- Konu Sahibi daemon
- #8.801
hemen hemen herkeste olan bir durum canim.12 hafta da normale dönüyosun.ben kafami kaldiramiyordum.hormonlardan oluyor
kocamm uykucuu dioo diline düştümm normalde ben ona derdimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen hemen herkeste olan bir durum canim.12 hafta da normale dönüyosun.ben kafami kaldiramiyordum.hormonlardan oluyor
bende aynı çok uykuluyum hep yatmak istiyorum hep halsizim...
böyle 3ay devam edermiş.
bende uyuyanlardanım adamı hep yalnız burakıyom akşamları sızıp kalıyom kanepeye
ayy bi bardağı kaldırıp su içmeye halim olmuyoo bazenn yaa mafoldumben
su diyince çok su içmemiz lazım ama ben 2 baradak anca içiyom kızlar
su diyince çok su içmemiz lazım ama ben 2 baradak anca içiyom kızlar
kızlarr yaa çoklu alıntıyı nasıl yapıonuzz ben yapamıorumm yaa
ben ilk hamileliğide hiç böyle uyuşuk değildim yaa...
deyil yatmak oturmak bile bilmezdim.şimdi eşim süpürüyo valla canım aşkım en büyük yardımcım.
mesajların altındaki no lara bas en son okuduğun mesajada alıntıya bas yazan yere bas hepsi çıkar cevapla
Aşk olsun kızlar iyi akşamlar dedim kimse kale almadımafoldumben
sorma aynen canim.dillerine düstük birkerekocamm uykucuu dioo diline düştümm normalde ben ona derdimmm![]()
beyzacim alinti yapacagin kisilerde mo ya bas en sonuncusundada alinti yapa baskızlarr yaa çoklu alıntıyı nasıl yapıonuzz ben yapamıorumm yaa
bende su içemiyorum fazla...zorla işte içmeye çalışıyorum.
essssraacim hosgeldin,bende yeni geldimAşk olsun kızlar iyi akşamlar dedim kimse kale almadımafoldumben
eşimde bana diye ilkinde sen böle deildin şimdi çok farklısın çok hareketliydin diyo yaş 31 benim bende yaşlandım ondandır diyommmben ilk hamileliğide hiç böyle uyuşuk değildim yaa...
deyil yatmak oturmak bile bilmezdim.şimdi eşim süpürüyo valla canım aşkım en büyük yardımcım.
Aşk olsun kızlar iyi akşamlar dedim kimse kale almadımafoldumben
ayy sorma canım annem bugün makas bıçak testi yaptı makasa oturdum...ayy saolsunn eşinn bak hayat müşterek tabi kaydirigubbakcemile5 bak ilk hamileliğinde böle deilsenn deişik bi durum olduğundan bebeğin belkide kızdır :ecrin_bebek:
sorma aynen canim.dillerine düstük birkere
kaydirigubbakcemile3
beyzacim alinti yapacagin kisilerde mo ya bas en sonuncusundada alinti yapa bas