2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:teytey: bana o yapılmadıı belkide annem bilmiodur diyimde habersiz yapsınn ama bütün fallar erkek gösterioya eşimin içi gidio çin kız gösterio die çinliler doğru dio falan dio :roflol:
hımmmm eşin kızmı istiyo?

ayyy bencede ii yapmısınn ne güzel sürpriz olur bişiyi telden deilde yüz yüze sölemek daha güzell opuyorumnanaktan

sizin nasıl ama benim hafif göbek belli oldu pantolonlar dar gelmeye başladı
göğüsten volanlı buliz aldım onu giyiyorum şimdilik

hımmmm eşin kızmı istiyo?

evet cnmm bigün kalktımm dedimki rüya gördümm aşkımm oğlumuz olduğunu gördüm dedimm beyzaaa o rüyanı kendine saklaa tamammıı kaydirigubbakcemile3 kızımız olcak bizim bikere dedi tabi şakasınaa sağlıklı olsunn ama gönlümden kız gecioo dioo :ecrin_bebek:

biz erkek olsun istiyoruz kızım kız istiyo bakalım eli ayağı düzgün olsunda farketmez ama allah oğlanında tadına baktırmak nasip etsin

biz erkek olsun istiyoruz kızım kız istiyo bakalım eli ayağı düzgün olsunda farketmez ama allah oğlanında tadına baktırmak nasip etsin

allah gönlüne göre versin canım...ama erkek çocuk bambaşka anneye çok bağlı oluyo.
benim oğlum bana hiç kıyamaz 8yaşında ve hiç bana off dediğini duymadım.

sizin nasıl ama benim hafif göbek belli oldu pantolonlar dar gelmeye başladı
göğüsten volanlı buliz aldım onu giyiyorum şimdilik

ya bende bi şişkinlik varr bebekmii gazmı anlamadımm yaa erken deilmi karnımın cıkması şimdi 11+2yim bikaç jeanlarım olmuyo bana zaten dışarı cıktığımda yok haftaya gidicez kontrole bi o yani

allah gönlüne göre versin canım...ama erkek çocuk bambaşka anneye çok bağlı oluyo.

zaten benim kız babacı ölüyo baba diyeeee babamı çok seviyom seni az seviyom diyooo bende kendim için bi oğlan doğurcam diyommm

oyyy yerimm benn onuu hepp böyle devam eder inş. hayırlı bi evlat olur ilerdede

benimde pantolonlarım çok sıkıyo ama bence gazdandır bebek çok küçük daha.

bu ayın 22 sinde izin var ankarada oturuyolar ikiside gidince süpriz olacak
bi önceki düşükte ilk günden yaydıydım millete sonra üzüldü herkesss onun için süpriz olsun istiyom her gün arayıp kızıyolar niye çocuk yapmıyonuz kızın 5 yaşında oldu diyyee
bende tam tersini yapmistim.ilk hamileligimde 11.aya kadar kimseye söylememistim,ne kendi aileme,ne esimin ailesine.bu hamileligimde de hemen söyledim.

Back
X