heycanlandım şimdi acaba yarın cinsiyetiyle ilglii bişey söyler mi bana akannehir
dilekciğim sen neden sorun var diyorsun ki
bizim ense kalınlığı 1,8 çıktı doktor gayet iyi dedi
kan sonucunu yarın alıcam
bence sen fazla evhamlısın rahat ol şekerim
bizim de ikili testimiz yapıldı ama cinsiyet ile ilgili bişi sölemedi doktor,1 ay sonra belli olur dedi.hayırlısı bakalım heyecanla bekliyoruz.
kızlar sizde de karın ve kasık ağrısı oluyomu?çok şiddetli değil ama ara ara ağrıyo benim.sanki hasta olcakmışım gibi bir ağrı.internetten okuduğum kadarıyla rahim büyüdüğü için oluyomuş sanırım.
ßen qeldimmmmmmmmmmm Kızlarrrrrr Oğluşum oluyoooooooooooo opuyorumnanaktan
ßen qeldimmmmmmmmmmm Kızlarrrrrr Oğluşum oluyoooooooooooo opuyorumnanaktan
aa yarın 2 li testin mi var. ne güzel ya bir ben kaldım teste giremeyen
benide 13. haftamda çağırdı. herkes 11-12. haftada yapıyor
ne güzel işte bol bol ce vitamini alıyosun canım bende aksine zorla yiyorum meyve sevmiyorum hiç kışında açıkcası ağzıma göre meyve bulamıyorum :) bi tek senin gibi mandaline yiyorum ama oda çok sık değil ama çocuğunun bağışıklık sistemi güçlü olur sen yemeye devam et :9
valla bende meyveyi fazla yiyemiyorum zaten yemeye kalkınca midem ekşiyo bütün gün benim favori yiyeceğim yeşillikler tuzlayıp tuzlayıp yiyom:)
evet cnm benimde canı genelde tuzlu yiyecekler istiyor biraz önce yedik akşam yemeğimizi akşam sofrasına bile yeşil zeytin kouyorum :) yiyorum herkezin farklı acaba cinsiyeti ne olucak merak ediyorm :) zaten anca yemege başladım ben hamile kaldım kalalı 5 kilo vermişim daha yeni bitti bulantılar yeni yeni başladım yemeğe[/QUOT
bizim hamileliğimiz birbirine benziyo benimde çok midem bulandı yeni atlattım bende kilo verdim sen kaç haftalıksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?