2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlaar
cinsiyetler belli olmaya başlıyo
hepinizin gönlüne göre olur inşallah

kızlar ben çıkıyom..
malum kocişle polonezköye gidecez.. hazırlanmaya başlayayım :jeyyar:
öpüyorum hepiniziiii
muckk

iyi tatiller canım sana herşey gönlünüzce olsun.eşine mutlu yıllar...

iyiyiz sen.fazla kimse kalmadı burda herkes çıktı.malum hafta sonu

gecmıs olsun daemoncum .. benım bebegın ense kalınlıgı ölçüldü 1.5 cıktı doktor ıyı dedı kan tahlılı ıstemedı bı sorun yok dedı 16 haftada üçlü test yaparız dedı kızlar elını agzına götürdü o an bıttım ya cok müthıstı

selam kızlar özgecay test sonucuna sevındım.Bende bugün gittim ense kalınlığını 3 yerden ölçtüler 1.4-1 ve 1.7 çıktı .ikili test yapmaya gerek yok dedi doktor haftaya doplere alacakmış orada tekrar ense kalınlığı filan ölçülecek bugün idrar torası beyin gelşimi burun filan baktı haftaya kalp ritmide kontrol edilecek kan testine gerek yok eğer pili ölçümü sorunlu çıksaydı o zaman gerek duyardık dedi. Bilmiyorum artık güvenmekten başka sansım yok haftaya bakalım ne olacak :)))) uzun boylu bi bebek dedi :))))

bende dr aradım amaist olduğu için tahlilime henüz bakmamış.pzt arayacakmış..inşallah bir sorun çıkmaz...hoş çıksada ancak tedavi süreci olur başka alternatifi düşünemiyorum..

hımm bu arada bebişimin ense kalınlığı 1,1 çıktı...yani iyi:))

selam kızlar bugün ikili testimizi yaptık
kan sonuçları 1 hafta sonra çıkacak
boyu 5,9 cm
ense kalınlığı farklı yerlerden 1,39 - 1,49 mm çıktı
herşey yolunda dedi, kalp atışı 158 e düşmüş :)
nasıl zıplıyor bacaklrını öne doğru atıyor çok güzeldi :asigim:
bu arada doktorum domuz gribi aşısını çok kesin bir dille olmamı istedi,
o kadar kesin diyince bişey diyemedim bende, bakalım

öyle işte, inşallah kan sonuçlarımızda güzel çıkar
bu arada medikal park, doğum doğum sonrası, yeni doğan ilk yardım, ... vs. konulu ücretsiz seminer veriyor, hafta içi
çalışmadığım için katılmayı düşünüyorum sonunda sertifikada veriyorlarmış

bu arada cinsiyet tahminini sordum
baktı ama görmedi :)

ayyy ne çok konuştum :kedi:

Son düzenleme:
memorıal hastanesıde ucretsız dogum semınerı verıyordu galıba. gecen gun afıslerını gordum bende

hayırlısı olsun.. bende yaptrıdım testi ultrasn cıktısını aldm ama kan sonuclarım haftaya kaldı endişeleniyorum. umarım bi sorun çıkmaz. ekranda bende görünce şok oldm nasılda dönüyo bi kalp atışını dinlemek için çok uğraştık yerinde durmayan bi bebişim var :))):1rolleyes:

deamonnnn bende o listeye yazılmak istiyorummmmmmmmmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…