bide şöyle bişey duydum vede sordum şimdi sigortanız varsa nerde ikamet ediyonuzbalıkesirde nerde doğum yapmak istiyon istanbul v.s tamam doğumu yap yapınca sigortan yokmuş gibi para ver hastahaneden çık ve balıkesire gel gelirken fişini getir ki ispatı olsun bunubağlı bulunduğun sigortaya götür mal müdürlüğüne git işlemleri yap yaptığın harcama otomatikmen maaşına yansıyomuş bunu gittim ufuk hastahanesi var ist bağcılarda muhasebeci ile konuştum doğru dedisempatiksalakcinni:hulya:
gule gule cnm kendine ve bebisine ii bak.Kizlar ben cikiyorum bas agrim dayanilmaz hale geldi :a015:
Herkese iyi gecelerr opuyorumnanaktan
hosgeldin cnmıyı geceler hanımlara.s.a.s.
sohbet almıs basını gııdıyor:içelim:
marmara üni sınavlarım zor. ben de hiç çalışamadım zamanında işte böyle uzattım okulu. sakin oturuyom çalışıyom artık :) açıköğretim sınavlarına da çalışmak kolay zaten daha ilk senem 1. sınıf dersleri hafif oluyo malum :kedi:
ben ygs çalışacak olsam hiç çalışamam ağır gelir valla banaeyvahedigeldismile
ben de özel istiyorum eğer bildiğiniz çok iyi bi devlet hastanesi yoksa. onu da nası kaldırcak bütçemiz bilmiyorum
ama sinatra tansiyonun iyiymiş maşallah diyelim
benım annem tarlada dogurmadıkı kadın sehırlı kadın ozu bozu tum sulalesı sehırlı.. ya tamam bızı bozuyor yedıklerımız ama yınede bu kadar degıl be yesicam ...ben tansıyonum cıkmasın dıye acıle gıdıp gelmekten tansıyon olcturmeye tansıyounum daha cok yukselıyor...gıdıyorum oraya dınlenmeden lank dıye olcuyor 14 -9 cıkıyor vah vah vah yukseldı ıste tamam ben preeklampsı olcam dıyorum...bı daha ındır bu tansıyonu kolaysa...
ama olcmemeye karar verdıgımden berı tansıyonum daha normal
bu dogum yaptıgın hastanede ssk anlasması yoksada yapabılıyormusun yanı ??
e super o zaman he halukarda ssk sana bu parayı oduyor...anlasma olmasada..dogru anladım dımıbilmiyorumkismile
evetkeşke doğru olmasaydı de mi amasenağlama
var eşim ödüyo kendi şirketinde çalışan olarak gösterip. o yüzden sigortalıyım ben de:dance:sigortan var mıbilmiyorumkismile
asel bence güzelll ve farklı bir isim..aynı isimleri duymaktan bıkanlardanım...
bnm oglusun adıda ARAZ...cok sevdigim bir şirrrin baslıgı
canım geçen anneme dedim ki ben mi çok inceliyorum. bak millet talada doğuruyo. 10 tane sapasağlam. verdiği yanıt şuydu: onların genetik yapısı ve gemişi o koşullara uygun olduğundan öyleydi. çok da haklı. ben genetikle ilgili bi çok ders aldım. çıkardığım sonuç da anneminkini doğruluyor. biz gdo ve hormonların tembel yaşamın esiri olmuşuz. ama annelerimiz öylemiydi?
neyse kizlar...opuyorum herkesi cikmam gerekiyor...cok uykum var,yarin da dersim var opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
canım ne diye bozuyosun moralini aselimin de bozucan bak kötü olacak telmeler gelecek. bal o bal
bu dogum yaptıgın hastanede ssk anlasması yoksada yapabılıyormusun yanı ??
e super o zaman he halukarda ssk sana bu parayı oduyor...anlasma olmasada..dogru anladım dımıbilmiyorumkismile
ya hemen yarın arıyorum ıstanbuldakı hastaneyıeğer ist yapıcaksan muhasebeci ile tez elden konuş ben özellikle sordum adam akıllı danıştım içim rahatladı odadan çıktım kapıyı kapadım tekrar açtım yine sordun evet ablacım aynen dedi anladığın doğru canımdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
neyse kizlar...opuyorum herkesi cikmam gerekiyor...cok uykum var,yarin da dersim var opuyorumnanaktan
anlaşmalı hastahane olması lazım amakaydirigubbakcemile
evet
var eşim ödüyo kendi şirketinde çalışan olarak gösterip. o yüzden sigortalıyım ben de:dance:
laf icabı öyle dedim beni doğumumu ebe değil doktor yaptırmış. ebem bile yoksenağlama ama işte eskiler derken daha eskileri diyorum. aman ya tansiyonun yokken tansiyon yapıyosun kendine. git kontrol et kendini ama bekle biraz sonra ölçtür. benim eşimin de y. tansiyonu çıktı büyük 19.5 tu düşün yani zaten çok panik ben de hemen tansiyon aleti aldım. sen de al cnm evde bulunsun. en azından rahat rahat ölçersin.çok önemli tansiyon olayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?