2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar kızlar darısı bize ense kalınlığı normal çıkar inşallah 23 ağustosta randevumm allah hayırlısını versin bulanmayam midem bulanmaya başlıyooo bu aralar bide öğlen 2 oldumu dökülüyom resmen aynen yatağa 2 saat uyuyorum sizdede oluyomu ya salak gibi oluyom sonra düzelemiyommm

heycanlandım şimdi acaba yarın cinsiyetiyle ilglii bişey söyler mi bana akannehir

slm kızlar bu siteye girmek bir işkence oldu bana klavye elimde kalacaktı sinirden neyseki girebildim yılbaşı çekilişleri belli olmuş yeni gördüm herneyse ben ve minik oğluşum iyiyiz umarım sizlerde iyisinizdir bu arada ense kalınlığından bahsetmişsiniz benim bebeişin ense kalınlığı 11 .haftada 1.1 di dktr normal dedi bebeişimin omiriliğide oluşmuş bağırsaklarıda karın içine çekmiş herşey yolunda bizde umarım sizlerdede herşey yolundadır

heycanlandım şimdi acaba yarın cinsiyetiyle ilglii bişey söyler mi bana akannehir

aa yarın 2 li testin mi var. ne güzel ya bir ben kaldım teste giremeyen
benide 13. haftamda çağırdı. herkes 11-12. haftada yapıyor

bizim de ikili testimiz yapıldı ama cinsiyet ile ilgili bişi sölemedi doktor,1 ay sonra belli olur dedi.hayırlısı bakalım heyecanla bekliyoruz.
kızlar sizde de karın ve kasık ağrısı oluyomu?çok şiddetli değil ama ara ara ağrıyo benim.sanki hasta olcakmışım gibi bir ağrı.internetten okuduğum kadarıyla rahim büyüdüğü için oluyomuş sanırım.

ßen qeldimmmmmmmmmmm Kızlarrrrrr Oğluşum oluyoooooooooooo opuyorumnanaktan

dilekciğim sen neden sorun var diyorsun ki
bizim ense kalınlığı 1,8 çıktı doktor gayet iyi dedi
kan sonucunu yarın alıcam
bence sen fazla evhamlısın rahat ol şekerim

tamamda bende senin gibi daha kan tahlili sonucumu almadan önce böle kesin konuşabiliyordum ama kan tahlilinde problem olduğunu söledi doktor evhalılıkla alakası yok kesin sonuç 3lü teste çıkıcak sanırım sorun benim hormonlarla ilğili biraz yüksek çıkmış

canım benimde kasık ağrım oluyo hatta kasılmalarda oluyo bazen benimde okuduğum kadarıyla normalmiş ama doktora gidince sorcam internet bazen yanıltabiliyo

kızlar hepinize teşekkür ederim..
ben 13+0 dayım ve doktora göre cinsiyeti kesin..
buarada benimkinin ense kalınlığı 1,3 mm..
zaten 3 mm yi geçerse sorun oluyo diye biliyorum..
Allah hepimize hayırlısını nasip etsin..
buarada busene erkek senesi heralde, herkesin içinden erkek geçtiğine göre:)

offf site beni sinir etti..
neyse kızlar kocişim hasta ben iyileştim onu hasta ettim..
gidip öpeyim onu bol bol ki hastalığı geçsin :)
tatlı cadı senin oğlun da hayırlı olsun..
daemon cinsiyetleri yazmaya başla artık
öpüyorum herkesi..

kızlar kasık ağrısı bendede oluyor fakat anlık giriyor ve çıkıyr uzun süreli değil hatta doktor muyanesi sırasında oldu geçen ay dedim doktorda şaşırdı :) artık fazlamı bastırdı ulturasynu yoksa o periyodik olarak gelen kasık ağrısımı anlamadım ama arada oluyor dediğim ğibi bende araştrıdım korkulacak bişey yok

aa yarın 2 li testin mi var. ne güzel ya bir ben kaldım teste giremeyen
benide 13. haftamda çağırdı. herkes 11-12. haftada yapıyor

aynen senin gibi gün saydım bende, araya bayram girdide son bi hafta çabucak geçti
bakalım ne kadar büyümüş

Kızlar bişey sorucam ben bu aralar portakal ve mandalina yemeden duramıyorum. aranızda benim gibi olan var mı??? artık işyerinde arkadaşlar çocuğun kesin turuncu doğucak diye dalga geçiyorlar :) Ama kendime engel olamıyorum

ne güzel işte bol bol ce vitamini alıyosun canım bende aksine zorla yiyorum meyve sevmiyorum hiç kışında açıkcası ağzıma göre meyve bulamıyorum :) bi tek senin gibi mandaline yiyorum ama oda çok sık değil ama çocuğunun bağışıklık sistemi güçlü olur sen yemeye devam et :9

valla bende meyveyi fazla yiyemiyorum zaten yemeye kalkınca midem ekşiyo bütün gün benim favori yiyeceğim yeşillikler tuzlayıp tuzlayıp yiyom:)

valla bende meyveyi fazla yiyemiyorum zaten yemeye kalkınca midem ekşiyo bütün gün benim favori yiyeceğim yeşillikler tuzlayıp tuzlayıp yiyom:)

evet cnm benimde canı genelde tuzlu yiyecekler istiyor biraz önce yedik akşam yemeğimizi akşam sofrasına bile yeşil zeytin kouyorum :) yiyorum herkezin farklı acaba cinsiyeti ne olucak merak ediyorm :) zaten anca yemege başladım ben hamile kaldım kalalı 5 kilo vermişim daha yeni bitti bulantılar yeni yeni başladım yemeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…