yaa ne alaka 21 yas erkenmii millet 17de doğuruo be bnm annem meselaa 17 yasında doğurmus ablamı bulantım oluyoduu da bu hafta iiydimm özellikle sabahlarıı fenaa oluyoo bnmm

aşağılık kendisi aslındaaa :roflol:

kadın şizofreni yaa ne alaka 21 yas erkenmii millet 17de doğuruo be bnm annem meselaa 17 yasında doğurmus ablamı bulantım oluyoduu da bu hafta iiydimm özellikle sabahlarıı fenaa oluyoo bnmm

bende de oyle bi tek bu sabah kusmadim.kusmadim derken kusacak bisey de yok.bos mideye ogurup duruyorsun.ya sende de oluyor mu sabah sabah sari bisey geliyor mideden.ilk once hafif sari,sonra siddetli ogurmen olunca cok cok aci bi tatli koyu sari bi sivi geliyor

bende de oyle bi tek bu sabah kusmadim.kusmadim derken kusacak bisey de yok.bos mideye ogurup duruyorsun.ya sende de oluyor mu sabah sabah sari bisey geliyor mideden.ilk once hafif sari,sonra siddetli ogurmen olunca cok cok aci bi tatli koyu sari bi sivi geliyor

aaaaa evett oluyoo aradaaa önce hafif sarı evett ardından sadece öğürmee kusmuorum öğürürorum o beni bitirioo kussam rahatlıcam kötükedihüso

Back
X