2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bi sorun olmaz demi canim 2li test yapmamasinda benim biraz kafama takildi da.

Aynen canim ya ayni beni tarif ettin bende oyleyim, birde hasta oldugumdan
bir haftadir yatiyorum sanirim ondan da hafif kabizlik siskinlik sorunu cikti aksam ustu
ne yesem mideme gup diye oturuyor orada kaliyor oda bulanti yapiyor kusma yapiyor.
Sanki 12inci haftaya girdim hic sikayetlerimden belli degil vallaha.

yok canim ne sorunu olcak.benim dr 2li testten cok fazla bilgi alamiyoruz dedi.onun icin 3lu yapicam dedi.miden icin de cok fazla kuru yemekler yani pilav makarna kizartma filan yeme derim.ben demin pilav yedim de kotu oldum.corba ic.o kabizligini giderir.

selam kızlarrr
nasılsınız???
bu gün iş başı yapmadım 2 li testimiz vardı
kan verdik, ulturason da bakıldı çok şükür bebişim iyi, haftasına görede gelişimi çok iyi adet günümle aynı zamanda ilerliyormuş gelişimide 6 cm olmuşuz birde renkli ulturason görüntüsü verdi kıpır kıpır :))

sizler ne yaptınız kaç gündür giremedim geçmişide hiç okuyamadım bi gelişme varmı??

bende kaçtım kızlar site çok yavaş yarın görüşürüz..

selam kızlarrr
nasılsınız???
kan verdik, ulturason da bakıldı çok şükür bebişim iyi, haftasına görede gelişimi çok iyi adet günümle aynı zamanda ilerliyormuş gelişimide 6 cm olmuşuz birde renkli ulturason görüntüsü verdi kıpır kıpır :))

sizler ne yaptınız kaç gündür giremedim geçmişide hiç okuyamadım bi gelişme varmı??

cok sukur canim,bebisinin gelisimi de gayet guzel.ben de yaklasik 12 haftalik gitmisdim bebis 4sm-di.minicik :)

ıyı aksamlar kızlar yarın ehlıyet kursum baslıyo inş kazanırım su sınavları :))
ehlıyetımı alayım ilerıde bıde araba alırsam bebısımı ben gezdırırım artık :)))

ıyı aksamlar kızlar yarın ehlıyet kursum baslıyo inş kazanırım su sınavları :))
ehlıyetımı alayım ilerıde bıde araba alırsam bebısımı ben gezdırırım artık :)))

ne guzel.ehliyetini alirsin insallah.sinavda basarilar sana.
ben ehliyetimi 18imi doldurur doldurmaz aldim,ama arabam yok. bebisim olsun biraz buyusun de esim soz verdi alicakmis.ay insallah olur haa kaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar herkese
bugğn 1 ayın sonunda işe başladım . çalışmak ne kadar güzel birşeymiş de haberim yokmuş
sabah da doktora gittim benim minik hareketlendi , gösteri yaptı bize
ayy o elleri ayakları ne kadar güzelmiş, bugün hepten sevdim onu

selam kızlarrr
nasılsınız???

ne güzel sağlıklar doğarlar inşallah :nazar::nazar:
bende 2 hafta sonra 2 li teste gireceğim, fiyatını sordum 146 tl dediler :1shok::1shok:
sen kaça yaptırdın testi ??

iyi akşamlar herkese
bugğn 1 ayın sonunda işe başladım . çalışmak ne kadar güzel birşeymiş de haberim yokmuş
sabah da doktora gittim benim minik hareketlendi , gösteri yaptı bize
ayy o elleri ayakları ne kadar güzelmiş, bugün hepten sevdim onu

ayyy tebrikler ne guzel archim sevindim ya.hayirli olsun

ne guzel.ehliyetini alirsin insallah.sinavda basarilar sana.
ben ehliyetimi 18imi doldurur doldurmaz aldim,ama arabam yok. bebisim olsun biraz buyusun de esim soz verdi alicakmis.ay insallah olur haa kaydirigubbakcemile5

tesekkür ederım arkadasım :)) bızım araba almamız bı 3 sneyı
bulur heralde olsun hayel etmekte güzel gamyoncuiremsu

SAĞOL CANIM AMİNN HEMDE NASIL KÖTÜ O KORKUYLA YAŞAMAK :( DOKTOR ULTRASONDAN BAKTI KANAMA YOLU KAPANMIŞ DEDİ LEKELENMELERE DE O İÇİNDE KALAN PIRTILAŞMIŞ KANDIR DEDİ.. BAKALIM İNŞALLAH BİŞEY OLMAZ... ŞİMDİ DE GRİP OLDUM 4 DE RANDEVUM VAR.. BİR ARKADAŞIM 5 AYLIK HAMİLE O DA DÜŞÜK TEHLİKESİ YAŞAMIŞ 2 AY YATMIŞ SONRA GRİP OLMUŞ ÖKSÜRMEKTEN KANAMASI OLMUŞ 2 GÜN HASTANEDE YATMIŞ.. ŞİMDİ HER ÖKSÜRDÜĞÜMDE O AKLIMA GELİYOR VE DAHA ÇOK TIRSIYORUM benneyaptımki

canım korkma bol bol dua et.. Allah yardımcımız olur inş. :1hug:

ya uf kızlar site buqün berbat... muhabbet bile edilmiyorr.. ben çıkıyorumm yarın qörüşürüzz herkese hayırlı qecelerr

tesekkür ederım arkadasım :)) bızım araba almamız bı 3 sneyı
bulur heralde olsun hayel etmekte güzel gamyoncuiremsu
evet ben zaten hayal ediyorum :)))
ya uf kızlar site buqün berbat... muhabbet bile edilmiyorr.. ben çıkıyorumm yarın qörüşürüzz herkese hayırlı qecelerr

site evet berbat niye bole bilmiyorum yaaa.tadilat mi var?lülülülülülü

ay bu sıte adamı kanser eder . bakım yapılıyormus sıtede o yuzden boyle gun boyu sınırden gırmedım sıteye halada devam edıyormus bakım offf offff...

kızlar renklı ultrasona kımler ne zamn gırecek..

leylacım gıttınmı kuafore bakayımmm

daemon nasılsın canım iş durumun nasıl oldu cıktınmı :(((
bebıs nasıl bakım aynı yastayız dımı sen ben bırde tubıcık
var ne güzel ya ben de kendım ıcım erkenmı acaba dıye tedırgın bıle oluyodum :)))

leylada bızle aynı yasta.

ıs yerıne hala bırı bulunamadı bırde pısman oldular heraldekı arama ısını pek onemsemıorlar..

bebısımde ıyı canım bugun karnım daha bı sıstı sankı koca gobeklı bısey oldum ben yahuuu..

sen nasılsın bakalımmm

Back
X