geçmiş olsun canım,slm kızlar nasılsınız..
ben yine midemle uğraşıyorum..
3 ay bişey yoktu 4.aya girdimmide bulantısı başladı ölücem ya...
ay ne salaklar yaaa
ama şöyleki 11+2 de bende gitmiştim bebişim 4,3 cm di sanırım 2'li test için dr çok küçük bebeğin 5 cm den küçükse 2li test sağlıklı sonuç vermez sen 12+3 de gel dedi bebişimiz ozaman 5,8 cm di ozaman ense kalınlığımız ölçümde 1,5 mm çıktı ve kan verdik... acaba kaç cm di bebeişin ???
benimde uykum var ya ,
ilk 3 ay uyku felan olmadı benim, son zamanlarda uykum çok oluyor hele akşam sızıyorum, iş yerindede uyukluyorum...kafamçokkarıştı
:roflol:ayyyy benimde üniverstedeyken ev arkadaşlarımla kedimiz vardııııbeni de kedi uyutmadı sabah 4.30 dan sonra laelaelaelaelae
kalkıyo parfümlerimi yere atıp onlarla oynamaya kalkıyo.. kalkıyorum alıyorum kızıyorum. biraz duruyo yine gidiyo bu sefer başka bir şişeyi düşürüyo..
odadan atıyorum miyaw miyaw miyaw kapıda zırlıyo..
içeri alıyorum yanıma geliyo kendini sevdirmek istiyor biraz uyur gibi oluyo yine gidiyo yaramazlıga..
ay bi ara deliriyorum sandım..
sanırım beni gece bebiş için kalkmaya alıştırmaya çalışıyo delikafadulden
oh be biraz geç basmış kafaları ama neyse. söylemiştim sana zaten yapılmaması gerekiyodu yani neyse en azından kendi hataları bidaha para vermezsin. 11 haftan dolduktan bikaç gün sonra git hemen gitme. çünkü ultrasonda bazen biraz daha ufak çıkabiliyo. ense kalınlığı ölçüldükten sonra sana verilen evrakta yazıyo kaç mm olduğu ona da bak öyle ver. 2,5 dan altı risksiz kabul ediliyo. inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım
hımmm bak daha minikmiş senin fındık... ondan 2 li testi tekrarlaman gerekebilircanım 44.2 mm yazıyo ama bu dünkü usg geçen hafta kan verdiğimde ki usg yanımda diil şimdi ama geçen hafta daha küçüktür tabi
beni de kedi uyutmadı sabah 4.30 dan sonra laelaelaelaelae
kalkıyo parfümlerimi yere atıp onlarla oynamaya kalkıyo.. kalkıyorum alıyorum kızıyorum. biraz duruyo yine gidiyo bu sefer başka bir şişeyi düşürüyo..
odadan atıyorum miyaw miyaw miyaw kapıda zırlıyo..
içeri alıyorum yanıma geliyo kendini sevdirmek istiyor biraz uyur gibi oluyo yine gidiyo yaramazlıga..
ay bi ara deliriyorum sandım..
sanırım beni gece bebiş için kalkmaya alıştırmaya çalışıyo delikafadulden
:roflol:ayyyy benimde üniverstedeyken ev arkadaşlarımla kedimiz vardıııı
en çok benim odada dolaşmayı oynamayı severdi, birde tüm kanepemi felan tırmalıyordu, yanıma girip yatıyodu bi uyanıyodumki yorganın altında sıcak bişey
ayyyyy bazen deli ediyodu beniiii kavga ediyorduk yastığı havada tutardım kurdelalı bi yastığımız vardı bu koşup yakalamak isterdi bende tam koşarken üstüne bırakırdım yastığı ayyy ne korkardı yaaa...:roflol:
slm kızlar nasılsınız..
ben yine midemle uğraşıyorum..
3 ay bişey yoktu 4.aya girdimmide bulantısı başladı ölücem ya...
işte bu beni gece uyutmayan şuçlu ve yaramaz
işte bu beni gece uyutmayan şuçlu ve yaramaz
kızlarrrr 2 lide kan sonuçlarım çıkmışşşşşş
ayyyy aradım hastaneyiiii gelip alabilirsiniz dedilerrr
abimi aradım hemen asistanını gönder aldır beni ara diyeeee nasılmış sonucuma bak dedimmmm
bekliyorummmm
hahahhaa valla öyle.. bakalım naapcaz bebek oluncabiz de öyleyiz kediyle. gece ne var ne yok aşağıya atıyor.yatağa alıyorum bizi ısırıyor. dışarı atıyorum ağlıyor.
dediğin gibi gece bebek bakımı için epey antreman yaptık. saat başı kalkıyoruz kedi sayesinde
abimi aradım hemen asistanını gönder aldır beni ara diyeeee nasılmış sonucuma bak dedimmmm
bekliyorummmm
bekliyorummmm
her gece tarıyoruz bu namıssızı.. o yuzden cok dökülmüyor tüyleritipe bak yaaaaa
pamukkkkkkkkk pamukkkkk oynaması zevklide kıl tüy olayları olmasaaa
hahahhaa valla öyle.. bakalım naapcaz bebek olunca
inşallah iyidir sonuçların. artık herkes test sonuçlarını almaya başladı.
bir de sıra bana gelse de kurtulsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?