2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu dogum yaptıgın hastanede ssk anlasması yoksada yapabılıyormusun yanı ??
e super o zaman he halukarda ssk sana bu parayı oduyor...anlasma olmasada..dogru anladım dımıbilmiyorumkismile

sigortan var mıbilmiyorumkismile

ama sinatra tansiyonun iyiymiş maşallah diyelim

ama doktorlarım oyle demıyor...sıfır tuz ve tansıyon ılacını verdıler bırde sol tarafta bebıse gıden damarda dırenc fazla oldugundan (kı buda hamılelıgın herhangı bır yerınde tansıyonun yukselmesıyle olusurmus) 15 te bır su an kontrole gıdıyorum..13-9 u gecırtmemek ıcın cabalıyorum...cumadan berı yıne aptala dondum...

laf icabı öyle dedim beni doğumumu ebe değil doktor yaptırmış. ebem bile yoksenağlama ama işte eskiler derken daha eskileri diyorum. aman ya tansiyonun yokken tansiyon yapıyosun kendine. git kontrol et kendini ama bekle biraz sonra ölçtür. benim eşimin de y. tansiyonu çıktı büyük 19.5 tu düşün yani zaten çok panik ben de hemen tansiyon aleti aldım. sen de al cnm evde bulunsun. en azından rahat rahat ölçersin.çok önemli tansiyon olayın

e super o zaman he halukarda ssk sana bu parayı oduyor...anlasma olmasada..dogru anladım dımıbilmiyorumkismile

eğer ist yapıcaksan muhasebeci ile tez elden konuş ben özellikle sordum adam akıllı danıştım içim rahatladı odadan çıktım kapıyı kapadım tekrar açtım yine sordun evet ablacım aynen dedi anladığın doğru canımdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

neyse kizlar...opuyorum herkesi cikmam gerekiyor...cok uykum var,yarin da dersim var opuyorumnanaktan

ama öyle yapan olmayınca denemedim deneyen ilk sen ol kız ama konuş:icecream:

asel bence güzelll ve farklı bir isim..aynı isimleri duymaktan bıkanlardanım...

bnm oglusun adıda ARAZ...cok sevdigim bir şirrrin baslıgı

Saol canım Araz ismide cok güzel maşallah Allah analı babalı büyütsün yakısıklını

ben 12-8 e normal dedim canım

opuyorumnanaktan

canım ne diye bozuyosun moralini aselimin de bozucan bak kötü olacak telmeler gelecek. bal o bal

bozmuyorumda bazen acaba dıyorum yanlısmı yapıyorum kızımlada dalga gecerlermı die korkuyorum canım ya

anlaşmalı hastahane olması lazım amakaydirigubbakcemile

ya hemen yarın arıyorum ıstanbuldakı hastaneyı
varsa var ya super olur cunku hakkaten az buz bı para degıl ıstenen cok cok sagolasın

evet

var eşim ödüyo kendi şirketinde çalışan olarak gösterip. o yüzden sigortalıyım ben de:dance:

oh bu iyi işteufuk hastahanesi var çok ilgileniyolar bi ebe var orda nerdeyse bizim ülaleyi doğurtmuş çok memnunlar hemde ucuzkaydirigubbakcemile5

alıcamda bulamadım buradan ıstanbuldan ıstettım gelecek bır ıkı gune ınsallahhh
bu arada esın ıcınde gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…