2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar cumartesi canım bir dondurma çekti
oğlişime dedim ayyy bi dondurma olsa da yesek oda dünden razı
marketlere baktım yok eşim kızdı zaten öksürüyosun ne dondurması diye
ama ne yapim oda sonra pes etti pazar günü üzerimizde mont elimizde dondurma oğlişimle beraber yedik valla inşallah bebeğe bir zararı olmaz

selam kızlar salıdan beri raporluydum yine bugün başladım işime ama şu öksürüğümü bir türlü geçiremedim.. birde miğdem çok kötüü ne yesem çıkarıyorum :(

gecmis olsun canim yaa.ben de kotu oksuruyorum sanki rahmim disari firlayacak gibi oluyor.ama yeni kurtuldum senin gibi bu mide illetinden.kuru yemekler yememeye caliş.corba iç ama domates,salca katilmasin,onlar da mideyi rahatsiz ediyor.yogurt ye ekmekle,sonracigima patates ezmesi filan.haa bide patates suyu da icebilirsin ama tiksinmezsen.1-2 gun suyunu sık iç cok iyi gelecek.icine de havuç,elma ve s katabilirsin patates tadini oldursun diye.
kizlar bu bebe yagi var ya bu bebe yagi...tuy koklerini besledi sanki bende karnimda.karnim bi tuylendi ki,orman gibi geziyorumş
ayrica bende karnimin bir o kadar da cikmamasina ragmen kasinti vardi bende kasidim,(ama kasimamak lazim,azar azar uflemek lazimmis) ve 1-2 gun sonra ne gorsem kizarmis ve catlak catlak olmuş.hemen Melmea-nin dedigi firmanin kremini uygulamaya basladim artik 5 gundur uyguluyorum.Lierac Phytolastil.dr.um da cok begenmisti bu markayi,tavsiye etti..ben onu hamile kalir kalmaz almistim iyi ki de almisim.her aksam surup yatiyorum,kizartilarim cok sukur gecti,karnim kasinmiyor artik.bence catlak kremlerine baslamanin tam zamani

Lierac Phytolastil kremin adı mı canım?[/QUOTE]

evet canim.onun ampulu da var ama o var olan catlaklar icin.onu alma.kremi al.bu krem hamileler icin.

ya ben de dün gece 1'de uyandım, canım acayip sirke istiyordu, yarım saat kadar geçmesini bekledim iice ağzım sulandı, kalktım bol sirkeli yeşil salata yapıp yedim

kızlar şu etleri tavukları difrize atıyoruz ya sakıncası yok demi bide canım yaş hurma istiyor yiyebilirmiyim?

ya kızlar cumartesi canım bir dondurma çekti
oğlişime dedim ayyy bi dondurma olsa da yesek oda dünden razı
marketlere baktım yok eşim kızdı zaten öksürüyosun ne dondurması diye
ama ne yapim oda sonra pes etti pazar günü üzerimizde mont elimizde dondurma oğlişimle beraber yedik valla inşallah bebeğe bir zararı olmaz

valla bende sen gibiyim dondurma çekti benim canımda kocam olmaz hasta olursun dedi ama ısrarlarıma dayanamayıp aldı ve afiyetle yedim

hımmm hangi testten bahsetiğinizi anladım kızlar süpersiniz çok iyi izah ettmişiiz buldum yanlız ikili testten önce yapılan kan testimbu benim benimde önceden geçirmişolduğumbir virüs olduğunu ğösteriyormuş bana doktor önceden kızamıkçık ğeçirmişsin demişte bende hatta ya öncesini nerden görüyor bu doktor diye şaşırmıştım neyseki baktım şimdiki durum negatif ama bu ikili testteki risk olayı benimçok canımı sıktı olabilecek bi durum diyor dr amagelde bana sor

2'li test çoğunlukla riskli çıkabiliyormuş ama 3'lüde sorun çıkmazsa bir problem yok demek oluyormuş (benim bildiğim kadarıyla)

bu arada canım çok şey istiyor diye beni şşişko sanmayın hala eski çıtırlığımı koruyorum sadece göğüsler şişiyor bunun için ben ağlıyorum benim kociş seviniyor bebeği emzirdikten sonra yani sütten keser kesmez estetik olucam kocişte hastaneden çıktıktan sonra annenin evine git diyo bakıcaz artık artık taşıyomam bu çiçoları

ya ben de dün gece 1'de uyandım, canım acayip sirke istiyordu, yarım saat kadar geçmesini bekledim iice ağzım sulandı, kalktım bol sirkeli yeşil salata yapıp yedim

bende bir ara sirkeyi o kadar çok yedim ki şimdi kokusundn tiksiniyorum. kaşık kaşık yemiştim ıyyyyy

gecmis olsun dilekcim.
ama morelini bozma.
risk olmasi kotu bisey olacak anlamina gelmez.
bunu doktorlar da soyluyor.
riski cok olan ama sapa saglam dogan o kadar cocuk var ki.
bunu kaan kocatepe de soyluyordu bi videoda.
endiselenme tamammi canim.

Yaa, ben bazı doktorları anlamıyorum.
Nedir bu gizem ya.
Riskli durum var diyen adam, riskin ne olduğunu be yapılması gerektiğini söylemiyor mu,
canım benim, o söylemedi, sen de mi sormadın?

