valla canım ben im oglumun kıyafetlerini eltileriminkiler giydi çünkü hapside yepyeni ydi çocuk sürekli büyüdügü için eskimiyo kıyafetler şimdi bende onlardan alıcam bizim aramızda öyle bişey yok ama tabiki yeni şeylerde alıcaksın hem hevesleniyosun hemde buna karışmaya kimsenin hakkı yok zaten o kadar çok kıyafet lazım oluyoki kayınvaldende ayıp etmiş yani ne demek alma falan
doğru canım ama sen 11.haftayı tamamlamışsın 12.haftadan 3 gün almışsın ben 10+5 din test yapıldığında onun için testin sonucu ne kadar güvenilir çıkcak kestiremiyorum ense kalınlığı içinde aynı şey geçerli bebeklerimiz her geçen gün değişiyo büyüyo 10+5 ken ense kalınlığı normal olabilir ama asıl bakılması gereken 12.haftada ne olcak bakalımda bende benimkini erken baktı dr başka kimse yok 10. haftada ikili test değerlendirilen haftaya onun için tekrarlicam testleri ölçüm vs
ben olsam beğendiklerimi alır beğenmediklerimi bırakırdım. sonuçta senin bebeğinde çok fazla giyemeyecek kıyafetleri , hemen büyüyecek. bence çok kafana takma
ne demişler çocuğun yediği helal giydiği haram yerimseniben
valla aynı kafadanız :))
kızlar bır konuda sızlerın fıkırlerını almak ıstıyorum bu konudakı fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım.sımdı benım 67 yasında cadı bır kaynanam var saygı duyuyorum yasına sonucta kocamın annesıdır dıye ses cıkarmıyorum falan neyse.bunun 13 ve 10 yasında ıkı tane erkek torunu var.bırı kızından bırıde dıger oglundan.tabıkı bu cocukların bırde eskı kıyafetlerı var bırınınkını dıgerıde gıymıstır besbellı.bu kıyafetler hıc usenılmemıs yer kaplar fılanda denılmemıs 13 yıldır saklanmıs.neymıs hepsı kalıtelı seylermıs.eeee dıyorsunuz sımdı ıcınızden dımı eee sı bu kıyafetlerı ıclerınden ıyılerını secerek ben gıydırcekmısım yenı almama gerek yokmus .cocuk nerden bılecekmıs.hıc almana gerek yok dedı ya ona dahada fıtıl oldum .kavga etmek ıstemıyorum sırf saygımdan dolayı.sızce ne yapmalıyım bu benım ıcın cok onemlı lutfen degerlı fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım en azından bende dogru yapıp yapmadıgıma kesın emın olurum ne bılıyım daha once boyle bır durum mu basıma geldı emın degılım ıste.hayır mayır dedım ama.
sanırım seninde ilk bebeğin kocana deki hevesleniyorum çocuğuma yeni bişi almıcak mıyız falan yani sonuçta arayı bulmuş olursun bi kaçtane al kıyafetlerin arasından günlük giydiriverirsin
sagol canım evet ıste bende ona fıtıl oldum ya alma ne demek secmeyı dusunuyordum aslında ama hıc almana gerek yok deyınce benım kayıs koptu bır kere koptu yanı
canım benim valla bende az önce çıkardım ne var ne yok geçecek gececek diye bekliyorum ma hiç geçecek gibi gelmiyo bana ben makarnadan başka bişi yiyemez oldum adeta çocuk makarna manyağı olacak valla. gece11 de bile pişirip yediğim oluyo makarna yiyince biraz rahatlıyorum ben
ikili test yaptırdınızmı ben cumartesi günü kandan degilde sadece ense kalınlıgını ölçtürücem renklide sizler renkli yemi girdiiniz normal ultrasonamısagol canım evet ıste bende ona fıtıl oldum ya alma ne demek secmeyı dusunuyordum aslında ama hıc almana gerek yok deyınce benım kayıs koptu bır kere koptu yanı
merhaba 10+5 ken nasıl yapıldı testin anlamadım normalde 1 gün erken bile olsa 11 haftadan önce yapılmıyo yani sen istesen bile yapmıyolar. ultrason resmine bak istersen belki bebeğin bikaç gün önden gidiyodur
kız özge nediyon ikili test yaptırdınmı bakem hastane gülüopuyorumnanaktan
yok canım yaa 10+5 bilgi kağıdınada öyle yazıldı dr 10+5 yazdı diğer bilgilerle laba kan vermeye gittim neyse haftaya yine yaptırır ikisini karşılaştırırım
onu kırmadan kibar bi dille anlat diycem ama söz konusu olan kaynana yani ne kadar iyi niyetlede söylesen istediği olmadığı için mutlaka arıza çıkarır. bebeğime kimsenin kıyafetlerini giydirmek istemiyorum hem şimdi daha iyileri var onlardan alırım de yada aranız nasıl hiç bilmiyorum yani söyleyemem ddiyosan aralarından bikaç tane seç giydirmezsin. bu arada kaynananlamı yaşıyosun?
Kızlar ense pilisi ölçümü transvajinal yöntemle mi yapılıyor, yoksa doktordan doktora değişiyor mu? Benim Parşembe günü bakılacak, merak ediyorum. Asim Melahat olduğu için merak etmediğim hiç bir şey yok, ama bunu doktoruma soramadım çünkü ölçümü riskli gebelik doktoru yapacak, onu da ilk defa göreceğim
hayır canım karından bakılıyo
doktorlar da bazen çok kafa karıştırıyorlar . dünya alem 40 yaşında doğum yapıyor hemde doktora gitmeden, bebekleri turp gibi oluyor
yaşın ayrıca çok da geç değil , 60 yaşında doğuruyor olsan neyse
bıraksınlar da rahat rahat hamilelik geçirelim, illa araya birşey sokuşturacaklar
hayır canım ayrıyız cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?