2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar nasılsınız..
ben yine midemle uğraşıyorum..
3 ay bişey yoktu 4.aya girdimmide bulantısı başladı ölücem ya...
geçmiş olsun canım,
benim hep vardı halada devam ediyor
Allahtan ağzımın o iğrenç tadı biraz düzeldi.

canım 44.2 mm yazıyo ama bu dünkü usg geçen hafta kan verdiğimde ki usg yanımda diil şimdi ama geçen hafta daha küçüktür tabi

benimde uykum var ya ,
ilk 3 ay uyku felan olmadı benim, son zamanlarda uykum çok oluyor hele akşam sızıyorum, iş yerindede uyukluyorum...kafamçokkarıştı

bende öyleyim eve gidiyorum sızıp kalıyorum. her akşam eşimle konuşuyoruz sızmıycam bugün diye. tabi bi süre sonra gözler kayıyo eşim gülmeye başlıyo kaydirigubbakcemile3

:roflol:ayyyy benimde üniverstedeyken ev arkadaşlarımla kedimiz vardıııı
en çok benim odada dolaşmayı oynamayı severdi, birde tüm kanepemi felan tırmalıyordu, yanıma girip yatıyodu bi uyanıyodumki yorganın altında sıcak bişey
ayyyyy bazen deli ediyodu beniiii kavga ediyorduk yastığı havada tutardım kurdelalı bi yastığımız vardı bu koşup yakalamak isterdi bende tam koşarken üstüne bırakırdım yastığı ayyy ne korkardı yaaa...:roflol:

evet ya çok sinirlendim ama yapcak bişi yok zaten dr a giderken eşime söledim heralde haftaya ikili test için çağırır dedim ama o şimdi yapalım diince bende artık işine karışmadım dr un inşallah canım yaaa inş hayırlı haberler veririm

canım 44.2 mm yazıyo ama bu dünkü usg geçen hafta kan verdiğimde ki usg yanımda diil şimdi ama geçen hafta daha küçüktür tabi
hımmm bak daha minikmiş senin fındık... ondan 2 li testi tekrarlaman gerekebilir

kızlarrrr 2 lide kan sonuçlarım çıkmışşşşşş
ayyyy aradım hastaneyiiii gelip alabilirsiniz dedilerrr
abimi aradım hemen asistanını gönder aldır beni ara diyeeee nasılmış sonucuma bak dedimmmm
bekliyorummmm

biz de öyleyiz kediyle. gece ne var ne yok aşağıya atıyor.yatağa alıyorum bizi ısırıyor. dışarı atıyorum ağlıyor.
dediğin gibi gece bebek bakımı için epey antreman yaptık. saat başı kalkıyoruz kedi sayesinde

bizimkinin allahtan tırmalaması ısırması yok.. pek terbiyeli maaşallah.. ama işte bazen bööle bi geliyolar ona.. dur durak bilmiyor laelaelaelaelae

slm kızlar nasılsınız..
ben yine midemle uğraşıyorum..
3 ay bişey yoktu 4.aya girdimmide bulantısı başladı ölücem ya...

bende aynıyım canım hiç mide bulantım olmamıştı. son zamanlarda akşamları mide ekşimelerim oluyo. çok kötü ya yatamıyorum bile

ooo hadi bakalım hayırlısı canım

hahahhaa valla öyle.. bakalım naapcaz bebek olunca

hadi hayırlısı canım hemen bizle de paylaş sonucu

inşallah iyidir sonuçların. artık herkes test sonuçlarını almaya başladı.
bir de sıra bana gelse de kurtulsam

hahahhaa valla öyle.. bakalım naapcaz bebek olunca

bebek olunca bizim işimiz çok zor çok saldırgan bizim kedi
kısırlaştırdığım halde düzelmedi. ellerim paramparça. annemlere vereceğim büyük ihtimalle. yoksa bebeği parça pinçik eder

inşallah iyidir sonuçların. artık herkes test sonuçlarını almaya başladı.
bir de sıra bana gelse de kurtulsam

Senin testin ne zaman? Ben Perşembe günü gidiyorum inşallah ama stres yapmaya başladım ya bişey çıkarsa diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…