2 test var. biri 300'de 1'den yüksek ihtimal risk, diğerinde 500'de 1'den yüksek ihtimal risk. İsimlerini hatırlamıyorum, belki bu yazdığın şeylerdir. Ama sorun varsa, ne olduğunu da ne yapılması gerektiğini de söylemesi lazım doktorunun, böyle mide bulandırılmaz yani..

ya canım ben o anda şok oldum zaten açıklama yapmadı fazla üstten geçiştirdi çokta önemli olmadığını söledi kesin bişey söyleyemiyeceğini 3lü testte daha net anlayacağını benimde telaşlanmamamı söledi. normalde durmadan soru soran ve biriyim fakat oandan o şokla bişey sormadım sanki kilitlendimsizinde olmuştur mutlakakızlar halada şoktayım
ama en azından ense kalınlığı normal çıktığı için fazlada kafama takmakistemiyormsadece 3 hafta sonraki 3lü testte daha net anlıcaz

archimim, casper33, coolelisam, derinlerdesin, dilekcildir, esmer80+, Leyla01, lovfun, melmea, ozgecay, SHARK_11, simnil, ukla+ :nazar: maşallah topiğe bak berektlendi yafff

çok saol leylacım inşallah hepimizin bebeği sağlıklı olur tek istediğimbu inan cinsiyetinden çok sağıklı olup olamdığını merakediyorumki ense kalınlığını ölçüğüsırada cinsiyetinibile merak etmedimo anda sağlıklı olsunda ne olursa olsun diye düşünüyordumama bu kan testi kafamı çok karıştırdı ama içimiferah tutmaya bakıyorum iyi düşüneyim iyi olsun inşallah:sinifsinif:

çok saol leylacım inşallah hepimizin bebeği sağlıklı olur tek istediğimbu inan cinsiyetinden çok sağıklı olup olamdığını merakediyorumki ense kalınlığını ölçüğüsırada cinsiyetinibile merak etmedimo anda sağlıklı olsunda ne olursa olsun diye düşünüyordumama bu kan testi kafamı çok karıştırdı ama içimiferah tutmaya bakıyorum iyi düşüneyim iyi olsun inşallah:sinifsinif:

Merhaba Dilek, hiç canını sıkma. Benim doktorum sadece ense kalınlığını ölçeceğini, kesinlikle kan testi yapılmayacapını söyledi. Ben de 2 tane kese göründü (1'i boş) ve boş kese hala durduğu için kan tahlilinin kesinlikle hatalı sonuç vereceğini söyledi. Ki böyle bir durum olmasa bile kan testine pek güvenilmemesi gerektiğini söyledi, ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümü yeterli oluyormuş şimdilik

dilekcim benim doktorum dediki ense kalınlığı önemli ben bile oğlumda 2 li test yaptırmadım dedi çünkü çoğu pozitif çıkıyomuş istersen ultrosonda baktı ense kalınlığına normal dedi istersen kan testide yapalım dedi ama pozitif çıkarsa kafayı yersin dedi üçlü teste kadar

Merhaba Dilek, hiç canını sıkma. Benim doktorum sadece ense kalınlığını ölçeceğini, kesinlikle kan testi yapılmayacapını söyledi. Ben de 2 tane kese göründü (1'i boş) ve boş kese hala durduğu için kan tahlilinin kesinlikle hatalı sonuç vereceğini söyledi. Ki böyle bir durum olmasa bile kan testine pek güvenilmemesi gerektiğini söyledi, ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümü yeterli oluyormuş şimdilik

Saol Canım içim gerçekten Ferahladı ense kalınlığının normal çıkması zaten en büyük sevincim.İnşallahherşey yolunda gider bundan sonrada sonuçta dediği gibi leylanında risk olasılığını sölüyorlar kesin bir tanı koyamıyorlar .neyse kendimi 3 hafta sonrasına bebeğimin cinsiyetiniöğreneceğim güne hazırlamakistiyorum opuyorumnanaktan inşallah zorluk çıkarmazda gösterir hemen bize kaydirigubbakcemile3 kayınvalidemlerde gelicekcümbür cemaat inşallah içeri sokar doktor bizihelede cinsiyetini öğrendiğimizde ağlamaya başlarsak gelin kaynana hepten kovar adam heralde kaydirigubbakcemile3

valla topikte bolluk var
hamişler günlerin acısını çıkarır gibisiniz (kk krizinden sonra yani)

slm kızlaarr bugün yine gördüm bebeğimi eli konu kıpır kıpır oynayıp duruyo.kızmı erkekmi belli diilmiş henüz 11+2 yiz bugün.geçen hafta özel bi hastanede yapmışlardı ikili testimi sonuç henüz yok bu hafta sonu verceklermiş sonucu ama bugün özel bir lab la görüştüm haftaya yine yaptırcam ikili test çünkü ben 11.haftayı tamamlamadan yapıldı o test aklımda kalcana yaptırim bari kan vermektende ödüm kopuyo

ay yetişemiyorum bir yandan iş yapıp bir yandan okumaya çalışıp bir yandan da cevap yazılmıyomuş:)
şimdilik sadece işlerimi toparlayıp bir yandan da okuyacam. Saat 4 de toplantım var onuda halledince akşamüstü bol bol yazarım artık:)

dilekcim benim doktorum dediki ense kalınlığı önemli ben bile oğlumda 2 li test yaptırmadım dedi çünkü çoğu pozitif çıkıyomuş istersen ultrosonda baktı ense kalınlığına normal dedi istersen kan testide yapalım dedi ama pozitif çıkarsa kafayı yersin dedi üçlü teste kadar

aynen canım senin doktorun çok iyi düşünmüş.Hem tam anlamıyla sağlıklı bir sonuç alamıyorlar neden yapıyorlar 2li testi bencede direk 3lü test yaptırmak en iyisi drda hem sölüyor hemde endişenlemene gerek yok diyor madem öle hiç söleme 3lü testte böle bnişey çıkarsa uyar dimi insanı telaşaye sürüklüyor zaten bu dr devam edivcekmiyim bilmiyorum çokkararsızım :çok üzgünüm:

Back
X