2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar siz kaç yaşındasınız ki ben 19 yaşındayım.. 20 yaşımda meleğimi kucağıma alıcam inşşşşşşşş

Son düzenleme:
daemon koca qöbüşşşşşşşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar gününüz güzel geçsin.:emir_bebek:

günaydın kızlaaaarrr...
kız tatlı cadı ne güzel erkenden anne oluyorsun.. benim annem de abimi 20 yaşında kucağına almış, genç anne olmak güzel birşey. ben 28 yaşındayım.. neyse 30 olmadan halletmişiz kaydirigubbakcemile3
kızlar bugün ikili test için çağırmıştı doktor.. bizimki sat a göre 1 gün büyüktü, bugün 11+3 normalde.. bakalım büyüdümü bizimki, yapabilecek mi doktor testi.. şu işlerimi bir bitireyim 10.30-11.00 gibi doktor müsait olunca çıkarım yanına.. çok heyecanlıyım yaa.. bebişimi çok özledim, sağlıklıdır inşallah meleğim..

Günaydın kızlaarrrr nasılsınız.Sizlere sorum olacaktı.Benim arada sırada yani hafta 1 1-2 damla lekelenmem oluyordu.Tabi hemen doktora gidiyorduk bebeiş sağlıklı çıkıyordu.En son geçen hafta doktora gittim tam 9hafta dolmuştu tayi 9+0 yani.O zamn doktor bebeğin kanlı kısmı eşi rahim ağzzında dedi o yüzden kanama oluyormuş.Ben o kısmın yukarı çıkması için dua ediyorum.Doktor çıkar dedi ama aranı<da benim gibi olan varmı?

kızlar siz kaç yaşındasınız ki ben 19 yaşındayım.. 20 yaşımda meleğimi kucağıma alıcam inşşşşşşşş

ciddi misin? valla ne cesaret helal olsun. Ben 26 yaşıma kadar bırak çocuk doğurmayı evlenmeye cesaret edemedim. şimdi 30 yaşımdayım, ama hala bir çocuk sahibi olmadan yapılması gerekenler listemde eksik var :(

yaaa niye suskunsunuz hiç muhabbet yok ne oldu kızlar ???

herkese günaydııııııııınnnnnnnnnnnnnn
kızlar nasılsınız valla bayram dönüşü dün pek bi zor geldi bana işe gelmek
bu arada kıyafetleriniz ne durumda ben pantalonları giyemiyorum
bel kısmı çok fazla sıkıyo hatta kapanmıyor hatta ilik ve düğme kısmı birbirine baya uzak
varmı benim gibi yoksa ben mi şimdiden kilo aldım acaba :olmaz:

melis cim ben hamile pantolonu aldım bile 2 tane
benimde artık düğmeler kapanmıyordu çok rahat ettim valla
karnmımız çıkmaya başladı yavaş yavaş..

günaydın herkese.ben de geldim.biraz geç geldim bugün işe.
sağlık ocağına uğradım.bebeğimin kalp atışlarını dinledik ne güzeeelll.155 kalp atım sayısı.
domuz gribi aşısını sordum.hamileler için gelecek olan civasız aşılar gelmeyecekmiş sanırım,öle duymuşlar.diğer aşıyı da hiç yapma taraftarı değil ebe.ooofff kafam yine karıştı.

selam kızlar, bende çok heycanlıyım bebişimi görmeme 3 gün kaldı
2 li testimizide yapacağız, inşallah herşey yolunda gider

selam kızlar, bende çok heycanlıyım bebişimi görmeme 3 gün kaldı
2 li testimizide yapacağız, inşallah herşey yolunda gider

günaydınlar 2 li test için iyi şanslar sana canım herşey yolunda gidecek ve haziranda bebişlerimizi nasıl emzireceğiz diye konuşucaz inşallah maşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:

melis cim ben hamile pantolonu aldım bile 2 tane
benimde artık düğmeler kapanmıyordu çok rahat ettim valla
karnmımız çıkmaya başladı yavaş yavaş..

ben de aldım canım 1 tane hamile pantalonu gerçekten çok rahat bu ay yavaş yavaş belli olmaya başlarız artık :CüvCüv:

günaydın kızlaaaarrr...
kız tatlı cadı ne güzel erkenden anne oluyorsun.. benim annem de abimi 20 yaşında kucağına almış, genç anne olmak güzel birşey. ben 28 yaşındayım.. neyse 30 olmadan halletmişiz kaydirigubbakcemile3
kızlar bugün ikili test için çağırmıştı doktor.. bizimki sat a göre 1 gün büyüktü, bugün 11+3 normalde.. bakalım büyüdümü bizimki, yapabilecek mi doktor testi.. şu işlerimi bir bitireyim 10.30-11.00 gibi doktor müsait olunca çıkarım yanına.. çok heyecanlıyım yaa.. bebişimi çok özledim, sağlıklıdır inşallah meleğim..

bende bebeğimi çok özledim yaa doktor bu ayın 17sinde çağırmıştı ama biz eşimle 15inde qidicez bebişi qörmeye.. çünkü 15 aralık eşimle benim evlilik yıldönümümüz .. ve qittiğimizde bebişimizin cinsiyetinide öğrenicez inşallah.. çok çok daha özel bir qün olucak bizim için..:CüvCüv: opuyorumnanaktan

kızlar bir sorum olucak bu haftalar kafamı karıştırdı
dktorum dün 13+4 sun dedi sat a bakınca 13+1 im ama çizelgem 13+0 anlamadım gitti hangisini baz alıcam hesaplayıcılar 3 gün ileri geri hatası olabilir diyo

ayy 2009 kasım annelerini okuyorum doğurmaya başlamışlar bile
:) acayip bişey yaaaa bebeklerini anlatıyorlar
darısı bize inşallahhhh şu zaman çabuk geçsede bizde görsek meleklerimizi...

günaydınlar 2 li test için iyi şanslar sana canım herşey yolunda gidecek ve haziranda bebişlerimizi nasıl emzireceğiz diye konuşucaz inşallah maşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:

şuan çok uzak geliyor ama evet inşallah o günlerde gelecek :emir_bebek:

kızlar herkeze günaydın..ikili test yada üçlü test yaptırma konusunda kararsızım siz ne dersiniz çevremde çok kişi ne gerek var yaptırmana nasıl olsa bebeğe herhangi bi müdahale yapılamaz diyolarCADIARZU

Back
X