selam kızlar salıdan beri raporluydum yine bugün başladım işime ama şu öksürüğümü bir türlü geçiremedim.. birde miğdem çok kötüü ne yesem çıkarıyorum
kizlar bu bebe yagi var ya bu bebe yagi...tuy koklerini besledi sanki bende karnimda.karnim bi tuylendi ki,orman gibi geziyorumş
ayrica bende karnimin bir o kadar da cikmamasina ragmen kasinti vardi bende kasidim,(ama kasimamak lazim,azar azar uflemek lazimmis) ve 1-2 gun sonra ne gorsem kizarmis ve catlak catlak olmuş.hemen Melmea-nin dedigi firmanin kremini uygulamaya basladim artik 5 gundur uyguluyorum.Lierac Phytolastil.dr.um da cok begenmisti bu markayi,tavsiye etti..ben onu hamile kalir kalmaz almistim iyi ki de almisim.her aksam surup yatiyorum,kizartilarim cok sukur gecti,karnim kasinmiyor artik.bence catlak kremlerine baslamanin tam zamani
ya kızlar cumartesi canım bir dondurma çekti
oğlişime dedim ayyy bi dondurma olsa da yesek oda dünden razı
marketlere baktım yok eşim kızdı zaten öksürüyosun ne dondurması diye
ama ne yapim oda sonra pes etti pazar günü üzerimizde mont elimizde dondurma oğlişimle beraber yedik valla inşallah bebeğe bir zararı olmaz
hımmm hangi testten bahsetiğinizi anladım kızlar süpersiniz çok iyi izah ettmişiiz buldum yanlız ikili testten önce yapılan kan testimbu benim benimde önceden geçirmişolduğumbir virüs olduğunu ğösteriyormuş bana doktor önceden kızamıkçık ğeçirmişsin demişte bende hatta ya öncesini nerden görüyor bu doktor diye şaşırmıştım neyseki baktım şimdiki durum negatif ama bu ikili testteki risk olayı benimçok canımı sıktı olabilecek bi durum diyor dr amagelde bana sor
ya ben de dün gece 1'de uyandım, canım acayip sirke istiyordu, yarım saat kadar geçmesini bekledim iice ağzım sulandı, kalktım bol sirkeli yeşil salata yapıp yedim
Yaa, ben bazı doktorları anlamıyorum.
Nedir bu gizem ya.
Riskli durum var diyen adam, riskin ne olduğunu be yapılması gerektiğini söylemiyor mu,
canım benim, o söylemedi, sen de mi sormadın?
2 test var. biri 300'de 1'den yüksek ihtimal risk, diğerinde 500'de 1'den yüksek ihtimal risk. İsimlerini hatırlamıyorum, belki bu yazdığın şeylerdir. Ama sorun varsa, ne olduğunu da ne yapılması gerektiğini de söylemesi lazım doktorunun, böyle mide bulandırılmaz yani..
bende bir ara sirkeyi o kadar çok yedim ki şimdi kokusundn tiksiniyorum. kaşık kaşık yemiştim ıyyyyy
çok saol leylacım inşallah hepimizin bebeği sağlıklı olur tek istediğimbu inan cinsiyetinden çok sağıklı olup olamdığını merakediyorumki ense kalınlığını ölçüğüsırada cinsiyetinibile merak etmedimo anda sağlıklı olsunda ne olursa olsun diye düşünüyordumama bu kan testi kafamı çok karıştırdı ama içimiferah tutmaya bakıyorum iyi düşüneyim iyi olsun inşallah:sinifsinif:
çok saol leylacım inşallah hepimizin bebeği sağlıklı olur tek istediğimbu inan cinsiyetinden çok sağıklı olup olamdığını merakediyorumki ense kalınlığını ölçüğüsırada cinsiyetinibile merak etmedimo anda sağlıklı olsunda ne olursa olsun diye düşünüyordumama bu kan testi kafamı çok karıştırdı ama içimiferah tutmaya bakıyorum iyi düşüneyim iyi olsun inşallah:sinifsinif:
Merhaba Dilek, hiç canını sıkma. Benim doktorum sadece ense kalınlığını ölçeceğini, kesinlikle kan testi yapılmayacapını söyledi. Ben de 2 tane kese göründü (1'i boş) ve boş kese hala durduğu için kan tahlilinin kesinlikle hatalı sonuç vereceğini söyledi. Ki böyle bir durum olmasa bile kan testine pek güvenilmemesi gerektiğini söyledi, ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümü yeterli oluyormuş şimdilik
dilekcim benim doktorum dediki ense kalınlığı önemli ben bile oğlumda 2 li test yaptırmadım dedi çünkü çoğu pozitif çıkıyomuş istersen ultrosonda baktı ense kalınlığına normal dedi istersen kan testide yapalım dedi ama pozitif çıkarsa kafayı yersin dedi üçlü teste kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?