2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim bebişinde 1,5 çıktı dr çok güzel dedi, kan verdim salı alıcam
3 mm den üstü olanlar riskli oluyormuş endişe yapma normal yani bebişin...

çok sağol canım içim rahatladı. seninkininde iyi çıktığına sevindim canım

öyle demeyin bence hepinizin yaşı anne olmaya çok müsait sizde bi problem yok biz qaliba biraz acele ettikk =))

hoşgeldin beyzacım bende geldim tatlı cadi sende hoşğeldin canım bu arada erkekmiş bebişin hayırl olsun canım sen kaç haftalıktın

saol canim,iyi gibiyim,uzerine saglik,biraz bogazim agriyor da.
sabahtan beri uyuyordum simdi kalktim,uykum yok,size bakayim dedim.

sormaa canımm bende fazla uyuyorum bugün 1de kalktım sabah 7-8 gibi kusma vaktim kaydirigubbakcemile3 sonra bi uyuyorumm amannn

iştah gayet iyi canım ama sabahları baen kusuyorum oda olucak okadar buna şükürt ilk zamanlardaki gibi heran bulanmıyor canım bende 12 haftalık oldum ikili testi yaptırdık 3 hafta sonrada kısmetse cinsiyeti belli olucak

canım hiçç heyecanlanmana gerek yok net bir şey anlayamıyolarmış ikili testte kesin sonuç 3lü test diyor benim dokor ama ense kalınlığı önemli ama kan tahlili pozitif çıkabiliyormuş bazen bana ayrıntılı bişey sölemedi doktor ama kan tahlili ile ilğili bi sorun çıkt anlamadım yüksek çıkmış değer galiba ama ense kalınlığı gayet normal kesin sözü 3lü testte sölicekmiş

aaa benle aynısınn bende ilk zamanlar her dk bulantı kusma ama şimdi sadece sabahlarıı hadi hayırlısı kuşumm biizm daha var cinsiyete yaa ben haftaya 12 haftalık olcam belli olmazmı cinsiyet ya merak ediom kaydirigubbakcemile3

sormaa canımm bende fazla uyuyorum bugün 1de kalktım sabah 7-8 gibi kusma vaktim kaydirigubbakcemile3 sonra bi uyuyorumm amannn

ay evet ya ben de tesaduftur diyordum,ben sabahlari -7.30 kalkiyorum ve her gun kusuyordum (2-3 gundur kusmadim) ama haftasonlari 11 filan kalkiyorum kusmuyorum.nasil bisi bu?

ya aslında doktorlar görüyor erkenden ama sölemek istemiyor kesin olmadığı içinm bende sormadım o yüzden 16 haftayı bekleyelim kesin olsun dedim ama baksana 11 haftalıken bile öğrenenler oluyor yanlış hatırlamıyorsam

bnm ablamm ikili testi anlattı bana bakıolarmıss cıkan değer anormalse amtiyosentez yapıolarmıs su alıolarmıss göbekten

erkekse hemen öğrenilioo

erkekler kendini daha cabuk belli ediyormus genelde.
ama 12 haftada deneyimli dr fikir soyleye bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…